Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanılacak birşey degil ki...İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.
Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
Modern olucam diye kendinizi bukadar hırpalamayın. Herkes kendi fikrini zaten hayata bakış açısı dahilinde yazıyor.Kimse de demiyor ki ben kimim ki insanlara burada fetva veriyorum? Ben dinimi, inancımı mükemmel mi yaşıyorum, peygamber miyim de insanlara burada utanmadan sıkılmadan akıl veriyorum? Bir de alttan alta kendimce Müslüman olmayanları aşağılıyorum? Bu kadar masum duygular içeren bir konuyu bile gelip sanki fuhuş yaptığını anlatmışçasına bambaşka yerlere çekmişsiniz.Saygıdan bi' haber insanlarsınız, sizin gibiler adına ben utanıyorum.
Bu ne demek şimdi?Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?
Ahh gençlik işteİyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.
Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
Modern olucam diye kendinizi bukadar hırpalamayın. Herkes kendi fikrini zaten hayata bakış açısı dahilinde yazıyor.
Kız utanıyorum falan yazmış maşallah kiza öyle arka çıktınız ki (kızın karşısindakinin hangi niyette olduğunu bilmeden ) sizin adınıza asıl ben utanıyorum.
Oo hızlısın bebekBen de 23 yaşındayım ve 1 ay önce öpüştüm ilk defa anaammm o ne güzel bi şeymiş kııızzzz hiç niyetim yoktu sevgilim sarılınca o duygu seliyle çenemden bi tuttu gözler kapandı sonra hoop dudişler o yeee ama ikincisi pek masum olmadı
![]()
Bu isler kisiye gore degisir cunku bazi erkekler yasadiklarini etrafindakilere ovunerek anlatabilir.
Ben futbol oynamam fakat oynayan kisiye kurallar boyle bu hareketi yaparsan sari kart kirmizi kart yiyebilirsin diyebilirim.
Asagilama ve hakaret olmadigi surece yaptigin su inanca gore yanlis oluyor yorumu yapan birine kotu bakmamak gerekir.
Bir hareket icraat yapildiysa iyi veya kotu arkasinda olurum elestiri beni etkilemez.
Ben A inancinda olsam da B inanci hakkinda yorum yapabilirim bilgim vardir .
Çünkü bu zihniyettekileri inançları alikoyuyor bişeyler yapmalarına ahlakları değil o yüzdendir ki inancı olmayanları ahlaksız olarak görüyorlarBu ne demek şimdi?
İnançsız olan aklına geleni mi yapıyor? Nasıl kendini bilmez, hadsiz bir yorum bu?
Kendinize gelin yeni üye!!!
Çünkü bu zihniyettekileri inançları alikoyuyor bişeyler yapmalarına ahlakları değil o yüzdendir ki inancı olmayanları ahlaksız olarak görüyorlar
Çünkü bu zihniyettekileri inançları alikoyuyor bişeyler yapmalarına ahlakları değil o yüzdendir ki inancı olmayanları ahlaksız olarak görüyorlar
Bence sevdiğine sarılmak :)Herkes yazmış ben de yazayım ilk öpücüğünü :)
Benim de ilk sinemada olmuştu, yavaş yavaş yaklaşması, o ilk anki his, devamında hissettiklerim saniye saniye değil salise salise aklımda :)
Dünyanın en güzel ikinci şeyi öpüşmek. En güzeli onun devamında olanlar![]()