Opu sonrası karnım çok şiş

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
750
436
33
Merhaba, pcosluyum cumartesi opu ve histeroskopi oldum. 49 folikül aspire edildi 27 yumurta toplandı. Karnım çok şiş. Kabız değilim ama sanki dünyaları yemişim de nefes alamıyormuşum gibi. Öneriniz nedir kızlar. Bu ne zaman geçecek

Canım çok normal ben ben sadece opu işleminden sonra karnım burnumda gezdim resmen ve aşırı 4 kilo aldım kilo değil ödem ve şişlikti

Merhaba Ohss gelişmiş olabilir. Ağrınız fazlaysa mutlaka acile gidin. Toplanan yumurta sayınız fazlaymis

Hassasiyetiniz için teşekkür ederimmmm Ağrım yok aslında. Sadece çok şişkinim yemek de yiyince nefes alamayacak gibi oluyorum
Opu isleminde gaz uygulaniyor onun şişkinliği kalıyor. Hareket etmeye çalışın daha hızlı toparlarsiniz ama ağrı vs varsa tehlikeli olabiliyor hastanede yatanlar oluyor

Opu isleminde gaz uygulaniyor onun şişkinliği kalıyor. Hareket etmeye çalışın daha hızlı toparlarsiniz ama ağrı vs varsa tehlikeli olabiliyor hastanede yatanlar oluyor
Ya öyle mi ben gaz uygulandığını bilmiyordum. Hareket etmiyordum edeyim umarım tez vakitte geçer. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ben de ilk opuda aynı böyle olmuştum. Malesef benimki 5-6 günde anca düzelmişti. O süreçte yapsam şişkinlik azalmamıştı. En son su bile içsem midem bulanmaya başlayınca hemşireye haber verdim. Bana bir serum takmışlardı ondan sonra daha iyi olmuştum. İkinci opu’mu ben de Cumartesi günü oldum. Bu sefer de aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum ama şişkinliğim geçti çok şükür. Opu günü idrar çıkışım az olduğu için düzelene kadar taburcu etmediler çok üzerinde durdular bu konunun. Sanırım idrar çıkışı az olunca sıkıntı olabiliyormuş. Siz de dikkat edin eğer böyle bir durum varsa. Çok kötü olursanız tüp bebek merkezinizle iletişime geçin kesinlikle. İnşallah en kısa zamanda daha iyi hissedersiniz çok geçmiş olsun

Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim dikkate alacağım umarım daha da şişmem ve ağrım olmaz :) demin yürüyüşe çıktım. Günde 2.5 litre su içiyorum yeterlidir sanırım. Bu hafta sonuna geçmiş olmasını diliyorum

Kaçıncı denemeniz acaba

Hmm ne güzel bende transfer hazırlığına baslicam ilk denemem Yasmin kullanmaya baslicam yarın
Umarım her şey yolunda gider ve pozitif sonuçlanır. Çok heyecanlı gerçekten. Ben çok büyük heyecanla başladım sürece. Rabbim tez vakitte sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin düzenleyici ilaca başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?

Geçer geçer merak etmeyin. Sonu güzel olsun yeter ki

İnşallah canim amin yani şöyle herkesin durumuna göre değişiyormuş doktor devamlı kontrol ediyor rahim duvarı doktorun istediği kalınlığa gelene kadar transfer olmuyormuş benim arkadaşımın mesela 1 ay sürdü baya ilaç kullandi iğne kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…