- 30 Mart 2023
- 750
- 436
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Kaç gün sonra geçti pekiCanım çok normal ben ben sadece opu işleminden sonra karnım burnumda gezdim resmen ve aşırı 4 kilo aldım kilo değil ödem ve şişlikti
Hassasiyetiniz için teşekkür ederimmmm Ağrım yok aslında. Sadece çok şişkinim yemek de yiyince nefes alamayacak gibi oluyorumMerhaba Ohss gelişmiş olabilir. Ağrınız fazlaysa mutlaka acile gidin. Toplanan yumurta sayınız fazlaymis
Opu isleminde gaz uygulaniyor onun şişkinliği kalıyor. Hareket etmeye çalışın daha hızlı toparlarsiniz ama ağrı vs varsa tehlikeli olabiliyor hastanede yatanlar oluyorHassasiyetiniz için teşekkür ederimmmm Ağrım yok aslında. Sadece çok şişkinim yemek de yiyince nefes alamayacak gibi oluyorum
Ya öyle mi ben gaz uygulandığını bilmiyordum. Hareket etmiyordum edeyim umarım tez vakitte geçer. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinOpu isleminde gaz uygulaniyor onun şişkinliği kalıyor. Hareket etmeye çalışın daha hızlı toparlarsiniz ama ağrı vs varsa tehlikeli olabiliyor hastanede yatanlar oluyor
Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederimBen de ilk opuda aynı böyle olmuştum. Malesef benimki 5-6 günde anca düzelmişti. O süreçte yapsam şişkinlik azalmamıştı. En son su bile içsem midem bulanmaya başlayınca hemşireye haber verdim. Bana bir serum takmışlardı ondan sonra daha iyi olmuştum. İkinci opu’mu ben de Cumartesi günü oldum. Bu sefer de aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum ama şişkinliğim geçti çok şükür. Opu günü idrar çıkışım az olduğu için düzelene kadar taburcu etmediler çok üzerinde durdular bu konunun. Sanırım idrar çıkışı az olunca sıkıntı olabiliyormuş. Siz de dikkat edin eğer böyle bir durum varsa. Çok kötü olursanız tüp bebek merkezinizle iletişime geçin kesinlikle. İnşallah en kısa zamanda daha iyi hissedersiniz çok geçmiş olsun
Kaçıncı denemeniz acabaBen de ilk opuda aynı böyle olmuştum. Malesef benimki 5-6 günde anca düzelmişti. O süreçte yapsam şişkinlik azalmamıştı. En son su bile içsem midem bulanmaya başlayınca hemşireye haber verdim. Bana bir serum takmışlardı ondan sonra daha iyi olmuştum. İkinci opu’mu ben de Cumartesi günü oldum. Bu sefer de aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum ama şişkinliğim geçti çok şükür. Opu günü idrar çıkışım az olduğu için düzelene kadar taburcu etmediler çok üzerinde durdular bu konunun. Sanırım idrar çıkışı az olunca sıkıntı olabiliyormuş. Siz de dikkat edin eğer böyle bir durum varsa. Çok kötü olursanız tüp bebek merkezinizle iletişime geçin kesinlikle. İnşallah en kısa zamanda daha iyi hissedersiniz çok geçmiş olsun
Transferin ne zaman canımDeneyimlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederimdikkate alacağım umarım daha da şişmem ve ağrım olmaz :) demin yürüyüşe çıktım. Günde 2.5 litre su içiyorum yeterlidir sanırım. Bu hafta sonuna geçmiş olmasını diliyorum
2 embriyoyu pgtye gönderme kararı aldık vaktinde gelirse ekim sonu Kasım başı gibi planladıkTransferin ne zaman canım
Hmm ne güzel bende transfer hazırlığına baslicam ilk denemem Yasmin kullanmaya baslicam yarın2 embriyoyu pgtye gönderme kararı aldık vaktinde gelirse ekim sonu Kasım başı gibi planladık
Umarım her şey yolunda gider ve pozitif sonuçlanır. Çok heyecanlı gerçekten. Ben çok büyük heyecanla başladım sürece. Rabbim tez vakitte sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinHmm ne güzel bende transfer hazırlığına baslicam ilk denemem Yasmin kullanmaya baslicam yarın
Geçer geçer merak etmeyin. Sonu güzel olsun yeter kiDeneyimlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederimdikkate alacağım umarım daha da şişmem ve ağrım olmaz :) demin yürüyüşe çıktım. Günde 2.5 litre su içiyorum yeterlidir sanırım. Bu hafta sonuna geçmiş olmasını diliyorum
İnşallah canim aminUmarım her şey yolunda gider ve pozitif sonuçlanır. Çok heyecanlı gerçekten. Ben çok büyük heyecanla başladım sürece. Rabbim tez vakitte sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsindüzenleyici ilaca başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?