Opu sonrası karnım çok şiş

İlk opu sonrası 3 transfer oldum negatif. Sonra sıfırdan tedaviye başladım başka bir merkezde daha transfer aşamasına gelmedim.
İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız. Benim de açıklanamayan bebek kayıplarım var. O yüzden pgt yapacağız. Sizin yaklaşımınız nedir bilmiyorum ama isterseniz bir araştırın başarı oranlarını.

Anladım. Bana rahim dinlendirmede hiç ilaç vermediler o yüzdenbilgim yoktu. Opu sonrası Tarlusal ve antibiyotik kullanıyorum yarın son o da Bana doktorum 2. Adetinde ara bizi haber ver kontrole gelirsin demişti

İlk opu sonrası 3 transfer oldum negatif. Sonra sıfırdan tedaviye başladım başka bir merkezde daha transfer aşamasına gelmedim.
İnşallah bu sefer tutar canım. gerçekten süreçler zor ama umut kesmek yok bir kadın 7. Transferinde pozitifi görmüş inşallah başaracağız

İnşallah siz de bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Evet bize de pgt önerildi bu sefer pgt yaptıracağız. İlk tedavide yaşımız genç olduğu için çok önemsenmemişti ama aslında önemliymiş onu anladım

İnşallah bu sefer tutar canım. gerçekten süreçler zor ama umut kesmek yok bir kadın 7. Transferinde pozitifi görmüş inşallah başaracağız
İnşallah O kadar çok var ki defalarca deneyip en sonunda pozitif gören kesinlikle vazgeçmemek gerekiyor. Embriyom oluştuğu sürece denemeye devam diyorum. Nasipte varsa zaten olacaktır.

Merhabalar öncelikle hayırlı olur inşallah güzel haberlerinizi alırız nerede yaptırıyosunuz işleminizi? Bir de opu dediğiniz işlem genel anestezili mi?

Benim doktorum 3 şişe powerade mavi olanından içmemi istemişti. Bende ohss olmuştum pkos sebebiyle.. geçmiş olsun

Yaa ben de alayım içeyim bugun. İlk günlere göre bugun biraz daha karnımız şişi indi ama yine hala var. Çok teşekkür ederim

Benden 5 yumurta toplanmıştı sadece ve 2 gün sonra karnım davul gibi şişti tuvaletimi yaparken ağlıyordum ama geçiyor merak etmeyin 10 gün sabredin

Merhabalar öncelikle hayırlı olur inşallah güzel haberlerinizi alırız nerede yaptırıyosunuz işleminizi? Bir de opu dediğiniz işlem genel anestezili mi?
Ben İzmir'de yaptıriyorum özel sağlık hastanesi evet işlem anestezi ile oluyor ama basit bişey

İnşallah amin ben antalya İvf'de başladım. Opu da genel anestezi yapıyorlar. Sanırım her merkezde opu genel anestezili.

Benden 5 yumurta toplanmıştı sadece ve 2 gün sonra karnım davul gibi şişti tuvaletimi yaparken ağlıyordum ama geçiyor merak etmeyin 10 gün sabredin
Ben de cuma opu oldum 6 yumurtam toplandı ve dünden beri idrarımı ağrılı yapıyorum sol kasığımda hiç geçmeyen yürüdükçe oturup kalktıkça ağrı batma var 10 gün mü sürecek gerçekten çok rahatsız edici iyi ki taze transfer olmamışım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…