- 3 Eylül 2023
- 111
- 77
- 28
- 29
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
İlk opu sonrası 3 transfer oldum negatif. Sonra sıfırdan tedaviye başladım başka bir merkezde daha transfer aşamasına gelmedim.Kaçıncı denemeniz acaba
İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız. Benim de açıklanamayan bebek kayıplarım var. O yüzden pgt yapacağız. Sizin yaklaşımınız nedir bilmiyorum ama isterseniz bir araştırın başarı oranlarını.İlk opu sonrası 3 transfer oldum negatif. Sonra sıfırdan tedaviye başladım başka bir merkezde daha transfer aşamasına gelmedim.
Anladım. Bana rahim dinlendirmede hiç ilaç vermediler o yüzdenbilgim yoktu. Opu sonrası Tarlusal ve antibiyotik kullanıyorum yarın son o da Bana doktorum 2. Adetinde ara bizi haber ver kontrole gelirsin demiştiİnşallah canim aminyani şöyle herkesin durumuna göre değişiyormuş doktor devamlı kontrol ediyor rahim duvarı doktorun istediği kalınlığa gelene kadar transfer olmuyormuş benim arkadaşımın mesela 1 ay sürdü baya ilaç kullandi iğne kullandı
İnşallah bu sefer tutar canım. gerçekten süreçler zor ama umut kesmek yok bir kadın 7. Transferinde pozitifi görmüş inşallah başaracağızİlk opu sonrası 3 transfer oldum negatif. Sonra sıfırdan tedaviye başladım başka bir merkezde daha transfer aşamasına gelmedim.
İnşallah siz de bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızİnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız. Benim de açıklanamayan bebek kayıplarım var. O yüzden pgt yapacağız. Sizin yaklaşımınız nedir bilmiyorum ama isterseniz bir araştırın başarı oranlarını.
İnşallahİnşallah bu sefer tutar canım. gerçekten süreçler zor ama umut kesmek yok bir kadın 7. Transferinde pozitifi görmüş inşallah başaracağız
Geçiyor olmasını bilmek çok rahatlatıcıBenden 5 yumurta toplanmıştı sadece ve 2 gün sonra karnım davul gibi şişti tuvaletimi yaparken ağlıyordum ama geçiyor merak etmeyin 10 gün sabredin
Ben İzmir'de yaptıriyorum özel sağlık hastanesi evet işlem anestezi ile oluyor ama basit bişeyMerhabalar öncelikle hayırlı olur inşallah güzel haberlerinizi alırıznerede yaptırıyosunuz işleminizi? Bir de opu dediğiniz işlem genel anestezili mi?
Kaç tanesi döllendiBenden 5 yumurta toplanmıştı sadece ve 2 gün sonra karnım davul gibi şişti tuvaletimi yaparken ağlıyordum ama geçiyor merak etmeyin 10 gün sabredin
İnşallah aminMerhabalar öncelikle hayırlı olur inşallah güzel haberlerinizi alırıznerede yaptırıyosunuz işleminizi? Bir de opu dediğiniz işlem genel anestezili mi?
Hepsi döllendi 2 tanesi son güne kaldıKaç tanesi döllendi
Ben de cuma opu oldum 6 yumurtam toplandı ve dünden beri idrarımı ağrılı yapıyorum sol kasığımda hiç geçmeyen yürüdükçe oturup kalktıkça ağrı batma var 10 gün mü sürecek gerçekten çok rahatsız edici iyi ki taze transfer olmamışım dedimBenden 5 yumurta toplanmıştı sadece ve 2 gün sonra karnım davul gibi şişti tuvaletimi yaparken ağlıyordum ama geçiyor merak etmeyin 10 gün sabredin
Ne gazı kız. Gerçek tüp sandım heraldeOpu isleminde gaz uygulaniyor onun şişkinliği kalıyor. Hareket etmeye çalışın daha hızlı toparlarsiniz ama ağrı vs varsa tehlikeli olabiliyor hastanede yatanlar oluyor
Benim de 20 tane döllendi ama 4. Güne 2 tanesi kaldı. Yarın 5. Gün. dua ediyorum yarına da güzelce gelişinden diye. Sizinde 2 tanesi kaldığını okudum demin ve tutmuş çok şükür. Bana umut oldunuzHepsi döllendi 2 tanesi son güne kaldı
He gerçek gaz AygazNe gazı kız. Gerçek tüp sandım heralde
Yok valla 10 yıldır tüp bebek ameliyathanesindeyim öyle bi şey görmedimHe gerçek gaz Aygazameliyat ve operasyonlarda gaz uygulaması yapılıyor bilmiyor musun tüm ameliyathanelerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?