• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşme olmasaydı keşke...

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
Kızlar bilirsiniz günümüzde sanal ilişki olayını.
Pek anlam veremezdim açıkçası bana pek mantıklı gelmezdi bilemezdim bir gün yaşayacağımı.
Sözlük ortamında tanıştık uzak şehirlerdeyiz arkadaşça muhabbet ederken zamanla etkilendiğini söyledi ben de zaman zaman düşünürdüm o da öyle söyleyince daha ciddi konuşmaya başladık bir süre sonra konuşmalarımız tamamen değişti.
Beni görmek için yaşadığım şehre gelecekti sınavlarım olduğu için bir süre erteledik.
Neyse öyle böyle bir buçuk sene sorun yaşamadan yürüttük çok şükür.
Sınavlarım bittikten sonra ben kendimi hazır hissetmediğimden görüşme işini ertelemeye çalışıyodum sürekli bahaneler buluyodum anlamış olacak ki aradı sabahın köründe uçağa biniyorum iki saat sonra yanındayım bahane yok dedi neye uğradığımı şaşırdım kızdım tartıştık ama gelecekti yapabileceğim bişey yoktu maalesef.
Kalktım hemen çıktım evden kuaföre falan gittim ufak tefek bikaç şey hallettim. Neyse ki geçen hafta annemle bayağı bi alışveriş yapmıştım kıyafet sıkıntım yoktu. Geldim eve duş aldım saçlarımı düzleştirdim süslendim güzel güzel giyindim iki saat beklettim onu ama habersiz gelmeseydi değil mi kızlar? :)

Neyse çıktım evden mekana geçtim oturdum, onun olduğu yere taksi gönderdim geleceği yeri söyledim geldi oturdu karşıma elim ayağım titriyo heyecandan. Hediye getirmişti onu açtım teşekkür ettim falan ikimiz de çok heyecanlıyız ama. Konuşuyoruz muhabbet ediyoruz ben çok konuşmasam da. Saatler geçiyo üç saattir oturuyoruz. Düşünüyorum aylardır ellerini tutacağım anın hayalini kuruyorum elimi tutar falan diye bekliyorum onda tık yok. Saçların çok güzel diyo gözlerimin içine bakıp gülümsüyo sürekli konuşacak bişeyler buluyo gayet iyi duruyoruz da ben ellerimi tutmadı kesin beni sevmedi falan diye düşünüyorum içimden çok gerginim. Dört saat kadar oturduk sonra kalktık taksiye bindik oturdu yanıma arka koltuktayız. İlk defa o kadar yakın oturuyoduk birbirimize ben yine heyecandan ölecek gibiyim açtı elini baktı bana gülümsedi sonra elime baktı tuttum elini. Hayatımda en iyi hissettiğim anlardan biriydi onca zaman bekledikten sonra yaşamak çok başka oldu inene kadar bırakmadı ellerimi taksiden inerken öptüm bi yanağından. Ertesi gün heyecanı sardı ertesi akşam gidecekti beraber olacağımız son gündü.
Daha sessiz onun daha hoşuna gidecek bi mekana gittik ikimiz de daha rahatız ikinci gün. Bir buçuk yıl içinde ettiğimiz kavgalardan söz ediyoruz gülüyoruz falan gayet iyi zaman geçiriyoruz. Ellerimiz hiç ayrılmıyo tabi. Düşünüyorum içimden daha mükemmel olamazdı diye filmlerdeki gibi rüyalarımdaki gibi güzel kesin bi problem çıkkacak diye. Çok güzel müzikler çalıyo güzel şeyler konuşuyoruz eğiliyo saçlarımı kokluyo sarılıyo bana ama rahatsız edici hiçbi şey yok. Zaman zaman yakınlaşıyoruz sonra bişey oluyo yine gülüp konuşuyoruz. Durdu bi ara alnımdan öptü böyle güzel geçeceğini biliyodum dedi sonra gözlerine baktım dudaklarına baktım o da aynen öyle on saniye sonra öpüşmeye başladık utanıyorum istiyorum kendimi geri çekemiyorum bir sürü şeyi aynı anda yaşadım o an ama en ağır basanı mutluluğumdu. Güzeldi çok güzeldi tekrarı oldu bir iki defa daha düşünüyorum da 20 yıldır yaşadığım en güzel şeydi. Sekiz saat beraber kaldık rahatsız edici bi bakışını bi hareketini hiçbi şeyini görmedim. Bir buçuk yıldır konuştuğumuz zamanlarda hep düzgün konuştuk seviyemizi koruduk hep güzel şeylerden söz ettik. Sevgiliyle bişeyler yaşamak paylaşmak şu dünyadaki en güzel şeylerden uzun zamandır birlikteyiz tabii ki bişeyler olur olacak ama ikinci buluşmada böyle bişey oldu diye de kendimi kötü hissediyorum çok kötü hissediyorum. Geçirdiğim en güzel gündü dedi bana defalarca teşekkür etti bir problem yok yanımdan gideli on üç gün oldu ilgisi sevgisi tavrı hala çok güzel bana karşı ama sanki bişeyleri yitirdik gibi geliyo çok mu saçmalıyorum acaba?

2 ay sonra ben de artık onun yaşadığı yerde yaşıycam daha fazla vakit geçiricez. Günümüzdeki ilişkilerin durumunu görünce arkadaşlarımın ilişkilerine bakınca daha ileri bişey yaşamaktan çok korkuyorum. Bu konuyu açarken sizden beklentim ne, ne demenizi bekliyorum inanın hiçbir fikrim yok arkadaşlarıma anlatmak istemiyorum buraya güzel şeyleri de yazıp rahatlamış oldum en azından.

Umarım hep güzel kalır umarım yanlış birşey yapmamışımdır.

Son düzenleme:
bir şeyleri yitirdik derken neden oyle dedın? anlattıgın kadar her sey yolundaymıs, uzakta oldugunuz ve gorusemedıgınız ıcın mi sorun oluyor

Canım sen yanlış bir şey yapmamışsın ki. O dediğini ben de yaşadım fakat buluşmadan bitti. O senin erkek arkadaşın değil mi? Heyecanlanıyorsun, seviyorsun da galiba. Canın istemiş öpmüşsün. Kendine çok görme bunu. Büyütülecek bir şey yok. :44:

öpüşme olayı olduğu için kendini birşeyleri yitirdik diye düşüncelere sokma...

daha yaşayacağınız bir sürü güzel zamanınız var...

sadece o görme heycanını yitirdiniz çünkü görüşmüş bulundunuz...

ama çok daha güzel duygular bekliyor sizi....:16:

Arkadasım kapılmıs gıdıyorsun ...senı cok ıyı anlıyorum :)ask mukemmel bırsey ...ama sana tavsıyem evlı bır ablan olarak :evlenmeden butur yakınlasmalar ıcıne gırme ..unutma tavız tavızı dogurur ...sen kendını ne kadar korursan okadar ıyı tatlım ... ıns ılıskınızın sonu evlılık olur....

sınırlarını koruyabildikten sonra bence sakınca yok :31: kaptırıp pişman olmadıktan sonra.

Birbirinizi bu kadar severken opusmekten daha guzel ve daha normal ne olabilir ki?
Bence hıc kendını sıkıp bu guzel zamanların tadını kacırma.

kendi kendini kasma durduk yere. şu dünyada seni senin onu sevdiğin kadar sevebilecek birisini bulmuşsun, şükret bence ve bunun tadını çıkar.

Bence, çok hoş duygular içindesin:9: ve kusursuz olsun aman bir hata olurda kaybederim korkusu yaşıyosun ..ama gereksiz bişiy yaşıyosun mutluluğuna kendi kendine gölge düşürme sen bu çocuğu ikinci kez gördün belki ama yanlış anlamadıysam 1,5 yıldır duygusal bağınız sürüyor ee 1,5 yıl sonra öpüşmüş bir çift olarak iyi sabretmişsiniz..insan sevdiğine dayanamıyo bizde kocimle 6 ay dayanabilmiştik :):52:

biseyleri yitirmek derken ne bileyim bu kadar isteyip uzak kalmisken biseyleri yasadikca heyecani kaybetmekten korkuyorum hep heyecanlansak böyle el ele tutustugumuzda öpüstügümüzde cok sey istiyorum galiba:) elimi koparcan sandim falan diyo bi de :)
tesekkurler okuduğunuz icin yorum yaptiginiz icin kizlar rahattladimm:)
evliliğin ve mutluluğun daim olsun ablacim

ayy canım ya şu yazdıklarında kendimi buldum. bende eşimle internette tanıştım senin yaşadıklarını bende yaşadım ama kendimi hiçbir zaman suçlu hissetmedim. çünkü hem kendime hem de ona güveniyordum ve sonunda da evlendik. bu anların tadını çıkar bence herşey normal :46:

beni lise yıllarıma götürdün :) lise 1 deyken bir chat sayfasına üyeydim ve gaziantepten bir çocukla tanışmıştım. ben istanbuldayım :D 3 sene konuştuk eve gelmek için can atıyodum hemen bilgisayarımı açıp ona ya mail atardım ya da chatteyse konuşurduk.

ilk 2 yıl telefon numaramı vermedim benden fotoğraf istedi başka bir kızın fotoğrafını gönderdim ona :D lise sondayken ona o fotoğraftakinin ben olmadığımı söyledim ve ilk kez web cam açtım ve onu gördüm telefonumu verdim. ve kalktı istanbula geldi ben,im için çok büyük bir şeydi çocuk antepten buraya geldi okul çıkışıma :D

kızlar beni okul tuvaletinde süsledi püsledi çıktım okulun ordaki parka gittim ve orda beni bekliyodu tabiki çok heyecanlıydı ve kalktık sinemaya gittik yanıma oturdu çok güzel bir gündü biz öpüşmedik ama elimi tutmuştu. çıktık beni eve bıraktı. bana ben sensiz yaşayamam askere gitmem lazım ama gitmek istemiyorum bu yüzden 3 aylığına almanyaya gideceğim ki askerlik yapmayayım dedi. ben ne anlarım o zaman o işlerden tmm git dedim tabi telefon kapandı gittiği günü biliyorum ve ondan hiç haber alamadım. geçen sene facebooktan onu aradım ve buldum almanya'da bi türkle evlenmiş. ara ara facebooktan bakar gülerim şimdi de bir kızı var. benimde canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var allah herşeyin hayırlısını versin.

sen benim gibi olma dicem ama neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyizki. bende üzülmüştüm ilk zmanlar ama şimdi çok mutluyum demekki hayırlısı buymuş sende bunu iste inşallah mutlu olursun

beni lise yıllarıma götürdün :) lise 1 deyken bir chat sayfasına üyeydim ve gaziantepten bir çocukla tanışmıştım. ben istanbuldayım :D 3 sene konuştuk eve gelmek için can atıyodum hemen bilgisayarımı açıp ona ya mail atardım ya da chatteyse konuşurduk.

ilk 2 yıl telefon numaramı vermedim benden fotoğraf istedi başka bir kızın fotoğrafını gönderdim ona :D lise sondayken ona o fotoğraftakinin ben olmadığımı söyledim ve ilk kez web cam açtım ve onu gördüm telefonumu verdim. ve kalktı istanbula geldi ben,im için çok büyük bir şeydi çocuk antepten buraya geldi okul çıkışıma :D

kızlar beni okul tuvaletinde süsledi püsledi çıktım okulun ordaki parka gittim ve orda beni bekliyodu tabiki çok heyecanlıydı ve kalktık sinemaya gittik yanıma oturdu çok güzel bir gündü biz öpüşmedik ama elimi tutmuştu. çıktık beni eve bıraktı. bana ben sensiz yaşayamam askere gitmem lazım ama gitmek istemiyorum bu yüzden 3 aylığına almanyaya gideceğim ki askerlik yapmayayım dedi. ben ne anlarım o zaman o işlerden tmm git dedim tabi telefon kapandı gittiği günü biliyorum ve ondan hiç haber alamadım. geçen sene facebooktan onu aradım ve buldum almanya'da bi türkle evlenmiş. ara ara facebooktan bakar gülerim şimdi de bir kızı var. benimde canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var allah herşeyin hayırlısını versin.

sen benim gibi olma dicem ama neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyizki. bende üzülmüştüm ilk zmanlar ama şimdi çok mutluyum demekki hayırlısı buymuş sende bunu iste inşallah mutlu olursun

seninki de benzermis evet aman sonu benzemesin ya haklisin canim hayirlisi buymus demek, simdi mutluysan ne güzel iste önemli olan bu :) tesekkur ederim insallah sen de cok mutlu olursun :)

ayy canım ya şu yazdıklarında kendimi buldum. bende eşimle internette tanıştım senin yaşadıklarını bende yaşadım ama kendimi hiçbir zaman suçlu hissetmedim. çünkü hem kendime hem de ona güveniyordum ve sonunda da evlendik. bu anların tadını çıkar bence herşey normal :46:

Yaa ne güzel keske bizim de sonumuz öyle olabilse, cok güzel hayallerimiz vardi su an durumumuz pek ic acici değil ama insallah diyebiliyorum sadece :)

hayırlısı olsun canım ilişkiler için biraz sabır lazım ilişkiler için :/ birazdan biraz daha çok :/

bence de öpüşmeden bir sey olmaz ..vicdan azabı cekecek bir sey yok ..gayet normal . Sen yine de dikkat cünkü ilişkiler de ayrılık olunca erkeklerin tehdit vs ettiğini okuyunca dikkat etmen gerekir ..

Back
X