Öpüşmek hakkında

öpüşmek çok güzel birşey ya bende sevgilimle öpüşünce anlamştım dünya toz pembe oluyor yalnız sen ve o var sadece kendini o ana bırakıyosun bence geç bile kalanlar var bu mutluluk için ama sevdiğiniz biri olursa güzel yoksa boş iş oluyor

üzülmeni istemem ama öyle ne yazıkkiii:1no2:
fransız öpücüğü ön sevişmenin bölümlerinden biri olarak kabul edilir
hiç bi duygusallığı yoktur
belki seni seviyodur bilemeyiz ama genelde bu böyledir
canım:ecrin_bebek:

seven sevmeyenden cok niyeti sex olan erkeklerin fransız öpücüğü istediğini söyledim
yani bi erkek o şekilde öpüyosa ilişkisinde öncelik verdiği şey cinselliktir
bu böyledir tatlım

alemsiniz kızlar vesselam....:icecream:

ne diyem yazmadan edemedim...

güzel bacım...bu genç arkadaş seni anasınıfı öğrencisi gibi öpsemi iyi...yoksam heh şöyle en ateşlisinden sıkıcına sarıp,benimsin hatun der gibi öpsemi...:jeyyar:

yapmayın yahu tartışmayın bile...ateşleyin...ateşlenin...yarın hep bugün...sengözlerimebaksanab

öpüşün yahu...hemde suyunu çıkarırcasına...bundan güzeli olarmı?..:dilcikar:

bu ne şimdi seven şöyle öper..sevmeyen böyle...

öpüşme eylemi bir şeyin ne başlangıcı nede sonudur arkadaşlar..tamamen hormonlarınızın gayet normal çalıştığının göstergesidir...

böyle saçma sapan yargılara mahal verip anın tadını kaçırmayın...sonra çok ararsınız bu duygu yoğunluğunu çooook..

he ama dersen ki abla bu öpüşmelerden sonra bizim oğlan ipin ucunu kaçırıyor onada freni sen koyucaksın artık...

Son düzenleme:

Öpüşürken dudakların haricinde dilin ve hafif ısaırıkların da kullanıldığı öpüşme şekli olan fransız öpücüğü ,ihtiras ve şevk doludur.
Fransız öpücüğü ile sevgi anlaşılmaz.Duygusallığı olup olmadığını da biz değil bunu yaşayanlar bilir.
Sevmiyor,duygusal değil gibi kesin hükümler koymak da şu aşamada bize düşmez...

Konuya döneyim
Öpüşmek,aşk ateşinin minik bir kıvılcımıdır bence.O kıvılcımla tutuşur iki yürek :asigim:
O ana göre ayarlanır bedenler...
Şuan ben kendi adıma diyim sana şu şekilde öpüş ,öpüşürken şunu yap bunu yapma diyemem,dersem saçma olur.O ana göre ayarla kendini.
Zaten o kıvılcım tutuşmaya başladı mı,kendiliğinden gelişir zaten.Akışa göre yani

eğer onu gerçekten seviyorsan geç kalmışsın çünkü ilk öpücüğünü hayatının her anında anımsarsın...kendiliğinden olur zaten...

Bak canım bende senin yasadıklarını yasadım sevgilimle çıkmaya basladıktan 5 ay sonra öpüştük resmen hatta dahada fazlaydı :=) bu beni öpmek istiodu hep ama ben utanıodum . o da normal karsılıodu bigün böyle yolda gidrken yağmurluydu hacva kış günü hiç unutmam o günü ilk kez bir erkeği sevdiğim erkeği öpmüştüm . ve o da aynı benim gibiydii. bi süre atıstık şakasına sonra ay kıyaamam gel öpim dedi yanağımı uzattım aa gözünü kapa bişi var gibisinden bişi demişti sanırım sonrabi baktım dudağımı öptü bıraktı ilk öpücük öyle olmustu uzun olmadı . ikimizde cok tanmıstık ben kıpkırmızı olmustum resmen

daha sonra bi baktım bu ilerlemeye basladı yavas yavas doal bi hal aldı ilişkimizin bi parcası oldu . suan 3 seneyi geride bıraktık. masallah diyelim :=) ve hala öpüşürken ilk günkü duyguları hissediyoruz . benim yüreğim yerinden cıkcakmıs gibi oluyor.

gelelim soruna . diceğim su ki ; kendini duygularının akışına bırak. bende ilk kez öppmüştüm bir erkeğin dudaklarından ama yavas yavas kendini rahat bırakınca kolay geliyor. yavas yavas öp bu onun hosuna gitcektir.

fransız öpücüğüne gelince bunun amacı cinsellik olabilir belki il kzamanlarda ilk cıkısında böyle cıkmıstı tanımlanmıstı ama ben öyle düşünmüyorum normal öpüşüyorsun evet ama bu öpücük yavas yavas fransız öpücüğne yönelebilir diye düşünüyorum.insan sevince her türlü öpmek ister sevgilisini .:)

ben öpüşmedim hiç ayıptır söylemesiii ve düşünmüyorumda evlendiğim kişi öpsünn benim tuhafıma gidiyor çağ dışı göre bilirsiniz ama okuyunca biran ben neredeyim dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…