- Konu Sahibi sxunteneps
-
haklısınız ama düsünsenize etrafınızda herkes böle bişiler yaşamış ama siz yaşamamışsınız, arkadaşlarım böle bişi demedi hiçbirzaman demzlerde ama bnm içiime dert oldu işte ondan böle bişi yasdım
kavak yellerindeki filozof efe'nin deniz'e verdigi opusme taktikleri vardi 1 adet kesilmiş limon eşliginde
o bölümü netten bulup izlemeni öneririm
sengözlerimebaksanab:smiley-cool:bencede cnm bosver opussen ne olcak opusmesen ne olcak ... bende 20 yasındayım ve kımse ıle ne cıktım teklıflerıde kabul etmedım... nede opustum.. hıı bunu sorun yapıyormuyum... hayır tabıkı ben belkı bu dedıgı bazılarna acayıp gelıcek ama.. ben allah ızın verırse sadece esım olucak adamla yapmak ıstıyorum opusmede dahıl yanı sadece ılkimle istıyorum... bakalım nasıp tabı.. yanı kısaca sacma sapan seylerı kafana takma ... salla gıtsın ark.ne yaparsa yapsın.. bide soyle dusun bak ne guzel sen tek ve ozel dıgerlerınden farklısın ıste ne guzel:))
selenaveselena kullanıcısından alıntı
ben opusmeyı bılıorumda noluo sımdıde basımıza fransız opucugu cıktı erkek arkadasım benı fransız opucuguyle opuodu karsılık weremıodum komık bı soru olcak ama fransız opucuguyle opusen varmı yoksa benımkı mı meraklıydı ona
bizde fransız opucuguyle opusuoruza.s benımkıde ole ıstıoa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?