Öpüşmek hakkında

ne var yani bende öpüşmedim hiç ve seninle yaşıtım böyle bir şartmı varmış :1shok:

bu yüzdende arkadaşların senle alay ediceklerse onların arkadaşlığından şüphe ederim..hem kime ne bu senin özel hayatın..

ama benimki bi gelsin istanbula tuttuğum yerde öpücem Şeniz
artık sabrım kalmadı :jeyyar:

bu forumlara fazla takılmasam iyi olucak :asigim:

opusup de nedeceksin yaws aha biz opusuyoz ne oluyor kikafamçokkarıştı

saka bi yana o ozel an gelince hersey olur hic kafana takma yorma kafani bunlara daha gencsin :1rolleyes:

yavv illa sevgilin olunca onunla öpüşmek şartmıı..
bi tuhafsın vallaa..
kafana takma böyle şeylerii...
yannii öpüşme demiyorumm ama bunu kafana takman şaşırttı benii..

opusmek uzere odugunda kendini geri cekesin gelmisse zaten daha buna hazir degilsin demektir.
bu tur konularda icinden gelen hislere onem ver cunku emin ol hazir oldugun zaman seni durduruan pek bisi olmicaktir.
ayrica kimbilir belki opusmekle ilgili karsindaki ile ilgili bir takim kendine bile ifade etmedigin korkularin endiselerin vardir bu yuzden zamana birak.

hem inan bana 19 yas bu olaylar icin erken bir yas biraz sabirli ol cevren dunyan demek degil birak onlar ne yasarsa yasasin boyle seyleri yasayacagin zamanini tamamiyle sen belirlersen daha guzel olur emin ol.

ne acelen var canım
elbet bir gün olur
bu seni akadasların yanında küçük düşürmezz yükseltir a.s.

İlla bunu yaşaman gerekmiyorki vakti geldiğinde herşey olur, kimse seni öpüşmüyorsun diye yargılayamaz herkesin kendi tercihidir.
Zaten seninle bu nedenden dolayı dalga geçeek adam da yanında boşuna durmasın!
son bir şey daha bunun kitabı yok be güelim içinden gelirse olur olmazsa olmaz şunu şöyle yapayım buram böyle dursun gibi bir durum söz konusu değil yani:))

marifet bu yaşta böyle şeyleri yaşamakta değil yaşamamış olmaktadır:lepi:
lütfen bu konuda kimseye özenmeyin ve kendinizle gurur duyunsengözlerimebaksanab

kavak yellerindeki filozof efe'nin deniz'e verdigi opusme taktikleri vardi 1 adet kesilmiş limon eşliginde kaydirigubbakcemile
o bölümü netten bulup izlemeni öneririm -tatlicadiarzu-

kavak yellerindeki filozof efe'nin deniz'e verdigi opusme taktikleri vardi 1 adet kesilmiş limon eşliginde
o bölümü netten bulup izlemeni öneririm

:):)
tşkr ederim yazdıklarınız için.. o bölümü izlemiştim ama denemedim:)

haklısınız galiba zamanı gelmemeiş demekki:) biraz fazla dert etmişim kendime, tşkr ederim yorumlarınız için.

bende ilk kocamı öpmüştüm ve 21 yaşındaydım. Yani gerçekten sevdiğin insanı bulup onunla bu özel anı paylaşman daha güzel. Bence acele etme.

aynen öyle, bu işler sırf yapmış olmak için yapılmaz ki....içinden gelince, o duygu yoğunluğunu bulunca, belki sen çekeceksin adamı şak diye öpeceksin:))))))))))))))))))...yapmamış olmak yapmış olupta pişman olmaktan bin kat iyi....

bu şekilde düşünmenize sevindim bende bi sorun mu var die kafayı yicektim yoksa:) tşkr ederim düşüncelerinizi paylaştıınız için

Hiç öpüşmedin diyemi çekiniyorsun bumu dert oldu sana. Boşver rahat ol öpüşmek meziyet değil zaten zamanı gelince kendiliğinden olur yaşarsın bunuda hem öpüşmek öğrenilecek bir zanatmı yawww tamamen duygu olayı :dilcikar:

İlk 7. sınıfa giderken öpüşmüştüm

sengözlerimebaksanab:smiley-cool:bencede cnm bosver opussen ne olcak opusmesen ne olcak ... bende 20 yasındayım ve kımse ıle ne cıktım teklıflerıde kabul etmedım... nede opustum.. hıı bunu sorun yapıyormuyum... hayır tabıkı ben belkı bu dedıgı bazılarna acayıp gelıcek ama.. ben allah ızın verırse sadece esım olucak adamla yapmak ıstıyorum opusmede dahıl yanı sadece ılkimle istıyorum... bakalım nasıp tabı.. yanı kısaca sacma sapan seylerı kafana takma ... salla gıtsın ark.ne yaparsa yapsın.. bide soyle dusun bak ne guzel sen tek ve ozel dıgerlerınden farklısın ıste ne guzel:))

kimseyle çıkmadan eşini nerden bulcaksın ki:uhm::uhm:

bizde fransız opucuguyle opusuoruza.s benımkıde ole ıstıoa.s

kızlar fransız öpücüğüyle öpen erkeğin sevgisinden şüphe edin,
gerçekten seven bu şekilde öpmez
bu şekil sadece cinsellikte vardır
bu şekilde öpenin niyeti de cinselliktir
üzgünüm:1no2::1no2:

öpüşme eylemi insanların çok sevdiklerini yeme arzusundan meydana çıkmış. öyle diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…