Öpüşmek hakkında

sxunteneps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
10
0
86
37
Ankara
arkadaşlar benim sorunum buraya yazılacak bi konumu bilmiyorum ama sormak istiyorum son günlerde canım biraz sıkkın sizlere belik tuaf gelcek bu biliyorum bunun neresi sorun falan diyebilrsiniz ama anlamaya çalışır ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim şimdi benim erkek arkadaşım öpüşmek istiyo sürekli ama ben itiraz ediyorum ilk başlarda bişey demiyodu fakat artık sürekli dile getiriyo bunu öpmeye çalıştığında onu itiyorum sanmayın ki istemiyorum ama bilmiyorum hayatımda hiç öpüşmedim kimseyle ve rezil olmaktan çok korkuyorum bunu ona söylesemm i bilmiyorum yani hiç öpüşmediğimi sizce söleyim mi bide eğer bidaha öpmeye yaklaşırsa karşılık vermek istiyorum ona ama rezil olmak istemiyorum bunun için ne yapmalıyım lütfen yardım edin ya ilk öpüşmelerinizden falan örneklerde olur yeter ki ben ilk öpüşmemde rezil olmayım offff çok utandım

canım öpüşmek sonradan ögrenilen bişey değil ki bunu dogustan herkes bilir zaten..sen kendini sıkma eger istiyorsan gerçekten akışına bırak gerisi gelecektirŞeniz

Bence de akışına bırak sevgilin zaten seni yönlendirecektir Şeniz Merak etme rezil olacak bir şey yok bunda

Öpüşmenin tarifini düşündüm de bulamadım..:uhm:
Yaşınızı bilmiyorum ama bizler de bunu doğduğumuz gün öğrenmedik ki..Yaşarak anlarsınız,öğrenirsiniz..yerimseniben
Rezil olacak hiç bir durum yok..:smiley-cool:

aynı bende senin gibiydim arkadaşlarıma sormuştum bana parmakla egzersiz yaptırdılar:roflol::roflol: şimdi düşünüyorumda ne komik,

herşey o an oluyor zaten akışına bırak,
iç güdüsel olarak oluyor sen bile anlamazsın.

o senin üst dudağına ne yaparsa sen de onun alt ddağına aynısını yapıyorsun demişlerdi bana ama öyle değil duygu işin içine girince böyle sistematik olmuyor ,

hiç bir tarif yok rahat ol rezil olmazsın ne güzel işte seni ilk o öpüyor bide bu yönden düşünmelisin,

bencede tarifi olamaz içgüdüsel ve özel bir durum.

ilk erkek arkadaşım tam 6 ay beni öpmek için beklemişti
öpünce de ben put gibi durmuştum
komik kısmı 2.erkek arkadaşım öperken de put gibi durmuştumbenneyaptımki

Rezil olmazsında ısrarlı olması hoşuma gitmedi :1ninca: Şahsen biri bana ısrarlı davransa hiç içimden gelmez. Hem öpüşmemiş olmak ayıp değil aklından çıkarma olur mu .
Hazır olduğunda zaten sen öpersin bence kendini zorlama, elele tutuşup gezin şimdilik çok romantik oluyor :) :smiley-cool:

evet teşekkürler canım ama malesef rahat olamadım napacağımı bilemedim ama biliyo ilk onun olduğunu bunu duyunca çok şaşırdı ve sevindi ozaman tek ben oluyum hep olurmu dedi güzeldi ama inşallah hakkımda kötü düşünmemiştir çünkü sanırım hiçbişey yapamadım ben o öptü benii:çok üzgünüm:amann nese yaa napalım hergün öpüşmüyoz yaa herkese teşşekürler buaradaa.s

ya canım bende bilmiodumm ama aşkım sağolsunn öğretti tabiki ona bilmediğimi sölemedimm uzun bi zaman sonra itiraf ettim ama gerçektenn çokk hoşş bişi öpmekkk , ayy özledim ben askerimi yaaa ((((((((((((((

evet öpüşmenin tarifini bulamadım.Bence erkek arkadaşını önce bir it hafiften.Deki ;neden seninle öpüşmediğimi merak ediyorsun değilmi?Çünkü ben hayatımda hiçbir erkekle öpüşmedim.Bunda değecem biri olsun istedim.Evet sen belki buna değer birisin ama ,saçmalıyorsun diyebilirsin.Ben öpüşmeyi bilmiyorum.Rezil olmakta istemedim.Birileriyle öpüşme provasıda yapamayacağıma göre ,en uygunu bunu sana dile getirmek diye düşündüm demelisin.Bu arada erkekler herzaman fazlasını isterler.hep isterler.Kendinede sahip çıkmayı unutma

ay ne kadar masum bi korku yaa bayıldımmm :)

kendiliinden olur merak etme, bi 15-20 saniye içinde ne yapman gerektiini çözersin zaten..

çocuğa da söleme bence, havalanır filan şimdi belli mi olur erkek milleti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…