G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sxunteneps
-
ayni sorun bendede var yemin ederim... sanki ben yazdim bu yaziyi, o derece... tek uymayan kisim israrci olmasi, tatli tatli dile getiriyor, nisanlim olucaksin yakinda ne varki bunda diyor ama bende cok utaniyorum.
o neden istemiyorsun falan dediginde bi cevapta veremiyorum. ay en iyisi söyleyip rahatlamak arkadaslarinda dedigi gibi, ileride esimiz olcak insanlarada rezil olucak degiliz herhalde... :/
haklısınız ama düsünsenize etrafınızda herkes böle bişiler yaşamış ama siz yaşamamışsınız, arkadaşlarım böle bişi demedi hiçbirzaman demzlerde ama bnm içiime dert oldu işte ondan böle bişi yasdım
arkadaşlar ya kiminize komik gelcek buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm fakat çıkamıorum işin içinden ya
ben 19 yasındaym ve öpüsmedim hiç kimseyle, önceden sevgilim bi kere kalkıstı bende karsılık verdim ama yapamadım yani kendimi geri cektim bi daha denedi ve istemedim sonra, neden bilmiom hani bu öğrenilcek bişi mi ya da bende mi bi sorun var bilmiorumbu son günlerde çok canımı sıkıyor sanki biri duyupta dalga geçicekmiş gibi geliyor bana. Ne yapmam lazım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?