• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşmek sevismek istemiyorum

Alınıyor mu bi de? Saçmalama alınıyo diye olay çıkarmıyo musun yani? Kes muhabbeti ya. Konuşma. Ciddiyim. Sigaraya başlayınca biticekse de yeniden sigara içsin daha iyi.
Sigarayi bikaktirdim ondan olabilir ama bir cozum fikri olan yok mu kizlar???
hemen aliniyor kiziyor...

Midem bulandı benimn allah sabır versin size bosanma olmaz da çok net tavır koysanız yaklaşmak istediğinde hayır soğudum bu hareketinden diye belki vazgeçer yada olmadı sizde aynısını yapın burnunuzu iyice karıştırın beyninize ulaşacak kadar sonra ona sürün elinizi onun yüzüne belki anlar yaptığı igrencligi:)

Ayy sabah sabah nerden okudum ya :kusmuk:sigaraya geri başlasın daha iyi

Elini burnundan çektiği anda sen parmağını kendi burnuna sok iyice karıştır beyefendinin ağzına daldır... noluyo lan derse işte seni öpmek de benim için böyle bişey de.... bi umut belki birakir.... ya da senin sümükler daha tatlı gelir senin burnunla da dolma oyar:D

Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Nedense inanmadim bu konunun gercekligine.. Ya da inanmak istemedim..

Sizin inanamadiginiz seyi ben yasiyorum ve artik bir cozum bulmakta cok kararliyim...

Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Hic de ottan bi sebep degil valla.. hatta cok boktan geldi bana uf kusura bakmayin da igrenc ya :/
Pislik bi adamla kimse opusmek istemez. Eee siz uzak durdukca o ne yapiyor,aman kendime ceki duzen veriyim de karim yanima yanassin falan demiyor mu..
Valla siz cabaliycaginza evliligin devami icin,bence o cabalasin. Siz niye gormezden gelesiniz o duzeltsin kendini pis sumuklu adam.

Iyyy okuyamadım bıle.:kusmuk:5-6 ayda cıkmamıstır sız yenı fark edıyosunuzdur. Kesinlikle psikolojik bir durum.. Siz ne kadar yapma etme deseniz bile illa bi sekılde yapıcaktır.

Elini burnundan çektiği anda sen parmağını kendi burnuna sok iyice karıştır beyefendinin ağzına daldır... noluyo lan derse işte seni öpmek de benim için böyle bişey de.... bi umut belki birakir.... ya da senin sümükler daha tatlı gelir senin burnunla da dolma oyar:KK70:
Konudan midem bulanmıştı ama koptum yorumuna ya:KK70:

Sumuk yemegi yapsaniz mutlu olur kocaniz. Yemek nedir. Ben olsam yagmurlu havalarda sumuklu bocekleri toplar onune koyardm al ye diye. Belki anlardi igrencligini..

İyi ki kahvemi bitirdikten sonra okumuşum:kusmuk:Allah kolaylık versin konu sahibi. Bence de sigaraya geri başlasın. Böyle birşeye tahammül etmektense sigaraya etmek daha kolay

Bir de çocukluğuna inmek mi lazım acaba? Acaba çocukken yapardı da ailesi umursamazmıydı ki?

:kusmuk:
Allah yardımcınız olsun ne dertler varmış ya
Bence bu zıkkımı bırakana kadar elinin ucuyla bile size dokunmasına izin vermeyin tiksindiğinizi iğrendiğinizi açıkça söyleyin boşanmaya kadar gider deyin

12 yıllık evliyseniz en az +30 yaş bir adam... Üyelik bugün. Konu ciddi, normal dışı... Gerçekse bir konu, iğrenç. Bir ruhsal hastalık...

Back
X