• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşmek sevismek istemiyorum

Ayy bazi ÇOCUKLARDA psikolojik nedenlerden oldugunu duymuştum ama koca adam niye yapar

Bunu da ilk duydum ve çok şaşırdım. Bence,...
Gözünü korkut, bu hareketleri yapmaya devam edersen beni unut filan desen, acaba düzelirmi.
Ailesinden birilerine anlatabilirsin.
Çocuk değil ki ellerine vurasın. Ayy ne fecii. Allah yardımcın olsun kardeş...

Okurken midem bulandı ya eline vurun burnuna götürünce terliginiz hazır olsun sürekli:halay:

Psikologa gidin oda tırnak yemek gibi bir tür sorun belliki sıkıntıları var.

Bence acil bir psikiyatri bolumune gorunmeli esiniz cunku buda bir takinti hemde igrenc bir takintiio_O

:s Allah yardimciniz olsun çok migde bulandirici bir durum. Sürekli böyle bir insanla yasamak zaten bambaska bir işkence olsa gerek.
Önce psikiyatriye gitme konusunu gundeme getirin buyuk ihtimal yanasmayacaktir ondan sonra o halde benimle mesafeli ol diye soyleyin kendisi buldun çözümünü.. hem sizi bu ruh halinde birakip hemde sizi yormasın...

Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
kelimelerin bittiği yer bu konu oldu.

Tiksindim konuşun onunla bu konuyu kesinlikle

Yemek saati okusam konuyu valla yemek yiyemezdim.Bu ne ya koskoca adam.Kendi tiksinmiyormu.Sigara içse vallahi daha iyi.

Cidden çok igrencmis kim olsa kacar ve tiksinir. Nasil alistiysa birakmasinida bilecek. Bence bi sure boyle kalin yaklasmayin yaklastirmayin ne kadar igrenc oldugunu anlasin

Ne kadar iğrenç bi durum opusme tabikide aynı havada bile nefes almaldım yerinde olsam.boşanmayla tehdit et düzelir belki

:kusmuk:
Amanın amanın amanın!!
Ottan sebep değilki bu, boşanılır valla bunun için.

Uyarmaya rağmen yapıyorsa, psikoloğa gitmeyi reddediyorsa, "sana bu sebepten dolayı yaklaşmıyorum, beni öpmene izin vermiyorum" demenize rağmen devam ediyor ise boşanın.. Ciddiyim..
Boşanmak bu kadar kolay mı?
Bazen tam da bu kadar kolay valla:KK12:

:kusmuk::kusmuk:
Sabah okudum, konu başlığını gördükçe kusasım geliyor.
Bana sahte gibi geldi ki umarım öyledir
Neyini öpeceksin ya bırak ormana, doğal hayatına sal herifi :kusmuk:

Back
X