Uyelik bilgilerim tabikide sahte esimle 2yas farki var...12 yıllık evliyseniz en az +30 yaş bir adam... Üyelik bugün. Konu ciddi, normal dışı... Gerçekse bir konu, iğrenç. Bir ruhsal hastalık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyelik bilgilerim tabikide sahte esimle 2yas farki var...12 yıllık evliyseniz en az +30 yaş bir adam... Üyelik bugün. Konu ciddi, normal dışı... Gerçekse bir konu, iğrenç. Bir ruhsal hastalık...
Psikolojik tedavi görsünKocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Süper fikirElini burnundan çektiği anda sen parmağını kendi burnuna sok iyice karıştır beyefendinin ağzına daldır... noluyo lan derse işte seni öpmek de benim için böyle bişey de.... bi umut belki birakir.... ya da senin sümükler daha tatlı gelir senin burnunla da dolma oyar![]()
OyyyyAy niye yahu alman milli takımının teknik trektörü maç sırasında yaptığı iştebi arattır bak resmen karıştırıp ağzına götürüyor veya seyini karıştırıp kokluyor çekiyorlar adamı umrunda değil
![]()
Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
İlahi....Çok yaşayın emiii..Elini burnundan çektiği anda sen parmağını kendi burnuna sok iyice karıştır beyefendinin ağzına daldır... noluyo lan derse işte seni öpmek de benim için böyle bişey de.... bi umut belki birakir.... ya da senin sümükler daha tatlı gelir senin burnunla da dolma oyar![]()
Bi 5 6 aydir basladi 12 senelik evliyiz
Bunlar mahkemede bile bosanma sebebidir hakim direk bosar. Allah sabir versin size. Insan tiksinincede herseyden soguyorKocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Çok tepki alıcam, ben bu tip şeyleri bu kadar ööööh öldüm kustum iğrenç olarak bulmuyorum. Kendim asla yapmam ama birlikte olduğum eşimden tiksinmem çok zor. Yıkanmazsa kokarsa falan belki. Ama sümüğe karşı insanlarla aynı antipatiyi geliştirememişim. Dolayısıyla o da öyle olabilir.
Sorun karıştırması değil . İster istemez hepimiz temizlerken herkes parmağını belli bir işlevde kullanmak zorunda .
Sorun burnundan çıkan pisliği yemesi . pislik çıkmazsa da parmağını emmesi
Zaten 12 yıllık evliliklerinde son 6 aydır eşi böylemiş
Evet gercekten boyle insanlar var evrende ama konu ve kullanici fake. Yorumlari okudukca egleniyorlardir. Neden fake oldugunun tahlilini de yapardim burada ama bir faydasi olmuyor genelde ben de pek yapmiyorum artik.12 yıllık evliyseniz en az +30 yaş bir adam... Üyelik bugün. Konu ciddi, normal dışı... Gerçekse bir konu, iğrenç. Bir ruhsal hastalık...