• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşmek sevismek istemiyorum

Bu kesinlike çok kötü bir şey ya. Allahım sınama beni böyle şeylerle yarabbim :D içim bi fena oldu

Umarım toplum içinde yaptığında yanındaki insanlara ikram edecek inceliğe sahiptir eşiniz :D :D :D

Ben bu adamla 1 sn bile aynı evde kalamazdım.

Kocanız 2 dkda bana türlü türlü duygular yaşattı. tebrik ediyorum onu :D

Yani sümüğünü mü yiyor araştırın bakalım neden oluyor

Midem bulandı ya .
En nefret ettiğim şey pis insanlardır hayatta katlanamam.

Bu kesinlike çok kötü bir şey ya. Allahım sınama beni böyle şeylerle yarabbim :KK70: içim bi fena oldu

Umarım toplum içinde yaptığında yanındaki insanlara ikram edecek inceliğe sahiptir eşiniz :KK70: :KK70: :KK70:
Ay buna çok güldüm ya :D:D:D

igrenc-goril.gif

aklıma otomatikman bu arkadaş geldi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ıyy yeminle midem kalktı.
öpüşmek sevişmek lüks, o kocanın elinden kabuklu yumurta yenmez.

Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Bence e cok sacma bi erkek bu kadarini yapmaz evli olanlar konusun abartma

Nasıl yani sümük mü yiyor ? Neden yapiyorki bunu ? İyk kuscam :kusmuk:

Iyyyyy:kusmuk::kusmuk:Allah askina canim sıkıliyo diye karistirmak nedirr ya b.knda boncuk arasin o zaman o daha iyi tobee ya psikolaga goturun canim ne dym sende kendine gore haklisin:KK14:

En iyi ihtamalle psikolojik bir sorunu mu var?
Cocuklarda böyle oluyor ama yetiskinleri bilemeyecegi.

Topluluk onunda de yapar laf yer, gururu incinir anca oyle bırakır sanırım...ama Allah kolaylık versin insan öpmeye iğrenir ya

Şu postu her gördüğümde başlığı öpüşmek sevismek istiyorum diye okuyorum :kızgın:

Çocukluk döneminde olsa derim ki ; ziyan olmasın diye yapıyor ( vücudundan çıkan her zerre ona ait olduğu için kaybetmek istemiyordur)
Lakin durum ciddi gibi görünüyor . Uzun süredir böyle değildi ve atıyorum 5 ay içinde mi başladı . Bir travma onu tetiklemis olabilir . Yaptırım gücünüzü kullanarak psikolog ile görüşmesi en doğrusu . Psikiyatri de olabilir ama onlar ilaç yazıyor genelde . ..
Kolaylıklar dilerim
Söylemeden geçemeyeceğim umarım Üst solunum yolu enfeksiyonu yaşamaz . Öyle ise durum fenaa

Hayatım bugun yemeği dışardan söyledim deyip bir kase pisliği koyacan önüne :kusmuk:

Çok iğrençleştim kabul.. Ama bu koca kabul edilemez, yarından tezi yok boşamalık

Back
X