- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi simgebehra
-
Rahatsız olduğunuz içinPardon ama biz niye sokağa cıkmıyor uz. Laf
Arkadasım toplum vicdanı diye birsey var. Ben örtülüym acıklar sokağa cıkmasın diyor muyum. Gündüz insanların cocugu ya geldiği yerde anlık buse istemiyorsa mekan sahibi uyarmış. Ben evde cocugu un önünde öpüşmüyorum dolayısıyla bunu dısarıda görsün istemem. Ha karanlık loş kafeler var yine barlar gibi alkollu mekanlar var oralara coluk cocuk giymiyorum. Bara gidip de öpüşmeyin de demem kimseye cünkü oranın formatı farklı.Rahatsız olduğunuz için
Kmsenin ahlakı yaşam biçimi sizi ilgilendirmez
Öpüşürler sarılırlar
takılmayın bunlara
Hayatta daha zor şeyler var
Herkes kendine baksa yol alıcak ama nerdee
Ne alaka şimdi bu yazdıgınız ?Dudaklari kopararak öpüsülmediyse bence doğal ,ne varki bunda?
Midem bulaniyor diyenlerde tv dizi başinda birbirini öpsündiye bekliyenler.
Tabiki bizim ülkede cinsel sorunlar olur en masum bir buse bile mahrumiyet ve iğrenc görenler oldukca.
Bende kara çarsafla gezenlerden rahatsiz oluyorum!
Siz cilbaba mi giyorsunuz?Kusura bakmayın ama ben herhangi bir saygısızlık yaptığımı dusunmuyorum.
Sadece sizin savunduğunuz şeyleri söyledim. Mini etekle dolaşmasın,sokakta öpüşmesin vs vs. Söylemedim. Kaldı ki inancım varsa bunun doğrultusunda herkes yaptığını odicek. Gerisi kimseyi ilgilendirmez..
Vee hanımlar lütfen bir daha cilbaba laf atmayin.
Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.Dudaklari kopararak öpüsülmediyse bence doğal ,ne varki bunda?
Midem bulaniyor diyenlerde tv dizi başinda birbirini öpsündiye bekliyenler.
Tabiki bizim ülkede cinsel sorunlar olur en masum bir buse bile mahrumiyet ve iğrenc görenler oldukca.
Bende kara çarsafla gezenlerden rahatsiz oluyorum!
offf ama sabahtan beri arkadaşını öğretmenin şikayet eden ilkokul çocukları gibi iki de bir adminin adını yazmaktan bikmadiniz mi??? Mune hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?