Öpüşmek yasak mı?

Peki konuyla ilgisi nedir ?

Siz o zaman bu ulkede hic baskiya maruz kalmamissiniz ne guzel.
Ben de çünkü 19 yasinda sevgilimle karsidan karsiya gecerken elini tutarken kafami omzuna yaslamistim ki sokak ortasinda napiyorsunuz dediler. Ve bu ulkenin baskenti Ankara'da oldu.
Siz tanismamissiniz ne guzel ama gerçekler boyle.
Konu sahibinin yasadigi da o kadardır evet. Zaten zorumuza giden de bu. French kiss yaptim da uyardılar deseydi keske. Yine biraz daha umudumuz olurdu.

toplum olarak kafamiz bozuk ... (herkes icin gecerli olmamakla birlikte) iki taraf var hep birbirine hücum ediyor... benim dusundugum dogru diyorlar ...kendi gibi dusunmeyene de saldiriyorlar. isin komigi hosgorulu ol diyen taraf kendisiyle karsit fikirde olana saldirabiliyor ... o yuzden bu ulkeyi seviyorum ama insanların artik birbirine satasmasina tahammul edemiyorum ... ozgurluk adi altinda kendisi istedigini yapiyor baskasinin ozgurlugune sira gelince hakaret etmelerine de sasiyorum ...toplum cildirmis durumda kendisiyle ayni fikirde olmayani lincediyor ...

Üzüldüm sizin adınıza. Yani yanınızdaki eşiniz olduğu halde sırf tesettürlüsünüz diye kendinizi masum bir olaydan alıkoymuş kendinizce otokontrol geliştirmek zorunda kalmışsınız. Toplum buna zorlamış sizi. Keşke yapsaydınız kendiniz için..

İşte bize 'geniş çaplı insancıklar' diye saldıran zihniyete anlatmak istediğimiz bu. Şekilciliği bırakıp sırf biri birini seviyor diye dudağına öpücük kondurdu diye saldırılmasın.

Ya bir öpücük, ya başını omzuna yaslama ya da yanağına öpücük aynı şeyler sayılmalı. Teşhircilik değil bu.
Abartılı sevgi gösterileri mıç mıç görüntü herkesi irite eder zaten orada hemfikiriz..

Evet genel olarak yasak sarilmak opusmek vs.
Ama tecavuze ses cikarmiyorlar.

Ne alaka
Öpüşmek ve kara çarşaf!ne alaka?saygı bekleyen saygı duyacak önce?

Bizim toplum iyi güzel olan her şeye karşıdır maalesef. Ülke ne halde buna ses çıkaran yok. Tek sorunumuz öpüşen çiftler. Sevgisizlik toplumsal bunalımın başlangıç noktasıdır diye bir yazı okumuştum. Çok doğru bir sözmüş. Benim öpüşen çiftlerden değil karısına bağıran,karısıyla saygısızca konuşan, erkek bağırdığı halde susan,kocamdır bağırabilir diyen çiftlerden asıl midem bulanıyor. Öpüşen çiftlerden değil.

Saygiysa lütfen iki tarafli saygi olsun !!

Açıkçası çocuklarla ilgili pek kitap okumuyorum. Dinlemeyi tercih edenlerdenim veya sorun olduğunda direk danışmanla hallediyorum.

Çünkü kitapta anlattığı çocuk modeli herkeste aynı tepki vermez. Sıradan bir çocuğa yaptıkları bir eylem benim aşırı duygusal çocuğumda büyük tahribata yol açabilir.
O yüzden bizzat çocuğu tanıyan pedagogtan yardım almam gerektiğini düşünüyorum.

TV’de dinliyorum ordan biliyorum duyduğum kadarını yani.

Diğer mesajda yazdığım şeyi yanlış anladınız bence.
Siz sokakta öpüştünüzde çarşaflı insanlar mı sardı etrafınızı?
Neden herşeyi birbirine hoşaf ediyorsunuz?
Nerden biliyorsunuz saygı göstermediğini?

Biraz hoş görü kimseye zarar vermez.

Kimse uzun uzun öpüşsünler çoluk çocuk izleyelim demiyor. Anlık bi buse ne demek ? Ne kadar seviyoruz ya bire bin eklemeyi. Olay nerelere geldi. Herkesin anıları canlandı "ben de şöyle görmüştüm, böyle görmüştüm, iğrenç" falan. İyi de konuyla ne alakası var. Bazıları için masum bi buseyi cinsellikten ayırmak ne kadar zormuş.

Ya bir de 1 sn lik öpücük nasıl görmüşler bla bla diyenler olmuş. Aynı şey benim de başıma geldi üstelik biz öpüşmüyorduk! Sevgilim kolunu omzuma atmıştı ben de beline sarılmış oturuyordum. Bekçi gelip daha düzgün oturun yasak dedi! Sevgi görmeye katlanamayan ahlak bekçileri de benim midemi bulandırıyor!
Bir de 19 yaşındaydım. Sen nasıl bir genç kızı utandırırsın böyle ya sanki zina yapıyoruz ortalık yerde. Yine sinirlendim hatırlayınca.

Son düzenleme:

En güzelini yapıyorsunuz, herkes birebir uzman yardımı alabilse daha güzel olurdu.

Kusura bakmayın ama ben herhangi bir saygısızlık yaptığımı dusunmuyorum.
Sadece sizin savunduğunuz şeyleri söyledim. Mini etekle dolaşmasın,sokakta öpüşmesin vs vs. Söylemedim. Kaldı ki inancım varsa bunun doğrultusunda herkes yaptığını odicek. Gerisi kimseyi ilgilendirmez..

Vee hanımlar lütfen bir daha cilbaba laf atmayin.

Öpüşen öpüşür karışmayın millete
Sokağa çıkmayın olsun bitsin
Bende sokakta laf atan bön bön bakan tipleri istemiyorum ama varlar yani
Ne yapayım

Herkesın evladı var colugu cocugu var sıze küçük bır buse olabilir ama dısardan algılanan farklıdır. Benim çocuğum öyle seylerı görmek zorunda degıl . Elımden geleni yapmak istiyorum diyorsunuz. Buna dikkat ederek başlayın . O mekanı da tebrık ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…