- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi simgebehra
-
Garsonlar ne yapsın derken belki onlar da o zihniyette. Davranış biçimlerine bağlı.Garsonlar ne yapsın? Onlar da emir kulu..
Şefleri veya amirleri her neyse malum zihniyette demek ki..
Peki konuyla ilgisi nedir ?Ben daha dün akşam üstü metroda bir çift gördüm midemi bulandirdilar. Öyle sımsıkı sarilmislar ki pes dedim. Sürekli ağzından boynundan vs vs Öpücükler iğrenç tu.
Bu tarz şeyler yapmayın içimizi bulandirmayin! Bir de lokanta vs yerlerde öyle mic mic sarmas dolaş oturmak ne ya cidden iğrenç!
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum
Ben bu konuda o en uç noktaları görmüş bir insanım
Yerlerde yuvarlanarak öpüşenleri de
Daha farklısını da ki Turkiyenin en doğusunu Bile görmüş bir insan olarak orada da kimse bir ufacık öpücüğe bu denli tepki vermez
Bende gördüklerime göre yorumluyorum
Bende eşimle işten gelince sarılıriz öperiz birbirimizi el ele gezeriz sarılırız yeri gelirse ama benim söylediğim bu değil ki
Bir türlü ifade edemedim kendi mi
Son zamanlarda böyle şeyler ne kadar arttı. Gecen otobüste esimin omzuna başımı koymak istedim durup düşündüm, bizi linç ederler mi diye? Bazen toplum içinde yanağından da operim eşimi ona hic cesaret edemez oldum artik. Bir de ben tesetturluyum herhalde ne dinimi ne imanımı birakirlardi.
Toplumca ayarımız yok bir şey kamuoyunda yayılmaya görsün hemen insanlarda bir tepkisellik normalde geçip gidecegi masum şeylere bile tepki vermeye başlıyorlar. Bu tarz haberler zincirleme etkisi mi yapiyor bilmem? Şiddet ve tecavüz olaylarinin artışını da buna bağlamaya başladım.
Evet genel olarak yasak sarilmak opusmek vs.Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Ne alakaDudaklari kopararak öpüsülmediyse bence doğal ,ne varki bunda?
Midem bulaniyor diyenlerde tv dizi başinda birbirini öpsündiye bekliyenler.
Tabiki bizim ülkede cinsel sorunlar olur en masum bir buse bile mahrumiyet ve iğrenc görenler oldukca.
Bende kara çarsafla gezenlerden rahatsiz oluyorum!
Bizim toplum iyi güzel olan her şeye karşıdır maalesef. Ülke ne halde buna ses çıkaran yok. Tek sorunumuz öpüşen çiftler. Sevgisizlik toplumsal bunalımın başlangıç noktasıdır diye bir yazı okumuştum. Çok doğru bir sözmüş. Benim öpüşen çiftlerden değil karısına bağıran,karısıyla saygısızca konuşan, erkek bağırdığı halde susan,kocamdır bağırabilir diyen çiftlerden asıl midem bulanıyor. Öpüşen çiftlerden değil.Her yerde aşırı insanlar vardır.
Hiç unutmuyorum Kütahya' nın en meşhur kafesinde oturuyoruz kız-erkek sohbet muhabbet gözleme- çay. Adamlar sürekli bize bakıyor başımızda nöbetteler. Yahu oturuyoruz okuldan bahsediyoruz, sen naptın vs. muhabbetleri. O kadar kin ile bakıyor ki mekan sahipleri. Geldiler sonra 'Müsbet olun yoksa atarım sizi' dediler. Şoka girdik. 'Ne yaptık ki?' dedik. Çıkın dediler çıktık. Sonra anladım ki adam o kadar kıskandı ki ortamı. Bizim neşemizi, iletişimimizi, kadın-erkek konuşuyor oluşumuzu... Yazık dedim ya... Aç adamlar işte... Bu arada şüpheleri kaldırayım kafalardan taşkınlık falan da yapmadık. Bağıra bağıra da konuşma yok. Normal neşeli bir sohbet, ders notları.... Normal işte normaldi yani!!!
Saygiysa lütfen iki tarafli saygi olsun !!Ya arkadaş! Ne istiyorsunuz su cilbabdan. Geçen mini etek ten konu oldu herkes mini eteği savundu karşı çıkanı topa tuttular.
Sonra cilbab konusu oldu herkes cilbabi savunanları topa tuttular.
Şimdide öpüşmekten konu geldi gene cilbaba ya arkadaş çekin artık şu elinizi cilbabdan. Yeter!
Kendimizi savunamicaksak olelim o zaman. Biraz saygı...
Açıkçası çocuklarla ilgili pek kitap okumuyorum. Dinlemeyi tercih edenlerdenim veya sorun olduğunda direk danışmanla hallediyorum.Ben de bilmeyenlere çok şaşırdım. :/ Tepki çekince kaldırmış sanırım paylaşımını ama 2012 yılında bir radyo programında kız çocuklarına sadece sarı ve tonları giydirilmesi gerektiğini, pembe ve kırmızıyı "tasvip etmediğini" söylüyor. Bununla beraber babaların çocuk bakımına dahil olmaması gerektiği, çok "zaruri" olacaksa sınırlı olarak dahil olması gerektiğini, bunun da Bowlby'i mezarında ters döndürecek şekilde "güvenli bağlanma" ile alakası olduğunu iddia ediyor. Psikolojide bir kavramı alıp kendi bakış açısına göre yorumluyor bence.
Diğer mesajda yazdığım şeyi yanlış anladınız bence.Saygiysa lütfen iki tarafli saygi olsun !!
Açıkçası çocuklarla ilgili pek kitap okumuyorum. Dinlemeyi tercih edenlerdenim veya sorun olduğunda direk danışmanla hallediyorum.
Çünkü kitapta anlattığı çocuk modeli herkeste aynı tepki vermez. Sıradan bir çocuğa yaptıkları bir eylem benim aşırı duygusal çocuğumda büyük tahribata yol açabilir.
O yüzden bizzat çocuğu tanıyan pedagogtan yardım almam gerektiğini düşünüyorum.
TV’de dinliyorum ordan biliyorum duyduğum kadarını yani.
Kusura bakmayın ama ben herhangi bir saygısızlık yaptığımı dusunmuyorum.Saygiysa lütfen iki tarafli saygi olsun !!
Saygiysa lütfen iki tarafli saygi olsun !!
Öpüşen öpüşür karışmayın milleteBakıyorum demiyor ki görüyorum diyor. Ben de sevmiyorum ve öpüşen çift göreceğim yere gitmiyorum. İnsanların coluk cocuk geleceği yerlerde pek olmuyor zaten maşukiyeye ki yerler de bi anlamda aile formatlı o yüzden işletme aile formatlı davranış bekler
Pardon ama biz niye sokağa cıkmıyor uz. LafÖpüşen öpüşür karışmayın millete
Sokağa çıkmayın olsun bitsin
Bende sokakta laf atan bön bön bakan tipleri istemiyorum ama varlar yani
Ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?