Öpüşmek yasak mı?

açıkçası çcocuklarında olduğu bir ortamda fazla samimi görüntüler beni rahatsız ediyor. size rahatsız edici gelmeyebilir ama bana çok itici geliyor. öyle muhafazakar bir tipte değilim ama herşeyin bi yeri zamanı vardır diye düşünüyorum.

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum
Ben bu konuda o en uç noktaları görmüş bir insanım
Yerlerde yuvarlanarak öpüşenleri de
Daha farklısını da ki Turkiyenin en doğusunu Bile görmüş bir insan olarak orada da kimse bir ufacık öpücüğe bu denli tepki vermez
Bende gördüklerime göre yorumluyorum
Bende eşimle işten gelince sarılıriz öperiz birbirimizi el ele gezeriz sarılırız yeri gelirse ama benim söylediğim bu değil ki
Bir türlü ifade edemedim kendi mi

Toplum ahlaki diye de bişey var hatırlatırım bilmiyorsunuz belli

Ben toplumda bir ahlak göremiyorum.

Toplumun ahlakını benim sevgilimle el ele yürümem, dudaklarına, yanaklarına bir buse kondurmam, sarılmam, ona koşmam, omzuna başını koymam mı bozuyor?
Yapmayın.

Bu toplumun ahlakını bozanları bir gözünüzün önüne getirin bakalım.
Nerelerde çocuklar tecavüze uğruyor, hangi toplumun kesimi bu yönelimde bir bakın bakalım!

Gerçeklere gözünüzü kapatamazsınız. Bu ülkede toplum ahlakını 'ahlak çığırtkanları' bozar en çok.
Cinsel ve duygusal yönden baskılanan insanlar bozar, Kuytularda köşelerde karının kızın açık-kapalı demeden yolunu gözleyen, ellemek için okul çıkışlarını bekleyenler bozar.
Bir buse, bir aşk sözcüğü bozmaz.
Yapmayın topluma bunu!

Kimse sokaklarda yuvarlanarak sevişmiyor. Rahat bırakın seven, sevilen insanları.
Siz böyle olmak zorunda değilsiniz. Ama bizler de ahlaksız değiliz.

Aklıma geldin bebiş doğdu mu geçen durumunu görmüştüm ama soramadım

Gözümümü kapatayım gözümün önünde olan şeye ne kadar saçma düşünüyorsunuz neyse muhattabım değilsiniz lütfen atlamayın yorumlara
Bakıyorsunuz millete
Sonrada midem bulanıyor diyorsunuz
İnsanlar özgürce aşk yaşamak istiyorsa buna saygı duyulmalı
Çevir kafanı olsun bitsin brn böyle yapıyorum..

Iyi de tesetturu konuya dahil eden sizsiniz? Ben bu konuda bir yorum yapmadim. Baska bir uyenin bana laf atmasiyla ve tesetturu konu icine cekmesiyle cevap verdim. Sonra yine siz boyle bir mesaj yazdiniz.
Konuyu baska yere ceken ben degilim yani.
Burda size mini etek ornegi veriyor olmamın sebebi, 'ahlaksizlik' diye gorulen seyin bir sonunun olmadigi soylemek. Ya da muhafazakar yasam hakki diyorsunuz da ben de size opusmem muhafazakar yasaminizi bozuyorsa mini etegim de bozmaz mi diyorum? Siz mini etegi aşmış olabilirsiniz ama baska muhafazakar biri aşmamış olabilir ve sonra dolmusta dayak atmaya calisabilirler.
Sınır koymanin sonu yok diyorum yani. Umarim anlatabilmisimdir.
Benim kocamı yanagindan opmemle dudagindan opmem arasinda cocuklar arasinda bir fark olmaz. Ahlaksız olmazlar. Kendi yasitlarini opunce de bu bir sorun yaratmamali.
Kimse burda zaten french kiss, street sex filan konuşmuyor.
Ama ben gormek zorunda degilim, yapmayacaksın zihniyetinin sonu nerelere varir farkinda misiniz?

Ya arkadaş! Ne istiyorsunuz su cilbabdan. Geçen mini etek ten konu oldu herkes mini eteği savundu karşı çıkanı topa tuttular.

Sonra cilbab konusu oldu herkes cilbabi savunanları topa tuttular.

Şimdide öpüşmekten konu geldi gene cilbaba ya arkadaş çekin artık şu elinizi cilbabdan. Yeter!

Kendimizi savunamicaksak olelim o zaman. Biraz saygı...

Garsonlar ne yapsın? Onlar da emir kulu..
Şefleri veya amirleri her neyse malum zihniyette demek ki..

Aman duyanda sevenleri ayırdık zannedecek tecavüzlere dayağa şiddete karşı görüşüm beni ilgilendirir o konuda ki düşüncelerimi biliyor musunuz hayır ama ben adım attığım her yerde böyle mıc mıc dudak dudağa insan görmek istemiyorum her gittiğim yerde bu tür şeyleri görmek istememem suç mu rahatsız oluyorum daha ne diyeyim

Aaa benim de bundan haberim yok :/

Ben de bilmeyenlere çok şaşırdım. :/ Tepki çekince kaldırmış sanırım paylaşımını ama 2012 yılında bir radyo programında kız çocuklarına sadece sarı ve tonları giydirilmesi gerektiğini, pembe ve kırmızıyı "tasvip etmediğini" söylüyor. Bununla beraber babaların çocuk bakımına dahil olmaması gerektiği, çok "zaruri" olacaksa sınırlı olarak dahil olması gerektiğini, bunun da Bowlby'i mezarında ters döndürecek şekilde "güvenli bağlanma" ile alakası olduğunu iddia ediyor. Psikolojide bir kavramı alıp kendi bakış açısına göre yorumluyor bence.

Ben daha dün akşam üstü metroda bir çift gördüm midemi bulandirdilar. Öyle sımsıkı sarilmislar ki pes dedim. Sürekli ağzından boynundan vs vs Öpücükler iğrenç tu.
Bu tarz şeyler yapmayın içimizi bulandirmayin! Bir de lokanta vs yerlerde öyle mic mic sarmas dolaş oturmak ne ya cidden iğrenç!

Her yerde aşırı insanlar vardır.
Hiç unutmuyorum Kütahya' nın en meşhur kafesinde oturuyoruz kız-erkek sohbet muhabbet gözleme- çay. Adamlar sürekli bize bakıyor başımızda nöbetteler. Yahu oturuyoruz okuldan bahsediyoruz, sen naptın vs. muhabbetleri. O kadar kin ile bakıyor ki mekan sahipleri. Geldiler sonra 'Müsbet olun yoksa atarım sizi' dediler. Şoka girdik. 'Ne yaptık ki?' dedik. Çıkın dediler çıktık. Sonra anladım ki adam o kadar kıskandı ki ortamı. Bizim neşemizi, iletişimimizi, kadın-erkek konuşuyor oluşumuzu... Yazık dedim ya... Aç adamlar işte... Bu arada şüpheleri kaldırayım kafalardan taşkınlık falan da yapmadık. Bağıra bağıra da konuşma yok. Normal neşeli bir sohbet, ders notları.... Normal işte normaldi yani!!!

Istanbulda çift kişilik yataklı sinema salonu açılmış buna ne diyorsunuz ? Bi busenin lafı olmaz da bu da tartışılır bi konu. Mune hanım konuda ateşler fitilleniyor bilginize.

Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…