Öpüşmek yasak mı?

Anlıyorum ama daha farklı şekilde öpüşseydik ve uzun sürseydi belki devamından korktular derdik hak verirdik. Nasıl inandırabilirim bilmiyorum kimsenin ahlakına zarar verecek birşey değildi.

Ben hiç celallenmedim ama sizde bana kullandınız...sevgilerrr arkadaşımm)))
genel olarak yazmıştım o kelimeyi özür dilerim üzerinize alinacaginizi düşünmedim.
çok daha şiddetli arkadaşlar vardı onlara hitaben.
kusura bakmayın.
böyle diyaloğa saygım sonsuz :))

Küçücük bir buseden konu nerelere gelmiş. Maalesef bizim ülkemizde kadınlar şiddet görüyor ve nitekim bir çoğunun sonu ölümle bitiyor.Tabi ki küçük öpücükler sevgi göstergesidir hatta keşke herkes birbirine sevgisini bu şekilde gösterse de daha mutlu ve huzurlu bir toplum olsak.Anne ve babasının birbirini öptüğünü gören çocukların psikolojisi gayet normal oluyor hatta daha iyi oluyor diyebilirim; ben böyle bir ailede büyüdüm ve gayet herşeyin farkında oldum, annem ve babam birbirini öptükçe mutlu oldum ne güzel birbirlerini seviyorlar dedim

Ayy bayıldım, çok hoşuma gitti. Ne haddime birinin dinini yaşayış şeklini takdir etmek ama... Sizin gibi diğer insanlara son derece saygılı olup, dil uzatmayıp inancına da bağlı olabilen insanları çok beğeniyorum.

adam çocuk parkında sigara içiyor, küfür ediyor, ama zinhar öpüşmesin,
hangisi daha kötü örnek, hangisi daha zararlı, tabi ki öpücük.
hiç mi seven olmadı ki bu insanları...

Ülkemizde kadın şiddet görüyor
Çocuk tecavüze ugruyo buna ses çıkmıyor diyenler bu apayrı bir konu şimdi milletin içinde özelini yaşamakla ne alaka??

Ben kimsenin özelini görmek istemem şayet çocukların içinde bile mıç mıç olan var çocuklara ne güzel örnek!

Mikserin biri girdi ,dağıttı parçaladı,hakaretler yağdırdı,sonrada özür diledi gitti!Çok şey kaçırdın,çanak tutanlarda ayrı!

Bi bakmak lazım o zaman, 55 sayfa da, nasıl üşeniyorum nasıl :/

Yav nesi tartışılabilir onu algılayamadım cidden; bizim buralarda gece vakti kumların üstünde sebişenine kadar oluyor. Tamam kardeş, gecenin bir vakti karanlıkta, outdoor fantezini gerçekleştir kuytu bir yer bul bana ne; ama bir arada yaşamanın kuralları var. Yeni evlendiğim Hıdırellezde miydi neydi, gece sahile gittikti babamlarla. Hadi etkinlik olsun dedik, annemlerin birkaç komşu, akraba tanıdık manıdık; kuma iki ev iki araba çizeceğim ha fazlasında da gözüm yok
Tam indik sahile doğru, zaten kalabalık da var yani, millete bahane olsun da denize gitsinler gece-gündüz, o hesap; köşeden geçerken abbauv... Sesli mesli.. Yanımda babam var. Babam görmezden geldi, hiç, adam duymadı, ben kıpkırmızı gibi, tvde sebişme sahnesi olsa babam yanımda zaplarım, hadi annem olsa neyse Öyle bir an. Şimdi bu olmaz, zaten kanunen yasak da. Ancak iki öpüşmeyi, sarılmayı, yanak yanağa vermeyi, eli bele atmayı neden sorun ediyorlar ki, bunlar zaten sevgi gösterisi, cinsel birleşme mi allasen?

Konu nedir, neden tartışıldı hakket, ben böyle daldım ama. :/
Öpüşmenin nesi kötü olabilir?

çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) sanırım bu fazlaca yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor, her bilgiyi tek bir yerden almayıp çeşni yapınca benim gibi hafif sivri ama tatlış ( ) tipler çıkabiliyor :)

Çocuk parklarına adamların oturması da çok itici bence çocuk parkı adı üstünde ama çocukdan daha çok liseliler ve adamlar var

Hay popişlerini yengeçler kıskaçlasın

İsteyen istediğini yapsın ama evinde yapsın mümkünse yani toplum olarak iyice yozlaştıkk

Yazmamak için kendimi zor tuttum ama cidden bizim ülkemizdeki ayrımcılık sokakta seks yapanlardan daha çok midemi bulandırıyor. Arka masamızdaki turistler araptı bir adam ve 3 kadın hepsi peçeliydi hizmeti görmeniz gerekiyodu. Biz yanyana oturduk öptük diye kıyamet koptu. Bir adamın 3 karısı olabiliyor ama türksek öpemiyoruz. Bunada kendini haklı çıkarmaya çalışma derler ama gerçek bu.

evimizin karşında park var.
bir köşede içen ayyas adamlar bir köşede opusen sarılan sevgililer oluyor genelde.
çocuklarımi içen adamları görünce jet hızıyla kaciriyorum ne yapacakları belli olmaz diye .
biri geçen bankta yanında biri var gibi sohbet ediyordu.
sevgili gençlerin olduğu yerler daha masum bence.en azından bize zararı yok:))

Ben küçükken, sanirim 9 yaslarinda filandim.
Babam işe gidecekti, annem de onu ugurlamak icin kapidan dudaginda öpmüştü benim gormedigimi düşünerek. Sonra babam bir daha opmek isteyince annem yapma cocuk gorecek diye itmisti babami.
Bu görüntüyü hic unutmam, çünkü annemle babami gormekten hic bu kadar mutlu olmamistim.
Biz kucukken hep kavga ederlerdi. Evde hep kasvet olurdu. O zamanlar geceleri uyuyamazdim ve kalkip yatak odasina bakardim. Babami anneme sarılır uyur pozisyonda görmenin icime verdiği huzur hicbir seyde olmazdı. O görüntüyü görünce rahatca uyuyabilirdim.
Keske daha cok sarilip opusselerdi de biz de daha huzurla uyuyabilseydik.
Bir anlik opusmelerini gormemizden utanan anne babamiz keske asil kavga ederken bizden utansalardi.

Evet güzel örnek bence sevmeyi sevilmeyi öğrensinler niye rahatsız ediyor sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…