- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Anlıyorum ama daha farklı şekilde öpüşseydik ve uzun sürseydi belki devamından korktular derdik hak verirdik. Nasıl inandırabilirim bilmiyorum kimsenin ahlakına zarar verecek birşey değildi.Sarilmaktan bir kucuk buseden hic bir seycik olmqz
3 sene bagdat caddesindeki bir restorantta yoneticilik yaptim.
Tuvalet coplerinde surekli prezervatif cikiyordu.
Cok daha detaylari var ama anlatmayayim. Iciniz kaldirmaz.
Sizin icin soylemiyorum. Biz hic mi kimseyle opusmedik sanki? Sizi gayet iyi anliyorum. Ama bir opucukle kalmadigina o kadar kere sahit olduk ki...
genel olarak yazmıştım o kelimeyi özür dilerim üzerinize alinacaginizi düşünmedim.Ben hiç celallenmedim ama sizde bana kullandınız...sevgilerrr arkadaşımm)))
evet :)
Onların derdi zaten çocuk psikolojisi mide bulantısı falan değil. Kimse özgürce yaşayamasın istediğini yapamasın. Bana yasaksa ona da yasak olsun, herkes benim gibi inansın herkes benim gibi yaşasın vs vs. Aile varmış, sorsan evde kurtlar vadisi izliyordur silahlı cinayetli. Tövbe ya...
@benefitss sağolsunYa ahahaha hanimlar siz cok yasayin emi
Nasil da 'benim pskikolojim cok hassas hep ilac aliyorum aciyin bana uhuhuhu' ye baglamis
Allahın rezili.
Kusura bakmadım arkadaşım , sende k. Bakma. Hoşçakal:))genel olarak yazmıştım o kelimeyi özür dilerim üzerinize alinacaginizi düşünmedim.
çok daha şiddetli arkadaşlar vardı onlara hitaben.
kusura bakmayın.
böyle diyaloğa saygım sonsuz :))
Mikserin biri girdi ,dağıttı parçaladı,hakaretler yağdırdı,sonrada özür diledi gitti!Çok şey kaçırdın,çanak tutanlarda ayrı!
Ayy bayıldım, çok hoşuma gitti. Ne haddime birinin dinini yaşayış şeklini takdir etmek ama... Sizin gibi diğer insanlara son derece saygılı olup, dil uzatmayıp inancına da bağlı olabilen insanları çok beğeniyorum.
Çocuk parklarına adamların oturması da çok itici bence çocuk parkı adı üstünde ama çocukdan daha çok liseliler ve adamlar varadam çocuk parkında sigara içiyor, küfür ediyor, ama zinhar öpüşmesin,
hangisi daha kötü örnek, hangisi daha zararlı, tabi ki öpücük.
hiç mi seven olmadı ki bu insanları...
Hay popişlerini yengeçler kıskaçlasınBi bakmak lazım o zaman, 55 sayfa da, nasıl üşeniyorum nasıl :/
Yav nesi tartışılabilir onu algılayamadım cidden; bizim buralarda gece vakti kumların üstünde sebişenine kadar oluyor. Tamam kardeş, gecenin bir vakti karanlıkta, outdoor fantezini gerçekleştir kuytu bir yer bul bana ne; ama bir arada yaşamanın kuralları var. Yeni evlendiğim Hıdırellezde miydi neydi, gece sahile gittikti babamlarla. Hadi etkinlik olsun dedik, annemlerin birkaç komşu, akraba tanıdık manıdık; kuma iki ev iki araba çizeceğim ha fazlasında da gözüm yok
Tam indik sahile doğru, zaten kalabalık da var yani, millete bahane olsun da denize gitsinler gece-gündüz, o hesap; köşeden geçerken abbauv... Sesli mesli.. Yanımda babam var. Babam görmezden geldi, hiç, adam duymadı, ben kıpkırmızı gibi, tvde sebişme sahnesi olsa babam yanımda zaplarım, hadi annem olsa neyseÖyle bir an. Şimdi bu olmaz, zaten kanunen yasak da. Ancak iki öpüşmeyi, sarılmayı, yanak yanağa vermeyi, eli bele atmayı neden sorun ediyorlar ki, bunlar zaten sevgi gösterisi, cinsel birleşme mi allasen?
Konu nedir, neden tartışıldı hakket, ben böyle daldım ama. :/
Öpüşmenin nesi kötü olabilir?
Ben anlamadım o sıra temizlik yapıyordumMikserin biri girdi ,dağıttı parçaladı,hakaretler yağdırdı,sonrada özür diledi gitti!Çok şey kaçırdın,çanak tutanlarda ayrı!
Yazmamak için kendimi zor tuttum ama cidden bizim ülkemizdeki ayrımcılık sokakta seks yapanlardan daha çok midemi bulandırıyor. Arka masamızdaki turistler araptı bir adam ve 3 kadın hepsi peçeliydi hizmeti görmeniz gerekiyodu. Biz yanyana oturduk öptük diye kıyamet koptu. Bir adamın 3 karısı olabiliyor ama türksek öpemiyoruz. Bunada kendini haklı çıkarmaya çalışma derler ama gerçek bu.Güzel manzaralı bazı yerlerde her zaman böyle olaylarla karşılaşma ihtimaliniz daha yüksek çünkü belediyeler 'iyi anlaştıkları' işletmecilere peşkeş çekiyorlar oraların kullanım hakkını. İşletmeciler de kafalarına göre at koşturuyor arkalarına güvenip. Sevgiliyle öpüşmeyi bırak kocaman parkurlu bir parkın ortasındaki küçük çay bahçesini işletenlerin 'parkta köpek gezdirmek ve bisiklete binmek yasaktır' diye bir taraflarından kural uydurduğunu gördü bu gözler.
Kısacası burada konu sokaktaki çarşaflıların veya sevgililerin çocuklarımızın ruhsal ve zihinsel sağlığı üzerine olumsuz etkileri değil. Herkesin onun ailesi gibi yaşamadığını görmek ne çocuklara ne yetişkinlere zarar verir. Buradaki tek sorun işletmenin işgüzarlığı maalesef.
evimizin karşında park var.adam çocuk parkında sigara içiyor, küfür ediyor, ama zinhar öpüşmesin,
hangisi daha kötü örnek, hangisi daha zararlı, tabi ki öpücük.
hiç mi seven olmadı ki bu insanları...
Evet güzel örnek bence sevmeyi sevilmeyi öğrensinler niye rahatsız ediyor sizi?Ülkemizde kadın şiddet görüyor
Çocuk tecavüze ugruyo buna ses çıkmıyor diyenler bu apayrı bir konu şimdi milletin içinde özelini yaşamakla ne alaka??
Ben kimsenin özelini görmek istemem şayet çocukların içinde bile mıç mıç olan var çocuklara ne güzel örnek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?