- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi simgebehra
-
Çocuk parklarına adamların oturması da çok itici bence çocuk parkı adı üstünde ama çocukdan daha çok liseliler ve adamlar var
Hay popişlerini yengeçler kıskaçlasın
Cinsel birlikteliği başlatan/ sebebiyet veren davranışlar içersinde yer alıyormuş öpüşmek ve dokunmakBi bakmak lazım o zaman, 55 sayfa da, nasıl üşeniyorum nasıl :/
Yav nesi tartışılabilir onu algılayamadım cidden; bizim buralarda gece vakti kumların üstünde sebişenine kadar oluyor. Tamam kardeş, gecenin bir vakti karanlıkta, outdoor fantezini gerçekleştir kuytu bir yer bul bana ne; ama bir arada yaşamanın kuralları var. Yeni evlendiğim Hıdırellezde miydi neydi, gece sahile gittikti babamlarla. Hadi etkinlik olsun dedik, annemlerin birkaç komşu, akraba tanıdık manıdık; kuma iki ev iki araba çizeceğim ha fazlasında da gözüm yok
Tam indik sahile doğru, zaten kalabalık da var yani, millete bahane olsun da denize gitsinler gece-gündüz, o hesap; köşeden geçerken abbauv... Sesli mesli.. Yanımda babam var. Babam görmezden geldi, hiç, adam duymadı, ben kıpkırmızı gibi, tvde sebişme sahnesi olsa babam yanımda zaplarım, hadi annem olsa neyseÖyle bir an. Şimdi bu olmaz, zaten kanunen yasak da. Ancak iki öpüşmeyi, sarılmayı, yanak yanağa vermeyi, eli bele atmayı neden sorun ediyorlar ki, bunlar zaten sevgi gösterisi, cinsel birleşme mi allasen?
Konu nedir, neden tartışıldı hakket, ben böyle daldım ama. :/
Öpüşmenin nesi kötü olabilir?
Kaç sayfa yazdı hangi birini anlatayım ki?:)))Ben anlamadım o sıra temizlik yapıyordum
Nasıl 180 derece döndü ne oldu yani
Komedi resmen ya
Ben küçükken, sanirim 9 yaslarinda filandim.
Babam işe gidecekti, annem de onu ugurlamak icin kapidan dudaginda öpmüştü benim gormedigimi düşünerek. Sonra babam bir daha opmek isteyince annem yapma cocuk gorecek diye itmisti babami.
Bu görüntüyü hic unutmam, çünkü annemle babami gormekten hic bu kadar mutlu olmamistim.
Biz kucukken hep kavga ederlerdi. Evde hep kasvet olurdu. O zamanlar geceleri uyuyamazdim ve kalkip yatak odasina bakardim. Babami anneme sarılır uyur pozisyonda görmenin icime verdiği huzur hicbir seyde olmazdı. O görüntüyü görünce rahatca uyuyabilirdim.
Keske daha cok sarilip opusselerdi de biz de daha huzurla uyuyabilseydik.
Bir anlik opusmelerini gormemizden utanan anne babamiz keske asil kavga ederken bizden utansalardi.
Cinsel birlikteliği başlatan/ sebebiyet veren davranışlar içersinde yer alıyormuş öpüşmek ve dokunmak
Sana küfür edicem Hak ediyorsun.
hmmm sizde pek inandırıcı gelmiyorsunuz artık Yok araptı yanındakiler karısıydı dürüst ol amacın neYazmamak için kendimi zor tuttum ama cidden bizim ülkemizdeki ayrımcılık sokakta seks yapanlardan daha çok midemi bulandırıyor. Arka masamızdaki turistler araptı bir adam ve 3 kadın hepsi peçeliydi hizmeti görmeniz gerekiyodu. Biz yanyana oturduk öptük diye kıyamet koptu. Bir adamın 3 karısı olabiliyor ama türksek öpemiyoruz. Bunada kendini haklı çıkarmaya çalışma derler ama gerçek bu.
Bizim insanımız aklını cinsellikle bozduğu için şaşırmadım. Her şey sekse bağlanıyor. Boşandıysan seks, bekar evinde tek kalıyorsan oo seks, mini giyiyorsan seks, çalışıyorsan seks, okumaya şehir dışına gittiysen bak yine seks gördün mü... Öpüştüysen eyvah eyvah gitti psikolojiler.Cinsel birlikteliği başlatan/ sebebiyet veren davranışlar içersinde yer alıyormuş öpüşmek ve dokunmak
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) sanırım bu fazlaca yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor, her bilgiyi tek bir yerden almayıp çeşni yapınca benim gibi hafif sivri ama tatlış () tipler çıkabiliyor :)
Bende çok kavga gürültü içinde büyüdüm. Annemle babam genelde kavga ederlerdi babam sert bir adamdı. Teyzemlere gittiğimde çok mutlu olurdum. Eniştemle teyzem çok sıcak insanlardı hep birbirlerine sarılır öperlerdi. Çok isterdim annemle babamda öyle olsaydı. Ağlayarak uyumasaydım çoğu gece. Allah izin verirse çocuğumu da sevgiyle büyütmek istiyorum. Çünkü çocuklar korkuyu iyiyi kötüyü bilmezler. Onlara biz öğretiriz. Sokakta birbirlerini öpen birini gördüğünde ona doğrusunu anlatabilirsin. Mutlu olmayı öğrenir. Ama kötülüğü anlatamazsın işte o ahlakı bozar bu değil.Ben küçükken, sanirim 9 yaslarinda filandim.
Babam işe gidecekti, annem de onu ugurlamak icin kapidan dudaginda öpmüştü benim gormedigimi düşünerek. Sonra babam bir daha opmek isteyince annem yapma cocuk gorecek diye itmisti babami.
Bu görüntüyü hic unutmam, çünkü annemle babami gormekten hic bu kadar mutlu olmamistim.
Biz kucukken hep kavga ederlerdi. Evde hep kasvet olurdu. O zamanlar geceleri uyuyamazdim ve kalkip yatak odasina bakardim. Babami anneme sarılır uyur pozisyonda görmenin icime verdiği huzur hicbir seyde olmazdı. O görüntüyü görünce rahatca uyuyabilirdim.
Keske daha cok sarilip opusselerdi de biz de daha huzurla uyuyabilseydik.
Bir anlik opusmelerini gormemizden utanan anne babamiz keske asil kavga ederken bizden utansalardi.
iki insanın birbirini sevmesi neden midenizi bulandırıyor, anlatsanıza biraz.Sizin durumunuzu görmediğim için yorum yapamıcam fakat toplu yerlerde, kalabalık mekanlarda mıçmıç hareketler yapan çiftler bana hep çok itici gelmiştir.
Geçen gün avm de öpüşen çift gördüm bence çok mide bulandırıcı bi görüntüydü.
Herkesin özelini görmek zorunda değiliz.
Offf Bak ön sevişme deme zira ayrı bir yara! parmağa gerenk yok şimdi:)Vay vay, tüm Türkiye olarak önsevişmeyi layığıyla yaptığımızdandır o(!)
İnan konuyu apayrı bir yere doğru çekme potansiyeli geldi şu an, neyse.
Kafaları çok fena aklamışlar paklamışlar diyeyim gideyim bari.
Dur daha karar çıkmadıNapıyoruz şimdi? Kocalarımızı çocuklarımızın yanında öpmüyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?