- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi simgebehra
-
Belli oluyo canım çocuğun için üzüldüm bunu bil isterim !!!!!
Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu
yaşlı başlı bir kadın olarak şunu da şuraya ekleyeyim."savaşmayalım,sevişelim"
dünya daha güzel olacak...
ciddi misiniz? çok şaşırdım üye bunu önerip dışarda çocugumuz var öpüşmeyin diyor :) kafalar pırıl pırıl
tabi ki :)
Kirmizi gercekten sehvetin rengi :) ama bu aciklama sacmaÖnerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.
Kirmizi gercekten sehvetin rengi :) ama bu aciklama sacma
Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.
şurada birinin anneligine ve çocuğuna laf etmek kadar iğrenç bir tavır olamaz kınamak şöyle dursun!Belli oluyo canım çocuğun için üzüldüm bunu bil isterim !!!!!
Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu
Şahsen benim düşüncem böyleCanimsn; )
Ciddiyim, kendi Instagram sayfasında paylaştı yakın zamanda.
Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.
hayir ya o sacma iste..Kız çocuklarında? Şehvet?
koyunun olmadığı yerde keçiye bir şey deniyordu, o hesap.. şu adamın kitabı kutsal kitap gibi görülüyor her konuda en az 2 kere geçiyor adı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?