Öpüşmek yasak mı?

Doğru söylüyorsun. Türkiye eğitimin başkenti. Hele hele mahremiyet ne demek dünya türklere bakıp öğreniyor
Ben hiç kimseden sokakta öpüşen çift ve ya anne-babası öpüşüyor diye ahlakı bozulan bir çocuk görmedim :)

Esinle cocugun yaninda en fazla yanaktan opersin bence.. uzun uzun opusmezsin diye dusunuyorum.. yani cocuklar gorduklerini yapmak isteyebilirler..
bence konu sahibi tam anlatmiyor ya da cok masumca bi buse diyor ama o kdr kisa birseyi mi gorduler? Hadi gorduler diyelim bunun icin uyarcaklarinida sanmiyorum...

1 snlik veya değil

Yaşadığım yerde (Yurtdışı) herkes sevdiğini sokak ortasında öpebilir

Bizdekinden daha az sapık, tecavüzcü sayısı, çocuklarının da psikolojisi bozuk falan değil

Siz daha sakının, gözlerini falan bağlayın, anormalleştirin ve ulaşılmaz bir şey gibi gösterin cinselliği

Cinselliği geçtim öpüşmeyi bile

Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.

koyunun olmadığı yerde keçiye bir şey deniyordu, o hesap.. şu adamın kitabı kutsal kitap gibi görülüyor her konuda en az 2 kere geçiyor adı..

Kurdan denen isim ortalığı karıştırma niyetinde mune hanima duyurulur sanki konuyu o açmış

Dışarıdan Nasıl görüldüğünü ve o ortamda çocukların olup olmadığını bilmiyoruz.Kahvaltı yapılır ve gidilir sonra istenilen yerde öpüşülebilir gibi geldi bana :) Hadi ben de eşimle sarılarak otururum ama taverna veya canlı müzik olan yerlerde mesela çoluk çocuk olmuyordu ortamda.Kahvaltı biraz daha aile ortamının oldugu bir yer gibi geldi.

Bende karşıyım toplum ıcınde böyle özel hareketlerden. Mesela bekarken böyle düşünmüyordum ama çocuğum olunca işler degıstı. Şahsen çocuğumun böyle bır görüntüye tanık olmasını ıstemem. Herseyı ogrenmesının de bı zamanı var. Çocuk bu mesela üstte yorumlarda bı arkadaş bırbırnı cok özlemişler falan dıye acıklayabılırım demiş. Evet cok güzel açıklama ama çocuk bunu da yanlış degerlendırebılır. Masum sevgılım yaşadığı ana okul da kız arkadaşıyla cok ozledım dıyıp cocugu dudağından öpmek ısteyebılır. Velhasıl ozenlı davranmak gerek

şurada birinin anneligine ve çocuğuna laf etmek kadar iğrenç bir tavır olamaz kınamak şöyle dursun!

keşke tek sorununuz Öpüşmek olsa belli ki değil.

Şahsen benim düşüncem böyle
Ki konu sahibi tarzı sevgilileri sevmiyorum
Bende eşimle evlenmeden önce sevgiliydim
Bizde el ele gezerdik
Göz göze bakardik
Ama girdiğimiz hiç bir ortamda sanki alıp kaçıracaklar gibi bir birimize kenetlenmedik
Sevmiyorum böyle şeyleri sevmeyeceğim de
Çocuğum sevmeyi de toplu ortamda öpüşenlerden değilde anne ve babasından öğrensin

Kimsenin ahlaki değerlerini yada midesinin bulanıp bulanmadığını öğrenmek için açmadın konumu. Çok şükür ahlak düzenini bozacak şehvet duygularıyla gezmiyoruz ortalıkta. Aile mekanı değildi. Çoluk çocuk karşısında yapacak kadar da bencil değiliz. İnanmak istemeyenler inanmayabilir. Garson karşımızdaydı yani öyle insanların rahatsız olupta şikayet edeceği birşey değildi. Kaldı ki iki turist grup birde biz vardık mekan boş gibiydi. O gruplarda da sevgili vardı ve aşırı gürültülü insanlardı. O problrm olmadı da bu oldu. Niye topluö düzenini yüksek ses bozmuyorda öpmek bozuyor.
Sizin anladığınız aşırı teşhirci durumlardan bizde rahatsız oluyoruz tabiki.
Sokakta dövülen öldürülen kadınlar kimsenim sesi çıkmaz bunu görürler işte
Keşke hiç kötülük olmasa da herkes öpse birbirini. Çocuklarınıza açıklayamadıkları şu kadarcık şeyi o zaman nasıl açıklıyorlar merak ettim doğrusu.

koyunun olmadığı yerde keçiye bir şey deniyordu, o hesap.. şu adamın kitabı kutsal kitap gibi görülüyor her konuda en az 2 kere geçiyor adı..

Ya çok şey istemiyorum sadece direkt sorgulamadan kabul etmek yerine, "Ulan bu adam ne diyor?" diye bir durup düşünsünler. Bunu bana da yapsınlar, X kişiye de. Ama mantık doğrultusunda. Cidden dediğiniz gibi sorgusuz ne derse kabul ediyorlar, oysa ki çok fazla bir dayanağı olmayan, bilimselikten uzak açıklamaları var.

Öpüşen çift görüp midesi bulananlara,böyle yazanlara çok şaşırıyorum ya
Opusmenin neresi mide bulandırıcı olabilir ki? Kaldı ki; çok estetik birşey,bunu bilen filmler, fotoğrafçılar öpüşen çift figürünü kullanırlar hep
Kaldı ki ; çok romantik birsey,bunu bilen yazarlar hikayelerine-mutlu sonlu masallarına eklerler hep
Kaldı ki ; öpüşmek birbirini sevmeyen iki insanın yapacağı bir şey değildir, bir kimyası vardır. Seks bile (bazı durumlarda) birbirini sevmeyen insanların arasında yaşanabilir, ya da bir taraf bundan mutlu olmayabilir. Ama öpüşmek öyle değildir,karsilikli bir duygu yoksa zaten sürdürülemez.
Bence böyle güzel şeylerden mideniz bulanmasin. Küfür eden erkeklerden, kıskançlık yapan ciftlerden falan mideniz bulansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…