Öpüşmek yasak mı?

1 saniyelik bi öpücüğü garsonlar nasıl görmüş acaba?O 1 saniye sizemi kısa geldi acaba?pek inandırıcı gelmediniz?sarılarak nasıl kahvaltı yapıyorsunuz merak ettimde.Allah ım yaaa
Kahvaltıyı sarılarak yaptığımızı anlatan herhangi bir cümle kullanmadım. İşte bu önyargılar bizim ülkemizi bu hale getiren. Dalga geçerek kendinizi tatmin etmek yerine okuduğunuzu anlayın lütfen.

Kurdan denen isim ortalığı karıştırma niyetinde mune hanima duyurulur sanki konuyu o açmış

ne ilgisi var? aynı sorun başıma geldiği için çok tepkiliyim. siz önce çocuklarınız konusunda az daha bilinçli olun. kitabını savunduğunuz kişinin açıklamalarına bakın. inanamıyorum size ya. yetişkin iki bireyin öpüşmesi ayıp ama çocuklara kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırı diyen insanları savunmak "normal" nefret sebebisiniz.

önemli olan bilimsellik falan değil onun okuyucu kitlesi için.. o kişi de o kitlenin duymak istedikleri şeyleri yazıyor, olay bu.. sorgulamak, araştırmak, düşünmek de çok ütopik bizim toplum için. ona daha var 1000 yıl falan :)

Ne yazıkki öyle. Turistler o kadar gürültülüydü ki kimse onları uyarmadı bile

Yoo neden kızdınız ki. Görmek istememek en doğal hakkınız. Boynunuzda 7 adet omur bulunmaktadır Beyninizden vereceğiniz ufak bir sinyal ile görmek istemediğiniz şeylerin aksi yönüne başınızı çevirebilirsiniz. Bu kadar basit işte. Çözüm tamam! Dahiyane!!!

Hanımlar lütfen itibar etmeyin bakın ortalığı karıştırmak için konuyu açmış ortadan kaybolmuş lütfen birbirmze nefretle yazar olduk inanın ortalığı karstrp insanları birbirine düşürmek amacı

Burada bile bir kadın olarak saniyelikse niye göze battı diye yargılayanlar varken pekte şaşılacak bir tepki değilmiş sanırım. Diğerleri ses konusunda dahi uyarılmadı inanın

Öpüşmek birbirini öpmek demektir neyi nasıl anladığınıza bağlı

konu sahibi burada, arkadaşım. cevap yazıyor.

Tatlim google da bile arasan tonla yazi cikar bu konuyla ilgili, ki bilmemenize sasirdim boyle birseyi..
Google'da okuduğunuz her yaziya inanmayin. Akademik bile olsa kendi akil suzgecinizden gecirin. Nacizane tavsiyem Ilk defa duydugum bir sey degil sizin hangi "arastirma"da gördüğünüzü merak ettim.
Öyle bile olsa erkeklerin duygularına, sapkinliklarina gore yasayacak degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…