- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Kahvaltıyı sarılarak yaptığımızı anlatan herhangi bir cümle kullanmadım. İşte bu önyargılar bizim ülkemizi bu hale getiren. Dalga geçerek kendinizi tatmin etmek yerine okuduğunuzu anlayın lütfen.1 saniyelik bi öpücüğü garsonlar nasıl görmüş acaba?O 1 saniye sizemi kısa geldi acaba?pek inandırıcı gelmediniz?sarılarak nasıl kahvaltı yapıyorsunuz merak ettimde.Allah ım yaaa
Yok artık ciddenmii..
Kurdan denen isim ortalığı karıştırma niyetinde mune hanima duyurulur sanki konuyu o açmış
Bu arastirmalari paylasir misiniz?hayir ya o sacma iste..
Ama erkeklerin cogunun kirmizi rengine hassasligi varmis.. bunu ben demiyorum arastirmalar soyluyor.
Ya çok şey istemiyorum sadece direkt sorgulamadan kabul etmek yerine, "Ulan bu adam ne diyor?" diye bir durup düşünsünler. Bunu bana da yapsınlar, X kişiye de. Ama mantık doğrultusunda. Cidden dediğiniz gibi sorgusuz ne derse kabul ediyorlar, oysa ki çok fazla bir dayanağı olmayan, bilimselikten uzak açıklamaları var.
Ne yazıkki öyle. Turistler o kadar gürültülüydü ki kimse onları uyarmadı bileGerçekten dediğiniz kadar masum ve bı anlık ufak bı öpücükse çok ayıp etmişler tabi o an orda dayak yiyor olsaydıniz ciftin kendi mevzusu biz ne diyelim diyerek yanınızdan usulca geçip giderlerdi. Ama ülkemizde sevgi gösterisi öfke gösterisinden daha yanlış görülüyor.
Ne alakası var polemik yaratmaya çalışmayın mecbur değilim görmek zorunda değilim rahatsız oluyorum toplum içindeyseniz bu tür şeylere dikkat etmek zorundasnz haaa illa ergen liseli Abazalar gibi davranmak istiyorsanız o da sizin kaliteniz
Yakın zamanda kendi Instagram sayfasında paylaştı, evet cidden.
Burada bile bir kadın olarak saniyelikse niye göze battı diye yargılayanlar varken pekte şaşılacak bir tepki değilmiş sanırım. Diğerleri ses konusunda dahi uyarılmadı inanınUzun uzun öpüşen görsem ben de irite oluyorum ama kafami ceviriyorum bitti. Kimseye de saldirmiyorum "Vay niye öpüştün?" diye.
Sizinki saniyelik bir seymis zaten. Bu kadar olay yapacak ne var anlamadim. Turistler french kiss yapsa seslerini cikarmazlar o ayri mesele.
Ayni zamanda siz o masada kavga etseniz sevgiliniz sizin kolunuzu siksa bükse en fazla ses konusunda uyari alirsiniz. Böyle ikiyüzlü insanlar.
Tatlim google da bile arasan tonla yazi cikar bu konuyla ilgili, ki bilmemenize sasirdim boyle birseyi..Bu arastirmalari paylasir misiniz?
Öpüşmek birbirini öpmek demektir neyi nasıl anladığınıza bağlı1 saniyelik öpücük nasıl oluyo ayrıca ? Konu başlığı neden Öpüşmek yasakmı? Öpüşmek bildigin uzun uzunaysa bu başlık olur ve garson ayrılın Öpüşmek yasak der bence baya bildiğin uzun uzadiya tövbe Estağfurullah
Çünkü onlar turistNe yazıkki öyle. Turistler o kadar gürültülüydü ki kimse onları uyarmadı bile
Ne haldeymiş ülke merak ettim.Kahvaltıyı sarılarak yaptığımızı anlatan herhangi bir cümle kullanmadım. İşte bu önyargılar bizim ülkemizi bu hale getiren. Dalga geçerek kendinizi tatmin etmek yerine okuduğunuzu anlayın lütfen.
o toplum ahlakına uygun bir şey lütfen karıştırmayalimDayak yiyen bir kadın görseler susarlar
Hanımlar lütfen itibar etmeyin bakın ortalığı karıştırmak için konuyu açmış ortadan kaybolmuş lütfen birbirmze nefretle yazar olduk inanın ortalığı karstrp insanları birbirine düşürmek amacı
Google'da okuduğunuz her yaziya inanmayin. Akademik bile olsa kendi akil suzgecinizden gecirin. Nacizane tavsiyemTatlim google da bile arasan tonla yazi cikar bu konuyla ilgili, ki bilmemenize sasirdim boyle birseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?