bence karşındaki kişiyle öpüşmek sana haz vermedi.ilişkiniz tam oturmamış yada ona karşı tam alışmamış olabilirsin.yoksa ufacık bir buse bile kalbin hızlı atması için yeterli bence...
ya söleki mesela ilk elimi tutugunda ben ölüyodum resmen heycandan ilk yanagimdan öptügünde de ,ilk dudadigima buse koydugunda da... ama öpüstügünde hadi yaaaa bumuymus dedim .ben kücük buselerden daha cok hoslaniyorum galiba.
ve iliskimiz daha cok yeni ona deli gibi asigim ama asamadigimmiz sorunlar oldugu icin hep bigün ayrilacakmisiz piskolojisi sürekli üzerimde...mirmirmirmir
alışırsın alışırsınn
merak etme
tesekkürler ya gercekten icimi rahatlattiniz nerdeyse hepiniz Şenizilk defa olmuş normaldir bende aynısını hissetmiştim.hatta yaptıktan sonra asla bidaha izin vermem iğrenc demiştim.ama şimdi dünyanın en güzel şeyi gibi...düşünsene sıcaklığını hissediyosun.onu öpünce sanki onun kalbinden benmkine sıcak bişeyler akıyo gibi hissediyrm.ah ahhhhhhhhhhh şuan onu öpebilmek için neler vermezdimm ama yokkkkkkkk,askerde benm aşkımm((inan sende bi kaç seferden sonra hissediceksin bunları tabi gercekten seviyorsan
ama sonra sonra öğrenince öpüşmeyi pek sevdim :sm_cool:
ilk öpücük ve ilk öptüğün kişi çok önemlidir...
bence çok acele etmişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?