öpüsmek

estrebim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
28
0
86
Kırıkkale
kizlar daha cok yeni ama sevgilimle öpüstüm.ortam gayet iiyi biryerdi benim cok sevdigim biryer.ama ben hicde umdugumu bulamadim .cok islak ve hissiz geldi bana.ben cok farkli hayal etmistim .böyle icimde biseler kopacak filan diye . mesela yanagini öpmek yada boynunu öpmek daha cok hosuma gidiyomus onu anladim. bendemi bi sorun var iliskide mi ? yoksa ben mi öpüsmeyi kafamda cok abartmisim ? cevaplarinizi bekliyorum :1rolleyes:

bence karşındaki kişiyle öpüşmek sana haz vermedi.ilişkiniz tam oturmamış yada ona karşı tam alışmamış olabilirsin.yoksa ufacık bir buse bile kalbin hızlı atması için yeterli bence...

banada
kocam beni ilk optugunde oyle gelmıstı mirmirmirmir
bende hıc sevmemıstım :1shok:
agzımı yıkıorum gibi naniknanik
ama sonra sonra öğrenince öpüşmeyi pek sevdim :sm_cool:
artık cok öpüşüyorum..

bence karşındaki kişiyle öpüşmek sana haz vermedi.ilişkiniz tam oturmamış yada ona karşı tam alışmamış olabilirsin.yoksa ufacık bir buse bile kalbin hızlı atması için yeterli bence...

ya söleki mesela ilk elimi tutugunda ben ölüyodum resmen heycandan ilk yanagimdan öptügünde de ,ilk dudadigima buse koydugunda da... ama öpüstügünde hadi yaaaa bumuymus dedim .ben kücük buselerden daha cok hoslaniyorum galiba.
ve iliskimiz daha cok yeni ona deli gibi asigim ama asamadigimmiz sorunlar oldugu icin hep bigün ayrilacakmisiz piskolojisi sürekli üzerimde...mirmirmirmir

ayrılacağız psikolojisi iyidir.....
insanın otokontrol mekanızmasını çalıştırır...........

:çok üzgünüm:ama ölede bi iliski sürmez ki .sürekli korku...
nese konumuz öpüsmek ...
ben mi cok abarttim yahu bu isi filmlerdeki atesi hissedemedim .belki disardan atesliyizdir de ben icimde hissedemedikten sonra bi manasi yok .ama onu öpmedende duramiyorum simdi

İlk oldugu içindir
alışırsın alışırsın sonra bi bakmışsın sen yapışıyorsun onun dudaklarınaa

ilk defa olmuş normaldir bende aynısını hissetmiştim.hatta yaptıktan sonra asla bidaha izin vermem iğrenc demiştim.ama şimdi dünyanın en güzel şeyi gibi...düşünsene sıcaklığını hissediyosun.onu öpünce sanki onun kalbinden benmkine sıcak bişeyler akıyo gibi hissediyrm.ah ahhhhhhhhhhh şuan onu öpebilmek için neler vermezdimm ama yokkkkkkkk,askerde benm aşkımm((inan sende bi kaç seferden sonra hissediceksin bunları tabi gercekten seviyorsan

tesekkürler ya gercekten icimi rahatlattiniz nerdeyse hepiniz Şeniz
umarim öyle olur ..simdi o anlari düsünüyorum da himmm hicde fena degilmis aslinda :jeyyar:

aaaa ben de öle olmamıştıı çokk heyecanlanmıştımm böle içime ılık ılık bişi akmıştıı işte ozaman bi bütün olmuştuk walla çok ta hoşuma gitii

valla bende çok şey beklemiştim ama umdugumu bulamamıştım
ölece kalakalmıştım
ama ilk öpüşme deilde ilk beni öpmeye yeltendigi anı hiç bi zaman unutamam böyle dudagımın kenarından öpmüştü :asigim:
bi hafta etkisi geçmemiştim uçmuştumm :lepi:

iyi de bu kadar sorun etmene gerek yok ki bunu, nasıl olsa önünüzde daha çok zamanlar var, alışınca zevk alırsın zaten.

bende ilk sözlümle öpüşerek yaşadım ilk öpüşme tecrübesini.
hatta ben iğreniceğimi falan sanmıştım çünki ıslak bardaktan bile su içemeyen birisiyim ama karşındaki sevdiğin olunca ve gerçekten istiyince umduğun gibi olmuyor.
belki uzun zaman olmadı ilişkinizde oyüzden bi tutku yaratmadı sizde diye düşünüyorum.
gerçi bende ilk öpüştüğümde sözlümle daha 4-5 aylık falan cıkıyorduk ilk defa olduğu için bende pek bişey anlamamıstım. alışırsın sabret biraz:asigim:​

ewet ya
kimi erkekler resmen öpmuyolar yıkama yaglama yapıolar :))))
kızlarında soguması,hoslarına gitmemesi normal yani...

ilk öpücük ve ilk öptüğün kişi çok önemlidir...
bence çok acele etmişsin...

ben onu öptügüm icin pisman degilim ki.sadece benim hosuma gitmedi bunu yorumlamaya calisiyorum .cok fazla islaklik duygusu hissettim resmen dudaklarim ipislakti bitince bende bumuymus yani dedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…