öpüsmek

ben onu öptügüm icin pisman degilim ki.sadece benim hosuma gitmedi bunu yorumlamaya calisiyorum .cok fazla islaklik duygusu hissettim resmen dudaklarim ipislakti bitince bende bumuymus yani dedim ...

kaydirigubbakcemile3ağız bu haliyle ıslak yani
kuru olmasını mı bekliyodun yoksa sen kaydirigubbakcemile3
valla şimdi ıslaklık tükürük düşüncesi belkide sana tiksinç geliyo ama zaman geçtikçe onun tükürüğüne bile kurban olur hale gelirsin gamyoncuiremsu

he ne bilim öle olmasini bekliyodum :dance: ama öle degilmis ögrendik neyseee ...bide cok merak ettim acaba biz öpüsürkende su gördügümüz kisiler gibimi öpüsüyoruz disardan nasil duruyo yani :roflol::teytey:
bide unutmadan diyim o cok sulu öüyo ya ..ben öle degilim nazik nazik öpüyorum ondan daha kuru :teytey:

simdi canim ilk oldugu icin aslinda boyle olmasi cok normal. icinde gel gitli o kadar cok duygu yasiyorsun ku kendini opsen ayni hissi hissedecek kadar hissizlesiyorsun aslinda.

zaman gectikce karsindakine baglandikca ve bu tur seyler daha ani beklenmedik oldukca isin rengi ve tadi cooook hosuna gidecektir emin ol.

islak opmesine gelince henuz kendisni kontrol etmekte zorlaniyor olabilir hoslanmadigin seyler varsa ona incitmemeye ozen gostererek anlatabilirsin. emin ol zamanla istedgin kivama gelir.. hele konu opusmekse. :)

Banada aşkımla ilk öpüştüğümde öyle gelmişti ne tuhaf şeymiş bu dedimm ama yinede çok güzel hissetmiştim kalbim yerinden çıkıcak gibi olmuştu..Şimdi bayılıyorumm :dance:

beklentin çok fazla oldugu için umduğunu ilkinde bulamamş olabilirsin ama braz daha birbirinze alışın ozmn anlarsn ne kadr heyecanlı,zewkli oldugunu......

beni aşkım ilk dudagmn kenarndan öpmüştü,içim kıpır kıpır olmuştu çk çok güzel bi duyguydu.ve ertesi günü.....:jeyyar:
birbrimze baglandkça,alştıkça öpüşmeden aldgm zewk daha da arttı bana göre.senn de öyle olcaktır merak etme canm

benimde en sevdiğim şeydir hisli bir şekilde öpüşmek,saatlerce öpüş deseler hiç bıkmadan öpüşürüm nişanlımla valla(gerçi erkek milleti o kadarına dayanamaz ama):jeyyar:Şeniz

benim kalbim filan cikacak gibi olmadi iste ...bekliyodum cünkü öle biseyi .elimi kolumu tutup beni öpüp durdugu icin artik dudagimin yaninia öpüyodu alistirmisti beni baya :))

canim beklentin olunca heycan az olur normaldir merak etme ilerleyen zamanlarda cok daha keyif alcagina eminim

Ben sevgilimle ilk opustugmde kendimi suclu hissetmistim:)
ama cokta zevk almistim, ah ah o ilk gunler geri gelseee

ay beneşimle öpüşürken bunu yaşasam ne olurdu diye düşündüm biran !
canım ya kötü bir durum bu yaşadığın aşkı hisettiğin kadar nefeside hissetmek hazzı almak önemli olan ya aslında bak belkide ilk kr-ez olduğu için bu kadar heyecan olmuştur belki onda belikide sende çok fazla bekledğin hatta tv deki ateşli öpücüklerden olacakmış hissi uyandığı için geçekle pek özdeşleştiremedin ne bili işte ya inşallah 2 sefere nasip olur ne diyeyim ....
aşıkınıza lezzet dilerim.... :)

tesekkürler sihirsensin :)beni bu sürec icinde gene öptü ama ben cok izin vermedigim icin ne yazikki öle uzun uzun öpemiyo.ilkindede öyle öememisti zaten...su tv meselesinde kesinlikle haklisin ben öyle olacagini düsünmüstüm ama halka acik biyerde ve benim yüzümden biraz öpüp cekmek zorunda kaldi kendini ..ben cidden cok sey bekliyomusum ..bakalim ilerki maclarda ne olacak artik :enbuyukkk: hepinizi öpüyorum tesekkürler yorumlariniz icin iiki varsinizz:)

aşık olduğunuz insanla öpüşmek kadar güzel bişi var mı yaa
keşke geri gelse o günler..
ama sanırım o büyü kolay kolay yakalanmıyor
aynı hazzı bi daha başkasında hiç alamam gibi geliyor bana hep
tadını çıkarrrrrrrrr :)

evet güzel bise ama kalbimi küt küt carptirmadi iste.bi kadini tahrik eden seylerin basinda öpüsmek geliyo diye biliyorum .ama ben hic tahrik olmadim ama onu cok seviyorum ondan anlamadim olayi. onunla ayni yataga girdigimizde de sirf o mutlu olsun diye onu öpmek istemem yani.:1no2:

maçları sıkı takip edeceğim haberin olsun ...bol şanslar ama çok maçta yorar insanı haberin olsun....a.s.

ben ilk kocamla yaşadım bunu..valla ben çok heyecanlanmıştım...çok garip olmuştum..sizdekinin nedenini bilmiyorum inanın

en son ayrılacağımızda son kez öpebilir miyim demiştim...
doğru olur mu demişti...
hayır olmaz demiştim o zaman da o öpmüştü beni...
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…