ben onu öptügüm icin pisman degilim ki.sadece benim hosuma gitmedi bunu yorumlamaya calisiyorum .cok fazla islaklik duygusu hissettim resmen dudaklarim ipislakti bitincebende bumuymus yani dedim ...
he ne bilim öle olmasini bekliyodum :dance: ama öle degilmis ögrendik neyseee ...bide cok merak ettim acaba biz öpüsürkende su gördügümüz kisiler gibimi öpüsüyoruz disardan nasil duruyo yani :roflol::teytey:kaydirigubbakcemile3ağız bu haliyle ıslak yani
kuru olmasını mı bekliyodun yoksa sen kaydirigubbakcemile3
valla şimdi ıslaklık tükürük düşüncesi belkide sana tiksinç geliyo ama zaman geçtikçe onun tükürüğüne bile kurban olur hale gelirsin gamyoncuiremsu
ay beneşimle öpüşürken bunu yaşasam ne olurdu diye düşündüm biran !
canım ya kötü bir durum bu yaşadığın aşkı hisettiğin kadar nefeside hissetmek hazzı almak önemli olan ya aslında bak belkide ilk kr-ez olduğu için bu kadar heyecan olmuştur belki onda belikide sende çok fazla bekledğin hatta tv deki ateşli öpücüklerden olacakmış hissi uyandığı için geçekle pek özdeşleştiremedin ne bili işte ya inşallah 2 sefere nasip olur ne diyeyim ....
aşıkınıza lezzet dilerim.... :)
aşık olduğunuz insanla öpüşmek kadar güzel bişi var mı yaa
keşke geri gelse o günler..
ama sanırım o büyü kolay kolay yakalanmıyor
aynı hazzı bi daha başkasında hiç alamam gibi geliyor bana hep
tadını çıkarrrrrrrrr :)
maçları sıkı takip edeceğim haberin olsun ...bol şanslar ama çok maçta yorar insanı haberin olsun....a.s.tesekkürler sihirsensin :)beni bu sürec icinde gene öptü ama ben cok izin vermedigim icin ne yazikki öle uzun uzun öpemiyo.ilkindede öyle öememisti zaten...su tv meselesinde kesinlikle haklisin ben öyle olacagini düsünmüstüm ama halka acik biyerde ve benim yüzümden biraz öpüp cekmek zorunda kaldi kendini ..ben cidden cok sey bekliyomusum ..bakalim ilerki maclarda ne olacak artik:enbuyukkk: hepinizi öpüyorum tesekkürler yorumlariniz icin iiki varsinizz:)
maçları sıkı takip edeceğim haberin olsun ...bol şanslar ama çok maçta yorar insanı haberin olsun....a.s.
benim aşkım öle sulu öpmüoodelikafadulden delikafadulden ahh ahh öptükçe daha çok seviyom aşkımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?