bak seeen ; yakalandın cicim... biz de nerde bu kız diyoduk ... kaydirigubbakcemile3
kizlar daha cok yeni ama sevgilimle öpüstüm.ortam gayet iiyi biryerdi benim cok sevdigim biryer.ama ben hicde umdugumu bulamadim .cok islak ve hissiz geldi bana.ben cok farkli hayal etmistim .böyle icimde biseler kopacak filan diye . mesela yanagini öpmek yada boynunu öpmek daha cok hosuma gidiyomus onu anladim. bendemi bi sorun var iliskide mi ? yoksa ben mi öpüsmeyi kafamda cok abartmisim ? cevaplarinizi bekliyorum :1rolleyes:
tesekkürler merrve a.sbu kadar kadin ilerde cok süper olacak diyosa vardir bi bildikleri :dance:dedigim gibi ilerki maclara bakicass artikARKADASLAR MERHABA ILK KEZ OPUSTUGUMDE BANADA OLE GELMISDE ISLAK ISLAK GIMIL GIMIL IYYY FLAN DEMISDIM:1no2: AMA SUAN BENIM ICIN COK ONEMLI BISI OPUSMEKK SUPER BISI HELEDE DUYGULARINDAN ANLAYAN BI SEVGILIDEN OLURSA TAM SUPER OLUOO hihoyyythihoyyyt
kücük boyutlusu güzel evet. sadece birbirine degmesi ama büyük boyutben de ilk öpücüğümü hatılardım da ahh ahh kucuk bir öpücüktü sadece dudaklarımız bır anlık degmıstı bırbırıne
ama yıne de harıkaydı ve kalbım delı gıbı carpmıstı hihoyyyt :jeyyar:
ben gerek ask la kismina katilmiyorum gerekten bende ona asigim oda bana .ama öyle olmadi iste sevimli biseydi kalbimi yerinden oynatmadi elimi tutugundaki giib ..zaten dudagimi öpüyodu ondan alismistim galiba..bunu ask ölce seviyesi olarak görmüyorum :dilcikar:gerçek Aşkla öpüşünce kalbi duracak gibi oluyor insanın...
Hani ilk elini tuttuğunda yüreğinin hoplaması gibi...
Kalbin yerinden çıkacak gibi...
Kocişim beni ilk öptüğüne öyle olmuştu... :asigim:
ben gerek ask la kismina katilmiyorum gerekten bende ona asigim oda bana .ama öyle olmadi iste sevimli biseydi kalbimi yerinden oynatmadi elimi tutugundaki giib ..zaten dudagimi öpüyodu ondan alismistim galiba..bunu ask ölce seviyesi olarak görmüyorum :dilcikar:
saygim sonsuz..yorumun icin tesekkürlersengözlerimebaksanabherkes fikrini söylemekte özgür mü arkadaşım??? Özgürr yerimseniben
bende fikrimi söyledim a.s.
umduğunu bulamazsın çünkü o senin helalin değil !!
evet aynen öyle .herkes ortamina kisisine ve iliskisine göre farkli algilamis olayi a.sfransiz öpücügü eger su yavas ve kücük öpücükler oluyosa ben ona bayildim .harika biseyy..........:jeyyar::jeyyar:ya herkes ayrı bısı soluo yanı herkes farklı seyler hıssetmıskafamçokkarıştı pekı cok ozel olmazsa eger bısı sormak ıstıroum hanı dıolar ya fransız opucugu dıe sız esınızle sewgılınızle fransız opucugu tarzındamı opusuosunuz yoksa dıger sekıldemı
french kiss
harika birşey ama ilişkinin ilk basında tavsiye etmem
ilişkiniz ilerleyince romantık bi ortamda mesela deniz kenarı harika oluyor ahh ahh aşkım depreşti :asigim:
evet aynen öyle .herkes ortamina kisisine ve iliskisine göre farkli algilamis olayi a.sfransiz öpücügü eger su yavas ve kücük öpücükler oluyosa ben ona bayildim .harika biseyy..........:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?