• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opusmek :@

ilkler çok önemli .sen sırf onun baskısı ile onunla öpüştüğünde ilk öpücüğünün anısı çok kötü olurdu eminim. birde öpüşmedi diye biriyle ayrılmak çok saçma , sevgilinin aşk duyguları nefsinin arkasına geçmiş olmalı. sen birşeyin doğru olduğuna inanıyorsan asla taviz verme çünkü taviz tavizi doğurur. şimdi bunu baskıyla yapan yarın başka şeyleri de baskıyla yapar. aynı dili konuşabilmek gerçekten nimet sevgililer arasında ve o seninle aynı konuşamıyor. sen onun bu fikrine saygı duyduğun gibi onunda sana aynı saygıyı göstermesi gerek . dini nikah günah kavramı için iyi görünse de sorunlarıda beraberinde getirebilir. mağdur duruma düşebilrsin .

Son düzenleme:
zorla güzellik olmaz. istemediğin şeyi asla yapma. sevgiline beklenti içinde olmaması gerektiğini, senin için her şeyin bir zamanı olduğunu ve bu konuyu bir daha açmaması gerektiğini söyle. :51:

Hmmmm :26: Orda kanunlar ne pekii bu konuda heyy allamm yaa :9:

Ewett çünküü sen şimdi barışırsan bu insanla, onunla öpüşmeyide kabul etmiş olucaksınn
Ya aslında dayanamıcam artıkk konuşcam...
Senin bana düşüncen çok saçma geldi..
Hangi dewirde yaşıyoruz yaa, sana yat kalk da demiyo sadece bi öpücükk..
Birde 3 senedirr bu insan senin hayatındaymış, bana güvenmiyor musun demekte haklı..
Bence sen bu ayrılmayı hakettin hiç üzülme bencee

Opusmediyim icin mi ayriligi hak ettim yaani? Opusub ama sonrasinda ayrilanlarda var.peki onlar nicin aytiligi hak etmis?

ilkler çok önemli .sen sırf onun baskısı ile onunla öpüştüğünde ilk öpücüğünün anısı çok kötü olurdu eminim. birde öpüşmedi diye biriyle ayrılmak çok saçma , sevgilinin aşk duyguları nefsinin arkasına geçmiş olmalı. sen birşeyin doğru olduğuna inanıyorsan asla taviz verme çünkü taviz tavizi doğurur. şimdi bunu baskıyla yapan yarın başka şeyleri de baskıyla yapar. aynı dili konuşabilmek gerçekten nimet sevgililer arasında ve o seninle aynı konuşamıyor. sen onun bu fikrine saygı duyduğun gibi onunda sana aynı saygıyı göstermesi gerek . dini nikah günah kavramı için iyi görünse de sorunlarıda beraberinde getirebilir. mağdur duruma düşebilrsin .

Evet biliyorum ama baska carem yokki :((

benim sevgilim beni 3 yıl öpmese kahrımdan ölürdüm be...

kendimden şüphe ederdim ....:1:

çocuk süper dayanmış sana.....

öyle aşk ilişki mi olurmuş?

bu bildiğimiz normal arkadaşlıktır işte....

..sevginizi doya doya yaşamak varken ...bu 'pirensiplerinizden' dolayı yaşayamamak....

sevgiline üzüldüm ....adama tak etmiş demek...

O zaman dini inançlara göre nikahsız bir erkekle el ele tutuşmak konuşmak ta namahrem canım :34:

Opusmediyim icin mi ayriligi hak ettim yaani? Opusub ama sonrasinda ayrilanlarda var.peki onlar nicin aytiligi hak etmis?
Güzelim ayrılınca ne olucakk namus gitmiş mi olucak
Yahu bu adam senin hayatında 3 senedir war.
3 veya 5 ay olsa tamam dicem..
Sen çok abartıyosun bence bunu başka bişi değillll..
Bana senin bu düşüncen saçma geldiii

O zaman dini inançlara göre nikahsız bir erkekle el ele tutuşmak konuşmak ta namahrem canım :34:
Aynen dimi, ozaman elini de sürmesin haramm günahhh
Hatta ewleneceğin kişi ile hiç görüşmesin
Ewlendiği gece görsün, uzaktan uzaktan tanısınn..
Var mı böyle bi saçmalık yaa

Son düzenleme:
Güzelim ayrılınca ne olucakk namus gitmiş mi olucak
Yahu bu adam senin hayatında 3 senedir war.
3 veya 5 ay olsa tamam dicem..
Sen çok abartıyosun bence bunu başka bişi değillll..
Bana senin bu düşüncen saçma geldiii

Aynen dimi, ozaman elini de sürmesin haramm günahhh
Hatta ewleneceğin kişi ile hiç görüşmesin
Ewlendiği gece görsün, uzaktan uzaktan tanısınn..
Var mı böyle bi saçmalık yaa

Yani ne garip düşünceleri var insanların... O zaman kır dizini otur evinde ne işin var elin erkekleriyle...

Yani ne garip düşünceleri var insanların... O zaman kır dizini otur evinde ne işin var elin erkekleriyle...

Aynen öylee ...
Tamam bende dini inançlara saygı duyan bir insanım dikkat ederim..
Ama hadi bu kişi ile 5 aydır tanışıyo ve adam öpüşmek istiyo her fırsatta..
Ozaman müsade etmemesi normal dicem..
Zamanla olur zaten böyle şeyler..
Ama bu kişi ile 3 senedir görüşüyormuş..
Ne öyle arkadaş gibi, ozaman el ele de tutuşmasın, gözlerine bakmasın..
Herşey haram ona bakarsan, ama dewir değişti artık..
Bir insanın bazı sınnırları wardır, onları korumak istemesi normaldir saygı duyarsın..
Ama bu bana bayağı abartı geldi.
Boşu boşuna 3 senelik ilişki emek gitmiş saçma sebepten..
Kim bilir ne kadar duwar örmüş ki aralarında, çocukta bu ne ya normal arkadaş gibi takılıyos deyip ayrılmışş.
Ama gene iyi dayanmışş, te böyle şaştım kaldım :53:

Son düzenleme:
Aynen öylee ...
Tamam bende dini inançlara saygı duyan bir insanım dikkat ederim..
Ama hadi bu kişi ile 5 aydır tanışıyo ve adam öpüşmek istiyo her fırsatta..
Ozaman müsade etmemesi normal dicem..
Zamanla olur zaten böyle şeyler..
Ama bu kişi ile 3 senedir görüşüyormuş..
Ne öyle arkadaş gibi, ozaman el ele de tutuşmasın, gözlerine bakmasın..
Herşey haram ona bakarsan, ama dewir değişti artık..
Bir insanın bazı sınnırları wardır, onları korumak istemesi normaldir saygı duyarsın..
Ama bu bana bayağı abartı geldi.
Boşu boşuna 3 senelik ilişki emek gitmiş saçma sebepten..
Kim bilir ne kadar duwar örmüş ki aralarında, çocukta bu ne ya normal arkadaş gibi takılıyos deyip ayrılmışş.
Ama gene iyi dayanmışş, te böyle şaştım kaldım :53:

hayır bence öpüşmesinn cok yalnışş:20:

3 yildir cikiyoruz hic opusmedik diyor ya. Beni biliyor zaten ben nisan falan olmadan opusmek istemiyorum.simdiye kadarda opusmedim kimseyle.bena geri kafalisin diye bilirsiniz belki ama yapim boyle.:(( aslinda bazen kendimi tuhaf hiss ediyorum ben neden yasitlarim gibi diilim? Aslinda koty bisey yok opusmekde ama eminim ki opusursem vicdan azabi duyarim.rahatsiz olurum

Yahu güzelim neden düşündüklerin için kendini ezik hissediyorsun?
Sen inancın için kendi heveslerinden fedakarlık ediyorsun,
Bir müslüman için doğru olanı yapıyorsun, bunun için asla kendini suçlama da ezik hissetme de..
Burda eğilip bükülüp yorum yapmana gerek yok, sen nasıl bu fiili işleyenlere saygı duyuyorsan başkaları da aynı saygıyı sana duymak zorunda, kimse seni kendinle alakalı olan bir düşünce ve istek için yargılayamaz.
Erkek arkadaşının senin inandıklarına ve isteklerine saygı duyması gerekiyor.
Seni istemediğin bir şeye zorlamaması en başta seni sevdiği için yapması gerekendir.
Seni öpmemek ona çok bir şey kaybettirmez ama doğru zamanı beklemiş olmak sana mutluluk kazandırır.
Seni öpmek ona bir şey kazandırmaz ama senin kendine olan sözlerini ve güvenini yıkar, dolayısıyla üzülmene sebep olur.
Bunu söyle ona senin için özel olan davranışları evliliğine saklamak senin en doğal hakkın, arkadaşında bu durumda saygı duymak zorunda..
.

Son düzenleme:
♥gözyaşı♥;32964007 .!.:
Yahu güzelim neden düşündüklerin için kendini ezik hissediyorsun?
Sen inancın için kendi heveslerinden fedakarlık ediyorsun,
Bir müslüman için doğru olanı yapıyorsun, bunun için asla kendini suçlama da ezik hissetme de..
Burda eğilip bükülüp yorum yapmana gerek yok, sen nasıl bu fiili işleyenlere saygı duyuyorsan başkaları da aynı saygıyı sana duymak zorunda, kimse seni kendinle alakalı olan bir düşünce ve istek için yargılayamaz.
Erkek arkadaşının senin inandıklarına ve isteklerine saygı duyması gerekiyor.
Seni istemediğin bir şeye zorlamaması en başta seni sevdiği için yapması gerekendir.
Seni öpmemek ona çok bir şey kaybettirmez ama doğru zamanı beklemiş olmak sana mutluluk kazandırır.
Seni öpmek ona bir şey kazandırmaz ama senin kendine olan sözlerini ve güvenini yıkar, dolayısıyla üzülmene sebep olur.
Bunu söyle ona senin için özel olan davranışları evliliğine saklamak senin en doğal hakkın, arkadaşında bu durumda saygı duymak zorunda..
.

Yorumunuz cok iyi geldi.gercektendede kendimi gerikafali hiss etmeye baslamistim.anormaliyim diye dusunuyordum.hatta arkadasimi arayib ozur dilemeyi bile dusundum.

Yorumunuz cok iyi geldi.gercektendede kendimi gerikafali hiss etmeye baslamistim.anormaliyim diye dusunuyordum.hatta arkadasimi arayib ozur dilemeyi bile dusundum.

Sen geri kafalı değilsin güzelim ama abartıyosun bence ben bunu savunuyorum...
Zaten arkadaşınız size bayağı sabır göstermiş.. Anlayışla karşılamış..
Hiç bir erkek normal arkadaş gibi takılmak istemez..
Şimdi diceksin ki bi öpüşmeyle mi anlaşılcak bu...
Hayır tabi kii ama ilişkilerde çiftlerin birbirine küçük tebessümle öpmesinden hiç bir zarar gelmez..
Ama sen inancın ne ise onu dewam ettir..
Umarım mutlu olursun..
3 senelik bir ilişkiden çıktıktan sonra, başka biri hayatına girdiğinde, bakalım eski erkek arkadaşın gibi sabırlı olucak mıı...

Son düzenleme:
halamı devam ediyor. karar veremedinmi konu sahibi öpüşüp öpüşmemeye.devlet meselesi gibi

Evet biliyorum ama baska carem yokki :((

canım nasıl çaren yok? aşk tek taraflı mı . ikinizde yaşıyorsunuz bu ilşkiyi . inaçlarım gereği ben istemiyorum sen de saygı duy. yarın öbür gün ciddi bi ayrılık olunca verdiğin tavizden dolayı vicdan azabı duyma . benim için ilkler çok değerli . ben ilk eşimle yaşamam gerek o duyguları helalinden onunda ilki ben olmalıyım . hesap vermen gereken o değil , vicdanın .

Back
X