• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opusmek :@

Dalga geçen yok cnm..
Ama belli ki bizim yorularımız sana ters geliyoR.
Ama senin düşüncene yakın cewaplar geldimi onlara daha çok kafan yatıyo..
Madem düşüncen değişmicek, değişik fikir we eleştiri kaldıramıcan, neden konu açtın buraya..
Biz de elimizden geldiğince cewap veriyos ama senin kafadan düşünmediğimiz için,
bizim cewaplarımız seni tatmin etmiyor anladığım kadarıyla..

Oyle degil canim. Ben her turlu yorumu gozek alip konuyu actim zaten. Ikinci konum olmasina bakma. Nerdeyse 3 yildir bdv- nin tum konularini okuyorum. Ama bir yildir kayitliyim. Biliyorum cok insan cok fikir demek. Sizede hak veriyorum. Ama korkuyorumda ben opusursem gunah islersem Allah onu benden alir diye dusunuyorum.

Bende istiyorum tabiki onu opmek. Ama kendime engel oluyorum iste. Opmediyim onu sevmediyim anlamina gelmezki

tabikide gelmezzz,biz kadınlar kendımıze engel olabilirz ama erkekler olmazzz onada hak ver,heleki seven bı erkek:ssz: çookk zorr..
napsınn gitsin seni düşünerek başkalarınımı öpsünn:ssz:

3 yildir cikiyoruz hic opusmedik diyor ya. Beni biliyor zaten ben nisan falan olmadan opusmeistemiyorum.simdiye kadarda opusmedim kimseyle.bena geri kafalisin diye bilirsiniz belki ama yapim boyle.:(( aslinda bazen kendimi tuhaf hiss ediyorum ben neden yasitlarim gibi diilim? Aslinda koty bisey yok opusmekde ama eminim ki opusursem vicdan azabi duyarim.rahatsiz olurum[/QUO her sevgili öpüşmek zorunda diye bir kaide yok çok doğrusunu yapıyorsun seni böylee sevsin ilerde zaten herşey oluyor canım benim insan istemediği bişeyi assla yapmamalı kendi dogrunda git:46::46::46::46:

Aynen o sebepten bitmiş..
3 sene sonra tak etmiş canına adamın..
Yeter ulennn demişşş :1:

zavallım yalan dunyadakı orçuna dönmüş desene..
onune gelene öpüşebılır mıyız dıyordur sımdı:27:

ama bu sebepten bırakan bırı,gözümde sapıklaşıyor..
esas kızımızda 3 sene ıyı dayanmış,daş olsa catlardı:ssz:

Devir değişti diyorsunuz ama İslam devire göre yaşanmaz. Yani bu kadar garipsemenize çok şaşırdım. 3 sene sevgili olunca haram helal kavramı yok mu oluyor? Benim çok yakın bir arkadşım sevgilisiyle 5 senedir beraber ama el tutuşmaktan öteye gitmemişler. Arkadaşım böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyor. Ayrıca bu arkadaşım erkek. Böyle erkekler de var yani. Önemli olan kafana uyan birini bulmak.

Öpüşen insanları yargılamıyorum zaten haddime değil yanlış anlamayın ama sizden de biraz saygı beklerdim açıkçası. Bunlar garip gelebilir size şaşırıp kalabilirsiniz ama ifade ediş biçiminiz hoş değil. Şimdi ben çıkıp "Öpüşen insanlara şaşırıp kalıyorum, evlenmeden öpüşülür mü?
:53: Ne kadar saçma." desem hoş mu?

Aslında bu mesajı bana yazmamızşınız cevap vermek bana düşmüyor ama saçma sebep diyince cevap vermek istedim. Sizin saçma dediğiniz sebep başkası için çok önemli olabiliyor.
Ozaman o arkadaşınız da el ele tutuşmasınn oda harammm ona bakarsann..
Dinimizde el ele tutuşmak bile haram dini nikah olmadan..???????

kız ıyıkı bız evlenmeden önce 7 sene boool boolll öpüşmüşüz..
evlenince öpüşülmüyormuş meger:1:
gerçi son ıkı gundur öpüyor,gunahını almiiiiim:6::6::6::6::6:

Oyle degil canim. Ben her turlu yorumu gozek alip konuyu actim zaten. Ikinci konum olmasina bakma. Nerdeyse 3 yildir bdv- nin tum konularini okuyorum. Ama bir yildir kayitliyim. Biliyorum cok insan cok fikir demek. Sizede hak veriyorum. Ama korkuyorumda ben opusursem gunah islersem Allah onu benden alir diye dusunuyorum.

Neyyy eğer sewdiğiniz adamla öpüşürseniz Allah günah işledim diye onu benden alır diye mi düşünüyorsunuzzz???
Pardon ben doğru mu anladım?????

Ben bu konudaki durusunuzu cok begendim acikcasi tebrik ediyorum bunun icin.

Hic taviz vermeyin dusuncelerinizden ona karsi. Yani sizi opmedikce sevgisi mi azaliyor anlamadim. El ustunde tutmasi lazimken.

kız ıyıkı bız evlenmeden önce 7 sene boool boolll öpüşmüşüz..
evlenince öpüşülmüyormuş meger:1:
gerçi son ıkı gundur öpüyor,gunahını almiiiiim:6::6::6::6::6:

zavallım yalan dunyadakı orçuna dönmüş desene..
onune gelene öpüşebılır mıyız dıyordur sımdı:27:

ama bu sebepten bırakan bırı,gözümde sapıklaşıyor..
esas kızımızda 3 sene ıyı dayanmış,daş olsa catlardı:ssz:
İyi seni gene öpen war, ya ben yalnızları oynuyorumm hofff batsın bu dünyaa :ssz:

Ozaman o arkadaşınız da el ele tutuşmasınn oda harammm ona bakarsann..
Dinimizde el ele tutuşmak bile haram dini nikah olmadan..???????

Evet ama günahın da dereceleri var. Nasıl öpüşmekle birlikte olmak farkı şeylerse öpüşmekle el ele tutuşmakta farklı şeyler. Bana kalsa el ele de tutuşmadan durabilirim ama bu kadarını kabul edecek birini bulacağımı sanmıyorum :1:

Konunun başından beri size hak veriyordum ama şuan bende böyle kalmış durumdayım. :53: Biraz saçma düşünmüyor musunuz sizce de? Yani bu kadar öpüşen çift var bu dünya da tek öpüşen siz olmazdınız.

Evet ama günahın da dereceleri var. Nasıl öpüşmekle birlikte olmak farkı şeylerse öpüşmekle el ele tutuşmakta farklı şeyler. Bana kalsa el ele de tutuşmadan durabilirim ama bu kadarını kabul edecek birini bulacağımı sanmıyorum :1:

Şimdi ben konu sahibinin düşüncesi bana uymadığını söylüyerek beni sapık felan zannetmedinizz umarımmm...:1:
Benim eğer tıkır tıkır 3 sene giden bir ilişkım warsa, sarılırım da elini de tutarım öpmesine de müsade ederim..
Ama bundan da ileriye gidemez.. Benimde sınırım bu !!!
Ama arkadaşımız (konu sahibi) konuyu farklı yere çekti..
Eğer öperse Allah günah deyip onu benden alıcak gibi, çok ilginç ya..
Sizce de öyle değil mii????

Son düzenleme:
o degıl de;öpüşmedın ama allah onu senden yıne aldı..

erkekler opuşmeden duramazmış, peeeeh benim herif 10 gün öpmesem niye opmedin demez, opuşmek onlar için bir basamak sadece. bu arada evlenmeden once çok yalvarırdı opmek için :ssz::ssz:

Şimdi ben konu sahibinin düşüncesi bana uymadığını söylüyerek beni sapık felan zannetmedinizz umarımmm...:1:
Ben eğer tıkır tıkır 3 sene giden bir ilişkım warsa, sarılırım da elini de tutarım öpmesine de müsade ederim..
Ama bundan da ileriye gidemez.. Benimde sınırım bu !!!
Ama arkadaşımız (konu sahibi) konuyu farklı yere çekti..
Eğer öperse Allah onu benden alıcak gibi, çok ilginç ya..
Sizce de öyle değil mii????

Hayır tabi öyle zannetmedim :1: Hepimiz farklı insanlarız tabi ki düşüncelerimiz farklı olabilir.

Eğer öperse Allah onu elinden alır diye düşünmesi bence de garip. İlk defa böyle diyen birini görüyorum. Bende buna şaştım kaldım yani
:1: Sanki konu sahibi dünyada öpüşen ilk ve tek çift.

Valla konu sahibi ben seni anlamadım. Önce inancım gereği dedin, sonra çekiniyorum dedin şimdi de başka birşey diyorsun. Bi karar ver hangisi?

erkekler opuşmeden duramazmış, peeeeh benim herif 10 gün öpmesem niye opmedin demez, opuşmek onlar için bir basamak sadece. bu arada evlenmeden once çok yalvarırdı opmek için :ssz::ssz:
:60::60::60::60::60::60:
Hayır tabi öyle zannetmedim :1: Hepimiz farklı insanlarız tabi ki düşüncelerimiz farklı olabilir.

Eğer öperse Allah onu elinden alır diye düşünmesi bence de garip. İlk defa böyle diyen birini görüyorum. Bende buna şaştım kaldım yani
:1: Sanki konu sahibi dünyada öpüşen ilk ve tek çift.

Valla konu sahibi ben seni anlamadım. Önce inancım gereği dedin, sonra çekiniyorum dedin şimdi de başka birşey diyorsun. Bi karar ver hangisi?
Bence de karar wermeli.. Hatta bizim yazdıklarımızı okuyup öyle karar wermelii.
Şu an sessizce okuyo zaten farkındayımm :1:

Bu cok kisisel bir durum bence. Tamamen konu sahibinin inanclariyla alakali birsey. O Allah'in hosanmadigi birsey yaparsam, o da beni o sekilde cezalandirir diye dusunuyor. Bunda komik bir durum yok bence.

Back
X