şu anda hala şoktasın ondan olabilir bu hissizlik. :)
Belkide ustumde baski vardi ya o baski bitdi diye uzulmuyorum fazla. Ama barismakta istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda hala şoktasın ondan olabilir bu hissizlik. :)
Bence de blöf yapıyor canım. Okulun ne zaman bitiyor. Ailen nasıl bakıyor bu evliliğe eğer olursa?
Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(
öpüşmek istemeyebilirsin,ve sırf sevgilin istiyo diye zaten yapma böyle bir şey
Bu yil bitecek. Ailem biliyor hic bi sey soylemiyorlar. Yani annem sevmese ayril ben istemiyorum falan derdi eminim. Kendisi calisiyor ama maasi az diye baska is ariyor
Biraz bekle o zaman. Erkek için de böyle bir ilişkinin içinde bulunmak zor olabilir. Uzun bir flört yaşamayı seçip cinsellik olmayınca ufacık sorunlar bile çok büyüyebiliyor.. Onu da çok yargılama. O söylediği laflar da gerçek değil bence. Öfkeyle söylemiştir. Sen kendi tercihlerinden taviz verme. Ama o seni zaten 3 yıldır kabullenmiş böyle. Demek ki artık bişeylerin eksikliğini hissediyor. Seni öpmek istemesi kötü bir şey değil.. Bana nedense hiç biticekmiş gibi gelmiyor ilişkiniz. Sen içini ferah tut..
Bu başlığı açıp içeriğini okuyunca sanki kendim açtım sandım konuyu
Zira benim de birkaç ay önce kısa süreli bir arkadaşlığım oldu ve bitme sebeplerinden biri de bu oldu. Daha yeni görüşmeye başlamışız biz sevgiliyiz seni seviyorum sana sarılmak istiyorum vs diyen bir adama bu tür şeylere alışık olmadığımı, kendime yakıştırmadığımı, doğru bulmadığımı açık açık anlattığım halde eee o zaman biz sevgili olamayız sadece arkadaş olabiliriz dedi ben de saygı duyarım ama kendimden de ödün veremem dedim bitti!!! Pişman değilim hatta tam tersine içim çok rahat zira pişman olacağım davranışlara sırf karşımdaki istiyor diye evet deseydim şimdi kendime olan saygımı da yitirirdim belki...
Bence sevgi aşk kadar kişilik de önemli, sen kendinden ödün vermedikçe daha da değerli olursun çnkü insan önce kendine saygı duymalı. Ha onun açısından bakınca o da bu tür şeyler bekliyorsa gitsin kendi beğendiği tarzda insanla birlikte olsun. Sonradan pişman olmaktansa baştan sınırlarını belli etmek her zaman iyidir![]()
Bugun ayrildik canim
Tabii ki de... Ama o seni olduğun gibi kabul edemediyse ve 3 yıldır da tanıyamadıysa zaten o ilişkinin sonu iyiye gitmez ki... Ve 3 yıllık ilişkin var diye kendinden taviz vermen gerektiği manasına da gelmez.Evet cok dogru. Ama kisa sureli bi iliskiyle 3 yillik bi iliski arasinda cok fark var.(
bu nedenden dolayı mı? hakkında hayırlısı olsun
Tabii ki de... Ama o seni olduğun gibi kabul edemediyse ve 3 yıldır da tanıyamadıysa zaten o ilişkinin sonu iyiye gitmez ki... Ve 3 yıllık ilişkin var diye kendinden taviz vermen gerektiği manasına da gelmez.
Yok zaten ayrildik
ay locacığım,bak neler aklına gelmiş.
elini tutmasından rahatsız olan yanaktan öptürmez ki.
benim icin bir sorun yok dedigim gibi, sadece türbanla hic bir alakasi olmayan bir konuda özellikle türbanlilardan
örnek vermenize anlam veremedim, daha önceki yorumunuzda dediginiz gibi iki yüzlü insanlar deseydeniz bisey
demezdim zaten
yani bende öyle düşünüyordum ama anlık bişe oldu ve oldu öpüştük ama ben dizilerdeki gibi olcak zannederdim hep hiçde hoşlanmadım :)
bende bi sorun var diye düşünüyorum ama nişanlanırsanız sende iste artık![]()
kendin için taviz verme bence ama peki senin içinden geliyorda öylemi kendini frenliyrsun