• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opusmek :@

Konunun başından beri size hak veriyordum ama şuan bende böyle kalmış durumdayım. :53: Biraz saçma düşünmüyor musunuz sizce de? Yani bu kadar öpüşen çift var bu dünya da tek öpüşen siz olmazdınız.

Haayir ya ben anlatamiyorum. Hani nirini cok seversin ve onu kirmaktan cekinirsin ya iste bende yaradani noyle seviyorum ve cekiniyorum. Turk diilim ben belki yeterince kendimi ifade edemiyorumdur

Bu cok kisisel bir durum bence. Tamamen konu sahibinin inanclariyla alakali birsey. O Allah'in hosanmadigi birsey yaparsam, o da beni o sekilde cezalandirir diye dusunuyor. Bunda komik bir durum yok bence.

Evet tamda boyle. Ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Turkceyi dogru kullanmiyorum belki bundan dolayi yanlis anliyorlar beni :((

Haayir ya ben anlatamiyorum. Hani nirini cok seversin ve onu kirmaktan cekinirsin ya iste bende yaradani noyle seviyorum ve cekiniyorum. Turk diilim ben belki yeterince kendimi ifade edemiyorumdur

Allah'ı çok sevip onu kırmaktan çekiniyorsanız öpüşmezsiniz. Öpüşürsem Allah onu benden alır demezsiniz. Bu cümle daha çok sevgilinizi çok seviyormuş gibi anlaşılıyor. Yada ben öyle anladım bilmiyorum.

Allah'ı çok sevip onu kırmaktan çekiniyorsanız öpüşmezsiniz. Öpüşürsem Allah onu benden alır demezsiniz. Bu cümle daha çok sevgilinizi çok seviyormuş gibi anlaşılıyor. Yada ben öyle anladım bilmiyorum.

Eyer oyle olsa ayrilmak istediginde tamam demezdim. Durmadan arar kendimi aff ettirir opusurdum.

Evet tamda boyle. Ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Turkceyi dogru kullanmiyorum belki bundan dolayi yanlis anliyorlar beni :((

Bence azeri olmaniza ragmen neredeyse kusursuz derecede guzel ifade ediyorsunuz kendinizi.

Simdi soyle birsey var. O kadar farkli gorusler, hayat tarzi, inanislar var ki. Siz nasil farkli tarzlara saygi duyarsiniz ama anlayamazsiniz, o durum oluyor su anda burada bence.

Ben sizin yasadiginiz o psikolojiyi cokca yasyaan bir insan oldugum icin ne demek istediginizi zerre dusunmedim bile. Tamamen farkliliklardan kaynaklaniyor.

Ben bu sekilde devam etmeniz gerektigini dusunuyorum.

Bence azeri olmaniza ragmen neredeyse kusursuz derecede guzel ifade ediyorsunuz kendinizi.

Simdi soyle birsey var. O kadar farkli gorusler, hayat tarzi, inanislar var ki. Siz nasil farkli tarzlara saygi duyarsiniz ama anlayamazsiniz, o durum oluyor su anda burada bence.

Ben sizin yasadiginiz o psikolojiyi cokca yasyaan bir insan oldugum icin ne demek istediginizi zerre dusunmedim bile. Tamamen farkliliklardan kaynaklaniyor.

Ben bu sekilde devam etmeniz gerektigini dusunuyorum.

Beni anladiginiza cok sevindim. Ben hic turkiyede bulunmadim oylesine tvden kendi kendime oyrendim turkceyi. Dogru diuorsunuz aslinda farkliliklardan kaynaklaniyor. :(( ama ben yinede her kese saygi duyuyorum her kes kendince cok hakli..

Eyer oyle olsa ayrilmak istediginde tamam demezdim. Durmadan arar kendimi aff ettirir opusurdum.

Galiba beni yanlış anladınız. Ben size bunu söylemedim hatta ima bile etmedim.

Sadece Allah onu benden alır düşüncesi biraz garip geldi. Yani ben Allah'tan çekindiğim için öpüşmedim kimseyle demekle Allah onu benden alır diye öpüşmedim demek farklı şeyler.

Anladığım kadarıyla siz Allah'tan çekindiğiniz için öpüşmüyorsunuz ama kendinizi yanlış ifade ettiğiniz için ben yanlış anladım. Eğer yanlış anladığım başka bir yer varsa lütfen düzeltin bir saattir cümle kurmaya çalışıyorum valla yazdığıma pişman oldum
:1:

Galiba beni yanlış anladınız. Ben size bunu söylemedim hatta ima bile etmedim.

Sadece Allah onu benden alır düşüncesi biraz garip geldi. Yani ben Allah'tan çekindiğim için öpüşmedim kimseyle demekle Allah onu benden alır diye öpüşmedim demek farklı şeyler.

Anladığım kadarıyla siz Allah'tan çekindiğiniz için öpüşmüyorsunuz ama kendinizi yanlış ifade ettiğiniz için ben yanlış anladım. Eğer yanlış anladığım başka bir yer varsa lütfen düzeltin bir saattir cümle kurmaya çalışıyorum valla yazdığıma pişman oldum
:1:

Evet simdi dogru anlamissiniz :))

Beni anladiginiza cok sevindim. Ben hic turkiyede bulunmadim oylesine tvden kendi kendime oyrendim turkceyi. Dogru diuorsunuz aslinda farkliliklardan kaynaklaniyor. :(( ama ben yinede her kese saygi duyuyorum her kes kendince cok hakli..

Siz inanisiniz icin, taviz vermemek adina boyle bir adim attiniz, kendi yolunuzda ilerliyorsunuz,; Insaallah da Allah ondan kat kat daha iyisini cikaracak karsiniza.

Hic uzulmeyin. Cok karakter sahibi buldum sizi masallah diyim.

Ben ayrilmadimki kendisi ayrildi. Onu elimde tutmak icin bisey yapmiyomusum

Çok üzgünüm ama adam haklı ya :/
Yani gerçekten güzel bir insan kaybettin.
Burada ne konular okuduk sevgilisi elini tutmuyor sarılmıyor diye şikayet eden kızları.
Bundan daha doğal bir ihtiyaç yok ki.
Ben sevgiliyken eşim elimi tutarak yürümese üzülürdüm neden uzak duruyor diye.
Çünkü sevgi bunu kendiliğinden ister. Her insan sevdiği insana sarılıp öpmek yakın olmak ister.
Bu adam 3 sene boyunca şikayette etse sana saygı duymuş.
Ve sonunda pes etmiş.
Kızgınım diyorsun ama malesef bu kızgınlık bile ona haksızlık.

Back
X