öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

Bana gore aynı değil dediğim gibi en azından bana gore öyle

Reactions: 000
Bende ıslak ıslak öpüşmeyi sevmem dudağımı silerim hatta eşimde tam tersi o bana ben ona uymaya çalışıyoruz ara ara
ben de oraldayken gelen sıvıyı sevmem ama o seviyo diye yaparım ondan da ben seviyorum diye öpüşmesini bekliyorum ama yok..

ben ona oral yaptığımda sevgiliyken o beni öpmüştü öpüşmüştü yani ordan mı bi tiksinti geldi acaba normalde oraldan sonra ben öpüşmem ama o öpmüştü
Şeyin kokusu geliyor burna ağza ister istemez.. bende öyle olmuştu.. simdi mesela dişlerimizi fırçalayıp dus alip oyle iliskiye izin veriyorum öyle .. esim söylemesen dişlerini fircalamadigi için bende pek istemiyorum dudaklarim dişlerine deyince tükürüğü ağzıma gelince midem bulaniyo.. bunlar benim eşim ben için geçerli.. sizin dış fırçalamak değilde belki tukuruk den hoşlanmıyordur.. çoğu kadın dış temizliğine özen gösterir çünkü

evet bakımıma dikkat etmesem kokuyordur ya da pisimdir filan derim ama öyle bi durum da olmayınca dil temasını sevmiyor adam bi sevdiremedim gitti

Demek istediğim buydu.. mideme giden yiyecek içecek alttan olmadığı için altın sıvısı igrendirmiyo mideyi kötü yapmiyo
Karşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.

Birde şey var ilişki esnasında oral yapıp hemen sonra dudağa yoneliyorsan ordan da tiksinti kalmış olabilir eşim yapmıştı uyarmistim
Çok afedersiniz ama kendinize kendi dudağınız temas etmesin isterken, eşinizi nasıl gönderdiniz aşağıya? İnsanın gönlü el vermez.

Bu konu +18'e gidecek gibi duruyor Benimkide sevmez öpüşmeyi. Hiçte sevmedi, bende pek hayranı sayılmam, o yüzden sıkıntı olmuyor.

o bana yapmıyor ama yapmasını da çok istemem zaten tek derdim öpüşmek. ben ona yapıyorum ama ağzıma gelen sıvıyı geri çıkarıyorum sevmiyorum..

Çok afedersiniz ama kendinize kendi dudağınız temas etmesin isterken, eşinizi nasıl gönderdiniz aşağıya? İnsanın gönlü el vermez.
Şöyle bir şey var ama ben de kendi tadımı sevmem. Feromonlar devreye giriyor o noktada vajina kokusu tadı (en azından kendiminkinin) hiç hoşuma gitmiyor ama partnerimin hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…