- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bana gore aynı değil dediğim gibi en azından bana gore öyleBunlar yokmus konu sahibinde..
Bunlar olmasa da igrenilmesi ilginç geliyor.
Bir de afedersiniz cinsel ilişki igrenme potansiyelin varsa daha sivisal temas değil mi? Hele bir kadın icin?
Oradan da sindirim oluyor yani..
Diğeri sindirim ilk organ ağız yeri diğeri son organ yeri..
Her yerde sıvısal temas yok mu yani..
Anlamıyorum..
ben de oraldayken gelen sıvıyı sevmem ama o seviyo diye yaparım ondan da ben seviyorum diye öpüşmesini bekliyorum ama yok..Bende ıslak ıslak öpüşmeyi sevmem dudağımı silerim hatta eşimde tam tersi o bana ben ona uymaya çalışıyoruz ara ara
Şeyin kokusu geliyor burna ağza ister istemez.. bende öyle olmuştu.. simdi mesela dişlerimizi fırçalayıp dus alip oyle iliskiye izin veriyorum öyle .. esim söylemesen dişlerini fircalamadigi için bende pek istemiyorum dudaklarim dişlerine deyince tükürüğü ağzıma gelince midem bulaniyo.. bunlar benim eşim ben için geçerli.. sizin dış fırçalamak değilde belki tukuruk den hoşlanmıyordur.. çoğu kadın dış temizliğine özen gösterir çünküben ona oral yaptığımda sevgiliyken o beni öpmüştü öpüşmüştü yani ordan mı bi tiksinti geldi acaba normalde oraldan sonra ben öpüşmem ama o öpmüştü
evet hiç hoşuma gitmiyor..Öpüşmeden sevişmek de biraz şey olmaz mı
Klasik olacak ama, psikoloğa gitseniz eşinizle beraberevet hiç hoşuma gitmiyor..
Demek istediğim buydu.. mideme giden yiyecek içecek alttan olmadığı için altın sıvısı igrendirmiyo mideyi kötü yapmiyoYahu şeyimizle tat mı alıyoruz allasen? Koptum burada.
evet bakımıma dikkat etmesem kokuyordur ya da pisimdir filan derim ama öyle bi durum da olmayınca dil temasını sevmiyor adam bi sevdiremedim gittiŞeyin kokusu geliyor burna ağza ister istemez.. bende öyle olmuştu.. simdi mesela dişlerimizi fırçalayıp dus alip oyle iliskiye izin veriyorum öyle .. esim söylemesen dişlerini fircalamadigi için bende pek istemiyorum dudaklarim dişlerine deyince tükürüğü ağzıma gelince midem bulaniyo.. bunlar benim eşim ben için geçerli.. sizin dış fırçalamak değilde belki tukuruk den hoşlanmıyordur.. çoğu kadın dış temizliğine özen gösterir çünkü
Ağzına çok şey gelmesin diye beceremiyor olabilir miçok güldüm bu sözegerçi ondan ben de çok zevk almıyorum ama adamın gözünü mü korkutmalı bilemedim
evet bugün konuşucam sanırım bu konuyuKlasik olacak ama, psikoloğa gitseniz eşinizle beraber
Dediğim gibi eskiden kalma igrenti olabilir yada tukurukten haz almiyoevet bakımıma dikkat etmesem kokuyordur ya da pisimdir filan derim ama öyle bi durum da olmayınca dil temasını sevmiyor adam bi sevdiremedim gitti
Karşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.Demek istediğim buydu.. mideme giden yiyecek içecek alttan olmadığı için altın sıvısı igrendirmiyo mideyi kötü yapmiyo
Cinsel terapist bence tek seansta bile çözer, en azından kaynağını bulur sorununevet bugün konuşucam sanırım bu konuyu
Çok afedersiniz ama kendinize kendi dudağınız temas etmesin isterken, eşinizi nasıl gönderdiniz aşağıya? İnsanın gönlü el vermez.Birde şey var ilişki esnasında oral yapıp hemen sonra dudağa yoneliyorsan ordan da tiksinti kalmış olabilir eşim yapmıştı uyarmistim
o bana yapmıyor ama yapmasını da çok istemem zaten tek derdim öpüşmek. ben ona yapıyorum ama ağzıma gelen sıvıyı geri çıkarıyorum sevmiyorum..Karşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.
ah keşke bend e sevmeseymişim.. ama bana da cinsellikten bile fazla haz verir öpüşmek duygusal doyum gibi yaniBu konu +18'e gidecek gibi duruyorBenimkide sevmez öpüşmeyi. Hiçte sevmedi, bende pek hayranı sayılmam, o yüzden sıkıntı olmuyor.
Şöyle bir şey var ama ben de kendi tadımı sevmem. Feromonlar devreye giriyor o noktada vajina kokusu tadı (en azından kendiminkinin) hiç hoşuma gitmiyor ama partnerimin hoşuna gidiyorÇok afedersiniz ama kendinize kendi dudağınız temas etmesin isterken, eşinizi nasıl gönderdiniz aşağıya? İnsanın gönlü el vermez.
tükürükten haz almıyor evet.. beni sevse de tükürüğümü sevemicek sanırımDediğim gibi eskiden kalma igrenti olabilir yada tukurukten haz almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?