- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ailenizi gördükten sonra mı oluyor?Yanlış anlaşıldı sanırım. Onu sevmemek yada ten uyumunu yakalamamak değil sorun. İkimizde çok tutkuluyuz birbirimize. İçim kıpır kıpır oluyor onu öpünce. Onunda aynı şekilde, hiç bir şekilde beni öpmekten kaçmıyor
Sorun olan 3 4 saat sonra sabaha karşı gelen mide bulantısı, kahvaltı bile yapmama engel oluyor
Sürekli öğüruyorum falan çok kötü
Aynı şeyimi düşündük acabaAilenizi gördükten sonra mı oluyor?
Evet. Yani bence ya bu ya da tükürük alerjisi falan.Aynı şeyimi düşündük acaba
Suçluluk psikolojisi ??
Tükürük alerjisinide ilk kez burda duydum iyi mi :)Evet. Yani bence ya bu ya da tükürük alerjisi falan.
Benim bir arkadaşımda vardı, oğlan sevgilileriyle öpüşemezdi yazıkTükürük alerjisinide ilk kez burda duydum iyi mi :)
Ay yazıkkBenim bir arkadaşımda vardı, oğlan sevgilileriyle öpüşemezdi yazık
Ben deAy yazıkk
Allahtan alerjik bir bünyeye sahip değilim
Gece öpüşüp öpüşüp uykusuz kalıyorsa o mide bulantısı yapiyor olmasin? Şahsen ben uykusuz gecelerden sonra mide bulantısı çekerim, hiç alışkın değilimdirşimdi ben olayı anlamadım saat kaç gibi öpüşüyorsunuz da sabaha karşı oluyor o 3-4 saat?
Aynenn benim de midem bulandı. Bende öyle bir durum olmuyor hiç.benim nedense konuyu okurken midem bulandı
Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu
Bu gerçekten çok iyiydi... Durumu çözdün noktayı koydun, tebrikler :)Yakın temasta üstünüzü çıkarıyorsanız üşütüyor da olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?