Öpüştükten sonra sizde de oluyor mu :((

Ahahaha fobi falan oluşmasın ya, benim en sevdiğim şeylerden biridir kendisi. Hele güzel bir ortamdaysa cidden o kadar basit bir şey bile senelerce gülümseyerek hatırlayacağınız bir şey olur, ki şu an bunu yazarken bile aklıma gelen anılar yüzünden salak salak sırıtıyorum

Ya shot valla ikinci anım, çok şapşal ama tatlı bir anı olarak kalmadı değil. Ocak ayıydı bir de kar yağıyordu, kıçım donarken adamı öpmek nereden aklıma gelmişti acaba? Hala düşünüyorum bunu
Sonra bir hafta telefonlarına çıkamadım, utançtan tabi.

Bence gastritiniz var.Öpüşürken aşırı stres yaşıyorsunuz ve mideniz asit salgılıyor.Ben bunu buldum.

Korkma öpüşünce hamile kalmazsın canım:)

Olmuyor
neden olsun kı? opusmek bır butunluk degıl bırde bır kac saat sonra
sızı rahatsız eden bısey olmalı burun akıntısı, ne bılım dıs temızlıgı , ne bılım balgam

Hahaha öyle demeyin bakın hala hatırlıyorsunuz ne güzel.
Benim de en şapşal şapşal sırıttıran anılarımdan biri benzerdir, bizde "oldu hadi görüşürüz" derken tutup şap diye öpen oydu gerçi, bir baktım aa biz öpüşüyoruz

Pekii bu mide bulantısının öpüşmekten olduğuna emin misin ?
Çünkü aradan geçmiş 3-4 saat ve senin miden bulanıyor, tuhaf
Bunu nerden öpüşmeye bağladın anlayamadım

Anilaarrr

Konu sahibi hamile olabilirsin

Bence hamilesin dermişim :))

Bilmem belki özünde sindiremediginiz bir durum olabilir

Benim tam tersi oluyor öptükçe öpesim geliyor mide bulantısı da nedir aşk yaşıyoruz şurda

belki fazla tutkudan oluyordur hormon dengeniz bozuluyordur.hamilikte ki hormon değişimine bağlı mide bulantısı gibi ,psikolojik olma ihtimali dışında aklıma bu geldi.eğer ondan tiksinme durumu olsa öpüşürken olur ,bir kaç saat sonra niye olsun.

şöyle düşünün iyi bir yemek yediğimizde tadı damağımızda kalır, kötü yemekte ise çıkarmak isteriz.İşin özü bu ya sevgiliniz öpüşmeyi bilmiyor, yada ciddi anlamda aranızda ten uyumu yok.

Ay ne denir ki öpüşmeyin desek o da olmaz :) psikolojik bence her öpüşmenin sonunda midem bulanacak diye şartlanmış olmalısınız

şimdi ben olayı anlamadım saat kaç gibi öpüşüyorsunuz da sabaha karşı oluyor o 3-4 saat?

bende de olmuştu canım. ilk arkadaşımda yaşamamıştım ama ikincisinde yaşadım bu durumu, sanırım ten uyumu denen şey bu olsa gerek. o sası tat ağzımda kalmıştı. ay bak yine midem bulandı. sigara içiyo mu, benimkilerin arasındaki fark sigaraydı az önce arkadaş yazmış da öyle fark ettim, nikotin etkiliyo olabilir bizi. o değil de tükürük alışverişi ne iğrenç yaa

psikolojik düşünce den kaynaklaniyor psikiyatrist e görünürseniz çözümlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…