Ahahaha fobi falan oluşmasın ya, benim en sevdiğim şeylerden biridir kendisi. Hele güzel bir ortamdaysa cidden o kadar basit bir şey bile senelerce gülümseyerek hatırlayacağınız bir şey olur, ki şu an bunu yazarken bile aklıma gelen anılar yüzünden salak salak sırıtıyorumŞimdi shot bacım, lise 1'de ilk öpücüğümü aldım ben. O da buse falan değildi inan, direkt ameliyat yaptı adam! O günden beridir, bir fobi oluştu
Sonra işte hayatımın aşkı dediğim bir dallama çıkmıştı karşıma, onu da bir akşam evlere dağılırken, şak diye yanağını öper gibi öpüp kaçmıştım.İşte öpücük kariyerim bundan ibaret.
Ya shot valla ikinci anım, çok şapşal ama tatlı bir anı olarak kalmadı değil.Ahahaha fobi falan oluşmasın ya, benim en sevdiğim şeylerden biridir kendisi. Hele güzel bir ortamdaysa cidden o kadar basit bir şey bile senelerce gülümseyerek hatırlayacağınız bir şey olur, ki şu an bunu yazarken bile aklıma gelen anılar yüzünden salak salak sırıtıyorum
Bence gastritiniz var.Öpüşürken aşırı stres yaşıyorsunuz ve mideniz asit salgılıyor.Ben bunu buldum.Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu
Hahaha öyle demeyin bakın hala hatırlıyorsunuz ne güzel.Ya shot valla ikinci anım, çok şapşal ama tatlı bir anı olarak kalmadı değil.Ocak ayıydı bir de kar yağıyordu, kıçım donarken adamı öpmek nereden aklıma gelmişti acaba? Hala düşünüyorum bunu
Sonra bir hafta telefonlarına çıkamadım, utançtan tabi.
Pekii bu mide bulantısının öpüşmekten olduğuna emin misin ?Yanlış anlaşıldı sanırım. Onu sevmemek yada ten uyumunu yakalamamak değil sorun. İkimizde çok tutkuluyuz birbirimize. İçim kıpır kıpır oluyor onu öpünce. Onunda aynı şekilde, hiç bir şekilde beni öpmekten kaçmıyor
Sorun olan 3 4 saat sonra sabaha karşı gelen mide bulantısı, kahvaltı bile yapmama engel oluyor
Sürekli öğüruyorum falan çok kötü
AnilaarrrAhahaha fobi falan oluşmasın ya, benim en sevdiğim şeylerden biridir kendisi. Hele güzel bir ortamdaysa cidden o kadar basit bir şey bile senelerce gülümseyerek hatırlayacağınız bir şey olur, ki şu an bunu yazarken bile aklıma gelen anılar yüzünden salak salak sırıtıyorum
Yanlış anlaşıldı sanırım. Onu sevmemek yada ten uyumunu yakalamamak değil sorun. İkimizde çok tutkuluyuz birbirimize. İçim kıpır kıpır oluyor onu öpünce. Onunda aynı şekilde, hiç bir şekilde beni öpmekten kaçmıyor
Sorun olan 3 4 saat sonra sabaha karşı gelen mide bulantısı, kahvaltı bile yapmama engel oluyor
şimdi ben olayı anlamadım saat kaç gibi öpüşüyorsunuz da sabaha karşı oluyor o 3-4 saat?Yanlış anlaşıldı sanırım. Onu sevmemek yada ten uyumunu yakalamamak değil sorun. İkimizde çok tutkuluyuz birbirimize. İçim kıpır kıpır oluyor onu öpünce. Onunda aynı şekilde, hiç bir şekilde beni öpmekten kaçmıyor
fenasııııııııınnnnnnnnYav bu adam seni aldatmamis miydi? Bir de yılbaşı tatilinde de yanlis hatırlamıyorsam sevgilin opusmekten hoslanmadigini mi ne söylemişti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?