OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

Arkadaşlar 5. denememde de hüsrana uğradım cumartesi günü teste gidecektim gerek kalmadı az önce lekelenme başladı allahım bana güç ver bu sefer umutluydum çok ama yine olmadı herhalde ben hiç anne olamayacağım çok üzgünüm bu arada hepinize teşekkür ederim çok destek oldunuz bana Allahım yardımcımız olsun

gülen ciğim ne olur hemen panik yapma, dur bakalım. kanaman çoğalmaz belki

kızlar hepimiz için rabbim hayırlsını versin, hep bunun için dua etmedikmi . belki de hayırlısı budur. ne olur üzülmeyelim. benim de canım sıkkın. sizlerden iyi haber bekliyorum...

durucum idrarda bakmıştım hafif silik 2,ci çizgi çıkmıştı sanırım ilacın etkisinden çıktı:uhm:

bu arada canın neden sıkkın:uhm:

gülencim telaş yapma yarın testte çıkıcak sonucun üzülmemeye çalış:1hug:

rabbim herkesin gönlüne göre versin:1hug:

meraba canım hemen telaş yapma belki tutunma kanamasıdır bitanem kendini strese sokma canım benim

yokmu arkadaşlar hamiş haberi erken tests yapan sonuç alan

BEN VARIM KIZLARRR HAMıLEYıMMMM ÇOK MUTLUYUM DEĞERıM 277.36 DUALARIM KABUL OLDU RABBıM OLMAYANLARA VERSıN ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKKKKKK zemuszemus :sm_cool: :teytey: :dance:

canım benim gözün aydın ilk denemenmiydi canım davulları çalalalım o zamanhihoyyytzemuszemus

canım benim gözün aydın ilk denemenmiydi canım davulları çalalalım o zamanhihoyyytzemuszemus

saol tatlım evet ilk denememdi pco hastasıyım ohss olmuştum yumişlerim dondurulmuştu vurun çalsın davullarrrrr :teytey: alkisalkisalkis :sm_cool:

saol tatlım evet ilk denememdi pco hastasıyım ohss olmuştum yumişlerim dondurulmuştu vurun çalsın davullarrrrr :teytey: alkisalkisalkis :sm_cool:

Canım ya inana çoooook sevindim. maaşallah suphan allah değerin de süper. Allahım tamamna erdirsin.

kızlar ben test yaptırdım bu gün 7. günüm kocaman bir 0 çıktı. canım sıkkın . ama baştan belli olduğu için (embriyo kalitesi kötüydü) çok bi bbeklentim yoktu. çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. bu günümüze de şükür.

evet canım 3.gunum bugun ama testı cok erken yaptırmısın test gununde tekrarla canım

canım allah tan hayırlısını diliyorum sana. Dualarım seninle. listeye seni de ekliyorum olurmu, iyi haberler almak moral düzeltiyo..

tamam, 12. günüm de adet olsamda tekrarlıycam. çünkü doğum kontrol hapına başlıycam emin olmak lazım..

saol canım ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHIM HEPIMIZ HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSıN ıHSALLAHH
EKLEYEBILIRSıN CANIM ŞANS GETIRIR UMARIM LISTEN BANAopuyorumnanaktan

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:...............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:Saruboceq:.......................

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq:.............

cnm daha çok erken 12.gününü bekle belli olmuyor biliyorsun allah büyük belki bi mucize olurrr...inş.olurrr hep beraberrr uçarıs mutluluktan...

durucum 3.cü denemede negatif 11.ci gün değer 2 çıktı.:teselli:

durucum 3.cü denemede negatif 11.ci gün değer 2 çıktı.:teselli:

canım inan üzüldüm , ama sanırım bizim için hayırlısı buymuş. benim bundan sonraki aşamam araştırma olacak. çünkü bodoslama, arka arkaya 3 klasik ovilasyon, 3 aşılama, 2 tüp bebek yaptılar. ama doğru düzgün araştırmadılar. alman hast. halil fırat erden e gidicem o önce bi araştırıyo bidiğim kadarıyla. sonrasına da nasip diycem. biz hep dualarımızı ; "Allahım sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun" diye etmedikmi. vardır bi hayır. ...

s&g ve zümmin teşekkürler. dün sevk işlemlerim için kurumuma ait hastaneye gitmiştim. ordaki kadın doğumcudan istedim. aslında erken biliyrum ama en azından küçük de olsa bi değer çıkardı. zaten adet ağrılarım arttı.. ama hayırlısını diliyorum. destekleriniz için çok tşk. ederim. allah gönlünüze göre versin.
şimdi sizlerde kese ve kalp atışı heyecanı başlayacak, ama değerleriniz iyi Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…