OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

kızlar başka sonuç alan yok mu?

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:...............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq:............

merhaba arkadaşlar,

bizim teşhisimiz sebepsiz infertilite, 7 yıllık evliyiz, 3 yıldır bebek istiyoruz, 2 aşılama yaptık olmadı, hiç hamilelik yaşamadım, 18/07 de opu yapıldı, 16 yum toplandı, 8 i doluydu, 6 sı döllendi, ardışık transfer yapıldı, 21/07 de 2 tane, 23/07 de 2 blast transfer yapıldı, beklemedeyiz. Ümitliydim ama bugün sabah çamaşırımda koyuı lekelerle uyandım, çamaşırımı değiştirdim yine lekelenme gördüm. sanırım olmadı bu sefer de.

canım bizimde sebepsiz infertilite ve benimde 22 transfer günüm pazartesi test tarihim belki o tutunma kanamasıdır kendini üzme hemen bebeğin etkilenmesin canım

cnm blakist dion idrarda baktınmı?

hatta kanda bile çıkar gebelik varsa cnm?

teşekkürler zeyra,
Lekenlenmeleri eşime söyleyince beraber ağladık sabah, ister istemez bir beklenti içine giriyosun ve olumlu olsun istiyorsun, olmayınca da çöküntü yaşanıyo elbet. Şimdi iyiyim kendimi toparladım ilaçlarımı kullanıyıyorum düzenli. Pazartesi sabah yaptırıcam testi. Allah hayırlısını nasip etsin herkese.

Hayır hiçbir test yapmadım. Kendi kendime söz vermiştim 12. günden önce test yaptırmayacağım diye.

desene arkadaşım kader arkadaşıyız bizimde sebepsiz infertilite ve pazartesi kan testim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür canım benim karnımda ağrı var bide göğüslerim çok şiş ayaklarım üşüyo aradada bakalım hayırlısı canım öpüyorum

buneya canım tebrik ederim, inşallah bir gün bize de nasip olur hamileyiiim diye başlık açmak. değerin kaç ?

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferihihoyyyt

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq:............

az önce idrar testi yaptım 10. günüm negatif çıktı ağlamaktan gözlerim şişti eşim teselli ediyo ama ben kendimi harap ettim elbet vardır bundada bi hayır ne yapalım

zeyracım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ne gelirse Allah dan 12. günü bekle kan testinde belki çıkar inşallah hepimiz kavuşucaz bebeklerimize

Durucum senin adına da çok üzüldüm moralimizi bozmayalım inşallah birdahaki sefere olucak buna inanıyorum durucum bu arada tıp fakültesinde doktorunuz kimdi merak ettim canım orda süreç nasıl işliyor. ASM'de Ebru Öztürk ve Aydın Beyi öneririm çok ilgi ve alakalılılar çok memnunum hemşireler bile o kadar cana yakın ki insana ayrı bir motivasyon sağlıyorlar, ulaşımda çok kolay araç yoksa bile Kocaelinden düzenli olarak hastaneye servisleri var.

Bizimde işlem çarşamba günü başlıyor, eşim öncelikli olarak micro tese operasyonuna giricek sperm bulunması durumunda, benimde OPU işlemi gerçekleştirilecek dualarınızı bekliyorum, gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Ne olursa olsun moralinizi bozmayın her şey için hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…