az önce idrar testi yaptım 10. günüm negatif çıktı ağlamaktan gözlerim şişti eşim teselli ediyo ama ben kendimi harap ettim elbet vardır bundada bi hayır ne yapalım
zeyracım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ne gelirse Allah dan 12. günü bekle kan testinde belki çıkar inşallah hepimiz kavuşucaz bebeklerimize
Durucum senin adına da çok üzüldüm moralimizi bozmayalım inşallah birdahaki sefere olucak buna inanıyorum durucum bu arada tıp fakültesinde doktorunuz kimdi merak ettim canım orda süreç nasıl işliyor. ASM'de Ebru Öztürk ve Aydın Beyi öneririm çok ilgi ve alakalılılar çok memnunum hemşireler bile o kadar cana yakın ki insana ayrı bir motivasyon sağlıyorlar, ulaşımda çok kolay araç yoksa bile Kocaelinden düzenli olarak hastaneye servisleri var.
Bizimde işlem çarşamba günü başlıyor, eşim öncelikli olarak micro tese operasyonuna giricek sperm bulunması durumunda, benimde OPU işlemi gerçekleştirilecek dualarınızı bekliyorum, gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
Ne olursa olsun moralinizi bozmayın her şey için hakkımızda hayırlısı
merhaba,
bugün kan testi yaptırdım. sonuç pozitif , 12. gün değer 71 , dün kanamam oldu. sizce nasıl bir sonuç???
durum benim....saol ....hamilelik güzel geciyor....bisey anlamadim dahalik...arasira bi mideme biseyler oliyor...o da gece 4lerde....ikiz olma ihtimali..bilmiyorum...ama bana göre tek....varsin olsun..saglikli gelsinde bebis...RABBIM sanada tez zamanda göstersin canim....13. agostosta keseyi görcem...insallah bebis vardir...sonra kalp atisi sonra büyümesi...
merhaba,
bugün kan testi yaptırdım. sonuç pozitif , 12. gün değer 71 , dün kanamam oldu. sizce nasıl bir sonuç???
canım benim sonuçta yarın belli olacak benimde dün kanamam oldu şimdi yok kahverengi lekelenme tarzında bugün kan verdim yarın 2 buçukta sonucum çıkacak hayırlı olsun sonucun güzel inşallah katlanır bitanem rabbim yüzümüzü güldürür
kıslar merhaba bırsey sorucam ıdrar tstı yaptım az once 2.cızgı cok sılık cıktı ılacların etkısınden olabılrmı
merhaba arkadaşlar,
12. gün bhcg değeri 71,8 di, 14. günü değeri 179 oldu, çok şükür. cmt ultrason için randevu verdi doktorum.
zeyracım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ne gelirse Allah dan 12. günü bekle kan testinde belki çıkar inşallah hepimiz kavuşucaz bebeklerimize
Durucum senin adına da çok üzüldüm moralimizi bozmayalım inşallah birdahaki sefere olucak buna inanıyorum durucum bu arada tıp fakültesinde doktorunuz kimdi merak ettim canım orda süreç nasıl işliyor. ASM'de Ebru Öztürk ve Aydın Beyi öneririm çok ilgi ve alakalılılar çok memnunum hemşireler bile o kadar cana yakın ki insana ayrı bir motivasyon sağlıyorlar, ulaşımda çok kolay araç yoksa bile Kocaelinden düzenli olarak hastaneye servisleri var.
Bizimde işlem çarşamba günü başlıyor, eşim öncelikli olarak micro tese operasyonuna giricek sperm bulunması durumunda, benimde OPU işlemi gerçekleştirilecek dualarınızı bekliyorum, gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
Ne olursa olsun moralinizi bozmayın her şey için hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?