OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

bu arada pozitif sonuç alanlar çogalmış inşallah listededi herkesin pozitif sonuçlarını görürüz burdan hepinizi tebrik ediyorum Allah kucagınıza da almayı nasıp eder inşallah

çok teşekkürler arkadaşlar. naz güzel haberini aldım çok sevindim. İnşallah arta arta devam etsin. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar nihayet transfer günü geldi ve yarın trasferim olucak 10 da inşallah bende hamileler kervanına katılırım Allah isteyen herkeze bu mutlulugu yaşatır inşallah çok heycanlıyım inşallah yarın herşey çok güzel olucak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım şimdiden bebişlerin hayırlı olsun transferden sonra bol bol dua oku sırasıyla canım bebişler desene yarın annelerine kavuşacak kocaman öptüm canım rabbim kolaylık versinopuyorumnanaktan

Amin canım inşallah yarın anneleriyle kavuşacaklar inşallah bana tutunurlar ve bırakmazlar hep dua ediyorum inşallah olur diye hepimiz bu mutlulugu yaşarız diye bende çok öpüyorum yarın görüşmek üzere hoşcakalın

ah canım, inan çok sevindim. bence gayet güzel umarım sağlıklı biiçmde hücreler çoğalır... sonra onlar bebiş olarak kucaklarına döner.kaydirigubbakcemile
lütfen bilgilendir.

aman şekerim boşver interneti transferini ol bir kaç gün sonra görüşsekte olur. listede hamiş kısmında rezervasyon yapıyorum :) iyi haberlerini bekliyroum...

canim duru insallah senin icin en hayirlisi olur...ben 2-3 sene sonra eger Allahin izniyle bebegimi saglikli bi sekilde kucagima alirsam...yine tekrar ayni merkezte yaptirmak istiyorum benimki biraz pahallliya mal oldu ama olsun....iyi calistilar burdaki doktorumla...

sağol canım. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

inşallah canım bebişini/bebişlerini kucağına alır ve sağlıkla büyütürsün, zaten onların yaramazlıkları arasındakaydirigubbakcemile bu günleri ve çektiklerini eminim unutursun ve bir sonrakine start verirsin.. gelsin yenileri.. Rabbim bu güzel günleri sana ve bizlere şu mübarek günlerin hürmetine gösterir inşallah..

sophia cığım transferin olmuş olmalı. Allah hayırlısını nasip etsin. inşallah tutacak. dualarım seninle...

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferihihoyyyt

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?............................20 Ağustos............................ASM...................................:Saruboceq:...............

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:..:CüvCüv:..........................değeri 125..hihoyyyt

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq::CüvCüv:............7.gün idrar silik çizgi,8.gün kanda 111hihoyyyt

telsus.................?...........................3 Ağustos................................?.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............12.gün değeri 71, 14.gün 179hihoyyyt

Slm arkadaşlar.Bana da temmuzun 24 . de transfer yapıldı.Transferin 10. günü kanda bhcg 96.1,12 günü 296.4 tam çok sevinirken 14. günüde ise 376.0 çıktı.14. gün degerinin katlamamış olması beni çok üzdü.Acaba bebeğim düsecekmi diye endişeleniyorum.Bana dua edin lütfennnnnnnnn.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.

canım arkadaşım değerlerin maşallah iyi dur neden stres yaptın anlamadım düşmemişki canım stres yapma bebişini üzme lütfenopuyorumnanaktan:CüvCüv:

canım, maaşallah değerlerin çok güzel. evet 14. gün değerinin sanırım katlanması gerekliydi anca k 12. gün değerin yüksek zaten. bununla ilgili en güzel yorumu doktorun yapar. ama bence boşuna stres yapıyosun. hiç hamile kalmadım bildiğimden değil ama okuduklarım kadarıyla çoğul gebelik gibi geliyokaydirigubbakcemile
belki 3 tutunmuştur sonra 2 devam ediyodur.... sevincini doya doya yaşa, bizlere de dua et olurmu. sevgilerimle

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah hayırlısıyla devam eder.Ama 14. gün değeri beni endişelendirdi.Yarın yine kan vereceğim.Bana dua edin lütfen.Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah.

bende yarın kan vereceğim canım dualarım senin için ve bütün anne olmak için çabalayan gerçek anneler için bitanem:Saruboceq:

bende yarın kan vereceğim canım dualarım senin için ve bütün anne olmak için çabalayan gerçek anneler için bitanem:Saruboceq:

güzel dileklerin için sağol canım. inşallah bizlerde tadarız bu mutluluğu.
hamişlik nasıl gidiyor? bu arada sen neden kan vereceksin. değerin gayet iyi idi. bugün 16. günün galiba... sen ultrason için bekliyodun diye hatırlıyorum.

selam herkese ben bu persembe keseyi görcektim ama olmadi...doktorum kaza gecirmis..ertelediler...bende meraktan catliyorum.............

Zümmin hayırlısı canım.Hakkında böylesi hayırlı demek ki.İnşallah kalp atışlarıyla beraber görürsün bebişleri.:CüvCüv::nazar:

ne demek canım arkadaşım rabbim inşallah en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır canım hamilelik valla bişey anlamadım şimdilik canım hala aklım kesede kan vermemide doktorum istedi son kez vereceğim heralde sonrada keseyi görmeye gideceğimi söyleyecek sanırım canım ben ankaradaki doktorumla sürekli diyalog halindeyim her kan almama değerlerimi söylüyorum o da bana ne yapmam gerektiğini söylüyo sağolsun ben özelde yaptırmadım ama mehmet hoca (gazide) çok iyi birisi her pozitif haber aldığında çok mutlu oluyo işindede tam anlamıyla profesyonel canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…