Oral ilişki sorunsalı

Biri geçenlerde şey yazmıştı göt yıkama konusu varmış burda yorumları çok komik diye demin arama kısmına yazıyım da okuyup gülerim dedim "popo göt nasıl yıkanır" diye yanlışlıkla konu açıyodum nerdeyse Bütün karizmam gidecekti of yaa

İsmi ne acaba pedin

E ıslak mendil daha kötü yapıyor? Anını büyüsü bozulmaz, yatağa girmeden iki dk su tutsanız bile yeterli bence büyütüyorsunuz

Giyinik konuşmanız bittiyse buraya bekleniyorsunuz my hope Lyanna Mormont
Aaa etiket yapmışsın yeni fark ediyorum. Bende durumlar vahim. Bugün 15 kpss sorusu çözdüm sonra yine aklıma başka şeyler geldi. Hani gün içinde başka şeyler de yapıyorum dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum odak noktamı değiştiriyorum ama acilen sevişmem gerekiyor artık. Sevişmezsem derslere odaklanmam da zor

O şekilde kimyasal şeyler kullanmak doğru değil ki çok zararlı bir şey yapıyorsunuz bence. Kendi haline bıraksanız doğal yapısı gereği temiz bir yer zaten orası. En azından sadece suyla temizleyin. İlişki öncesi bi duş alırsınız tamam başka türlü şeylere gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…