Valla super bi konu dizisi olmus :)Bizi değil inşallah
O kadar bilgilendirici mi kızBence herkes konudan bisiler aldi kendince :)
ya esprilerle falan oral a yeni bir bakis gtirmisiz sanki :)O kadar bilgilendirici mi kızBaştan başlıyorum o zaman okumaya
Halkı orala orgazma özendiriyorlarya esprilerle falan oral a yeni bir bakis gtirmisiz sanki :)
oral benim sevdigim bisey ama kimseyi zorlayamayiz tabi ama orgazmi kim istemez onu bilemedim :)Halkı orala orgazma özendiriyorlar
Var var istemeyenleroral benim sevdigim bisey ama kimseyi zorlayamayiz tabi ama orgazmi kim istemez onu bilemedim :)
Sizi değil tabii ayol, herifiBizi değil inşallah
HoşgeldinizOralsiz seks olmaz ki
ooo dogrudan bir giris olmus konuya :)Oralsiz seks olmaz ki
İsmi ne acaba pedinGenitalim için kullandığım silikon tırtıklı temizleme pedim var, Intim Gel kullanarak o pedle tertemiz detaylıca masaj yaparak temizliyorum. Hemen sonrasında oral seks yaşandığı için mis gibi kokuyor. Ne akıntı ne koku problemim var. Gayet memnunum. Spontan geliştiğinde ayaküstü vs zaten oralsız oluyor. Taze duş almadan oral seks yaşayamıyorum.
Tövbeler olsun kız azdı. Gece olunca içinden Feriştah çıkıyorKankaLyanna Mormont burası nasıl, yatağı buraya seriyorum. İlk oral denemelerimizi burda yapmıştık
Ben aydınlıkta sevişemiyorumTövbeler olsun kız azdı. Gece olunca içinden Feriştah çıkıyor
Aaa etiket yapmışsın yeni fark ediyorum. Bende durumlar vahim. Bugün 15 kpss sorusu çözdüm sonra yine aklıma başka şeyler geldi. Hani gün içinde başka şeyler de yapıyorum dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum odak noktamı değiştiriyorum ama acilen sevişmem gerekiyor artık. Sevişmezsem derslere odaklanmam da zor
O şekilde kimyasal şeyler kullanmak doğru değil ki çok zararlı bir şey yapıyorsunuz bence. Kendi haline bıraksanız doğal yapısı gereği temiz bir yer zaten orası. En azından sadece suyla temizleyin. İlişki öncesi bi duş alırsınız tamam başka türlü şeylere gerek yok :)Kızlar merhaba. Benim uzun zamandır rahatsız olduğum bir sorunum var. Her ne kadar bebiş dolayısıyla biraz seyrekleşmiş olsa da eşimle çok şükür güzel bir cinsel hayatımız var. Hemen hemen her ilişkide oral mutlaka yapar ama gelin görün ki ben temizlik ve koku takıntımdan kurtulamıyorum. Aslında bariz bir koku yok ama ter vs çok kapalı bölge illa kokar diye ilişki öncesi mutlaka güzel kokan bir ıslak mendille iyice temizlenme ihtiyacı duyuyorum. Duş bile almış olsam yine de iyice temizlemeden içim rahat etmiyor. Gelin görün ki bu noktada bir kısır döngü başlıyor. Islak mendil kullanımı haliyle akıntı yapıyor ve ben akıntı yüzünden daha çok ıslak mendil kullanma ihtiyacı duyuyorum. İlişki başlatacağını anladığım an anın büyüsünü bozup temizlenmek için tuvalete koşuyor olmam da cabasıEşi oral yapan hanımlar sizler ne yapıyorsunuz? Ben bu döngüden nasıl kurtulurum bi akıl verin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?