- 20 Kasım 2018
- 14.250
- 54.223
- 598
- 35
Ben sevisir sevismez dusa kosmam. Hatta gece uyurum, ertesi gun dusa girerim ekstra terlemediysem.Öyle öyle.ben titiz erkeğe gıcık oluyorum ama.erkek dediğin biraz daha rahat olmalı bence bu konularda kadınlara göre.rahatlik derken de sonuçta benim yanıma geleceğini biliyorum ona göre temizliğimi düşünmüşümdür.sacma sapan duş al şunu bunu yap demek sinir bozmaktan başka işe yaramıyor.ya da ilişki anında duş aldın mı falan demek? Öyle saçma bir tip vardı.prezervatif kullanıyordu buna rağmen ikinciye geçeceği zaman git yıkan diyordu.ameliyat mi yapıyoruz sevişiyor muyuz? Bu ne len?
Ben o tiplerle ilişkiyi devam ettirmiyorum. Arada belli bir enerji varsa o kişinin bedenime karşı töleransı olmalı bana kalırsa.ben sevdiğim adamın vücudundan hiç rahatsız olmuyorum çünkü.Ben sevisir sevismez dusa kosmam. Hatta gece uyurum, ertesi gun dusa girerim ekstra terlemediysem.
Eski sevgilim is biter bitmez dusa kosuyordu. Tamam sen git al eyvallah. Her seferinde bana git dus al git dus al diye resmen tutturuyordu. Ya gece gece usuyorum, dustan cikar cikmaz uyumak istemiyorum, yazin zaten klimayla uyuyoruz çarpıyor. Bir sal be adam. Yine sinirlendim ahdhd.
Ya bir de bazen o hafit ter kokusu da insani yukseltmiyor mu ya. Adam mesela bahcede calismis, eve gelmis, Ismail Turut gibi degil tabii ama dozunda terlemis. Hop gel yamacima ahshdBu arada ben de aşırı titiz erkek sevmiyorum feminen geliyor tamam bi hafta giydiği kalıplaşmış çorabını avizeden sallandırmasın ama o iş esnasında ağız burun eğmeden yumulsun istiyorum dsdsd nimet çevrilmez diye
Zaten baska sorunlarimiz da vardi. Hem iliskide hem sekste. Hic uzatmadim, bitirdim iliskiyi.Ven o tiplerle ilişkiyi devam ettirmiyorum. Arada belli bir enerji varsa o kişinin bedenime karşı töleransı olmalı bana kalırsa.
Ayy evett. Benim de o kadar hoşuma gidiyor ki.o ten kokusunu o zaman alabiliyorsun.hqni feremonlar falan diyorlar ya.yanliş yazmış olabilirim.bir de dövüşür gibi sevişenleri hiç sevmem.kendime mukayyet olmaya çalışmaktan vajinam kupkuru kalıyor.bir de iyi seks yaptıklarını düşünüyorlar o şekilde.ne kadar hareket o kadar iyi gibi.aslinda tam tersi.Ya bir de bazen o hafit ter kokusu da insani yukseltmiyor mu ya. Adam mesela bahcede calismis, eve gelmis, Ismail Turut gibi degil tabii ama dozunda terlemis. Hop gel yamacima ahshd
Bence bizim sevisesimiz gelmis Zerro. Feristah'a baglamak uzereyiz baksana ahshhd
Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - Dizilla Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - DizillaBen sevisir sevismez dusa kosmam. Hatta gece uyurum, ertesi gun dusa girerim ekstra terlemediysem.
Eski sevgilim is biter bitmez dusa kosuyordu. Tamam sen git al eyvallah. Her seferinde bana git dus al git dus al diye resmen tutturuyordu. Ya gece gece usuyorum, dustan cikar cikmaz uyumak istemiyorum, yazin zaten klimayla uyuyoruz çarpıyor. Bir sal be adam. Yine sinirlendim ahdhd.
Ya bir de bazen o hafit ter kokusu da insani yukseltmiyor mu ya. Adam mesela bahcede calismis, eve gelmis, Ismail Turut gibi degil tabii ama dozunda terlemis. Hop gel yamacima ahshd
Bence bizim sevisesimiz gelmis Zerro. Feristah'a baglamak uzereyiz baksana ahshhd
Ahahaha Allah seni kahretmesin, travmalarim tetiklendi ahahahah sesli guldum sapsal ya.Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - Dizilla Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - Dizilla
10:37 Eski sevgilini buldum
Mesleki dezenformasyondan dolayı bi süredir elimi eteğimi çekmiştim artık yeniden doğmuşçasına kırmızı kurdelemle sahalara dönmeye hazırımBence bizim sevisesimiz gelmis Zerro. Feristah'a baglamak uzereyiz baksana ahshhd
Önce tetikletip sonra kökten çözüyoruzAhahaha Allah seni kahretmesin, travmalarim tetiklendi ahahahah sesli guldum sapsal ya.
yazın gelmeside ayrı bi güzel, üşüme derdi yokMesleki dezenformasyondan dolayı bi süredir elimi eteğimi çekmiştim artık yeniden doğmuşçasına kırmızı kurdelemle sahalara dönmeye hazırım
Sadece kurdele mı takıyım diyosun sonra korkmasınlaryazın gelmeside ayrı bi güzel, üşüme derdi yok
Yoksa siz oralleştiremediklerimizden misiniz??ay! kaynamış buralar, bizde her ilişkide yapmıyoruz yaa, eşim istiyo diye yapıyoom zaten, çok uzunda yapamam valla, o da bana yapar, hatta daha uzun yapayım der ama ben dayanamam20 dk falan orallaşanlara hayranım valla
ne evet, ne hayır valla canım ya, dediğim gibi modumuza göre işte, ay oral diye ölmüyoruz biz, eşim her zaman ister hiç geri çevirdiği olmadı ben moduma göre yaparım veya yaptırırım. hijyen takıntımızda yok aslında ama; öyle orta orallı gidiyoz işteYoksa siz oralleştiremediklerimizden misiniz??
Kurdeleyi nerene takacaksin demeye korkuyorum inanMesleki dezenformasyondan dolayı bi süredir elimi eteğimi çekmiştim artık yeniden doğmuşçasına kırmızı kurdelemle sahalara dönmeye hazırım
Hani gelinlere takarlar ya saflık anlamında ondan bahsediyodumKurdeleyi nerene takacaksin demeye korkuyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?