Oral ilişki sorunsalı

Ben sevisir sevismez dusa kosmam. Hatta gece uyurum, ertesi gun dusa girerim ekstra terlemediysem.
Eski sevgilim is biter bitmez dusa kosuyordu. Tamam sen git al eyvallah. Her seferinde bana git dus al git dus al diye resmen tutturuyordu. Ya gece gece usuyorum, dustan cikar cikmaz uyumak istemiyorum, yazin zaten klimayla uyuyoruz çarpıyor. Bir sal be adam. Yine sinirlendim ahdhd.

Ben o tiplerle ilişkiyi devam ettirmiyorum. Arada belli bir enerji varsa o kişinin bedenime karşı töleransı olmalı bana kalırsa.ben sevdiğim adamın vücudundan hiç rahatsız olmuyorum çünkü.

Ya bir de bazen o hafit ter kokusu da insani yukseltmiyor mu ya. Adam mesela bahcede calismis, eve gelmis, Ismail Turut gibi degil tabii ama dozunda terlemis. Hop gel yamacima ahshd

Bence bizim sevisesimiz gelmis Zerro. Feristah'a baglamak uzereyiz baksana ahshhd

Ven o tiplerle ilişkiyi devam ettirmiyorum. Arada belli bir enerji varsa o kişinin bedenime karşı töleransı olmalı bana kalırsa.
Zaten baska sorunlarimiz da vardi. Hem iliskide hem sekste. Hic uzatmadim, bitirdim iliskiyi.

Bir de yanlışlıkla seksin iyi olmadığını soylemistim, egosu cok sarsilmisti ahhsd

Ayy evett. Benim de o kadar hoşuma gidiyor ki.o ten kokusunu o zaman alabiliyorsun.hqni feremonlar falan diyorlar ya.yanliş yazmış olabilirim.bir de dövüşür gibi sevişenleri hiç sevmem.kendime mukayyet olmaya çalışmaktan vajinam kupkuru kalıyor.bir de iyi seks yaptıklarını düşünüyorlar o şekilde.ne kadar hareket o kadar iyi gibi.aslinda tam tersi.

Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - Dizilla Sex and the City 1.Sezon 12.Bölüm Tr Dublaj izle, Altyazılı izle - Dizilla

10:37 Eski sevgilini buldum

seviştikten sonra terli sırtına bi dil atamıycaksam ne anladım ben o sevişmeden

ay! kaynamış buralar, bizde her ilişkide yapmıyoruz yaa, eşim istiyo diye yapıyoom zaten, çok uzunda yapamam valla, o da bana yapar, hatta daha uzun yapayım der ama ben dayanamam 20 dk falan orallaşanlara hayranım valla

benimki bazen vücut çorabı yada naylon ince çorap istemese, ben hep cicili bicili askılılarımı giyerim zaten

Yoksa siz oralleştiremediklerimizden misiniz??

Yoksa siz oralleştiremediklerimizden misiniz??
ne evet, ne hayır valla canım ya, dediğim gibi modumuza göre işte, ay oral diye ölmüyoruz biz, eşim her zaman ister hiç geri çevirdiği olmadı ben moduma göre yaparım veya yaptırırım. hijyen takıntımızda yok aslında ama; öyle orta orallı gidiyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…