organ icin 40 bin

Tek böbrekle hayatını devam ettiren sağlıklı insanlar tanıyorum..
Yani sırf böbreğini verdi diye 40bin vermeniz gereksiz.Ha aile içinde ihtiyaçları olur,sizde varsa tabiki destek olursunuz ama bu şekilde ticaretten başka birşey değil.

böbrek için mi ameliyt için mi o para anlamadım

Ya bana co itici geliyor bu durum gonulluluk.olmali parayla anlasmak.nedir kaldiki oz hala ben yengeyim.

Bence eşiniz kendi kendine Zorroculuk oynamasın, aile bir araya gelsin ve konuşsun durumu. Haaa eğer biri organ verirse (ki bu büyük fedakarlık kimse kusura bakmasın, yeğeni falan ama ileride kendi böbrek sıkıntısı yaşarsa tek böbrekle çok zorlanır ve kendi evlatları da var bu kadının) diğerleri bu fedakarlığı için para yardımı yapabilir.

Ama eşiniz tek yapmasın bunu, konuşun hep birlikte karar alın.

Ayrıca kan tutsa da doku tutması önemli değil mi?

Ne gunlere kalmisiz Allahim. Sen, el ayak altina düşürme.
Bu yavru da insallah sifasini bulur. Öz hala para karsiligi bobregini veriyor, vay be!!!

allah o çocuğa sağlık versin
umarım çözüme kavuşur herşy
dile kolay alıcıyada verenede kuvvet versin
zor işler bunlar

benim anladığım, sorun halada değil, ailenin diğer üyelerinde.
kadın verecekmiş, kayınvalide engel olmuş. sonra para mevzusu çıkmış ortaya.
yani parayı mevzu eden hala olsa baştan vermeye gönüllü olmazdı. ya olayı tam bilmiyorsunuz yada tam anlatmadınız.
yada ben olayı çok başka anladım.
ve
Rabbim şifa versin İnşaallah...

Tamam eğer halası böbreğini verecekse bir dönem çalışamayacak ama bu dönemde 40 bin lira yiyecek değil ya. Siz zaten 10 bin tl yardım etmeyi teklif etmişsiniz.

Sagolun hanimlar mesaj alindi ben yine ameliyat durumu olursa cocugun ailesine yardim ederim ama bobrek verdi diye halaya para vermeyecegim. Sayet hala verirse de.cocuklarin egitimine yardim ederim

Para konusu.hic.dile gelmedi o esimin fikri ailede kim varsa maddi durumu cok ii dehi sadece erkekler calisiyor ve 1500 civari maaslari.

Hayir organ karşılığı maalesef..

O zaman yorumum:

Ben o hala olsam ve yapacağım bağış için para teklif edilse kendimi iğrenç, aşağılık biri gibi hissederim.

Veya hissetmem, çatır çatır yerim parayı, kardeşlerimle ilişkim de maddiyata dayalı devam eder.

Sagolun hanimlar mesaj alindi ben yine ameliyat durumu olursa cocugun ailesine yardim ederim ama bobrek verdi diye halaya para vermeyecegim. Sayet hala verirse de.cocuklarin egitimine yardim ederim

Olması gereken de budur.

Ama yapılacak yardım yine böbreğini verdi diye olmamalı.
İnsan yardım edeceği zaman zaten önce kardeşine, yeğenine bakmalı.

Eşinizin düşüncesi rencide edici.

hey gıdı ne gunlere kaldık
sız haklısınızda
o vermeyenler ne alaka bu kadar mı vicdansızlar

Eger gercekten kendi yigenine bobrek vermek icin para istiyosa harbiden insani duygularini yitirmis esniZ iyilik yapmak istiyo olabilir ama kendi cocuklarinizida dusunmesi gerekmezmi sonucta az bi para degil bu yani 40bin Liradan bahsediyoru . ...

Para konusu.hic.dile gelmedi o esimin fikri ailede kim varsa maddi durumu cok ii dehi sadece erkekler calisiyor ve 1500 civari maaslari.
tamam şimdi anladım.
ama diğer yorumlarda da bu kadar açık olsaydınız. okuyunca hala para karşılığı organ bağışı yapıyor gibi anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…