Sormadik ki benim pek niyetim olmadigini anladi sormaz.sanirimPara verince verecek miymiş böbreğini ki?
Sormadik ki benim pek niyetim olmadigini anladi sormaz.sanirim
Ya bana co itici geliyor bu durum gonulluluk.olmali parayla anlasmak.nedir kaldiki oz hala ben yengeyim.Tek böbrekle hayatını devam ettiren sağlıklı insanlar tanıyorum..
Yani sırf böbreğini verdi diye 40bin vermeniz gereksiz.Ha aile içinde ihtiyaçları olur,sizde varsa tabiki destek olursunuz ama bu şekilde ticaretten başka birşey değil.
Arkadaslar merhaba dun aksam esimle aramizda gecen konusmayi paylasmak ve.fikir almak istiyorum. Esimin 3 abisi 2 ablasi var. Abisinin kizinda bobrek yetmezligi var ve evde.diyalize giriyor.
Esimin 2 ablasinin kan grubu yegenine uyuyor biri tahlil yaptirdi sonra kayinvalidesi istemedi diye vaz gecti. Buyuk ablasi ve onun esinin de.kan grubu tutuyor ama pek niyetleri yok. Ben bastan beri ameliyat durumu vs olursa 10 bin civari kredi ceker yardim.ederiz diyordum.
Dun aksam esim ablamlara soyleyelim bobrek versinle biz de 40 bin kadar yardim edelim dedi. Ben nerden bulcaz o kadar parayi ben kredi cekemem zaten kredimiz var bize cikmaz.artik dedim. Arabayi satariz dedi. Cocuklari krese nasil gotureceksin dedim cebap vermedi. Oz halasi bobrek versin diye ben o kadar para neden.veriyorum benden neden bu kadar fedakarlik bekliyorsun dedim cevap vermedi.
Uzun oldu biraz ama siz olsaniz ne yapardiniz cok mu kotu dusunuyorum
Hayir organ karşılığı maalesef..Ben hâla anlamadım.
Bu paranın organ karşılığı olmadığını düşünmek istiyorum.
Para konusu.hic.dile gelmedi o esimin fikri ailede kim varsa maddi durumu cok ii dehi sadece erkekler calisiyor ve 1500 civari maaslari.benim anladığım, sorun halada değil, ailenin diğer üyelerinde.
kadın verecekmiş, kayınvalide engel olmuş. sonra para mevzusu çıkmış ortaya.
yani parayı mevzu eden hala olsa baştan vermeye gönüllü olmazdı. ya olayı tam bilmiyorsunuz yada tam anlatmadınız.
yada ben olayı çok başka anladım.
ve
Rabbim şifa versin İnşaallah...
Hayir organ karşılığı maalesef..
Sagolun hanimlar mesaj alindi ben yine ameliyat durumu olursa cocugun ailesine yardim ederim ama bobrek verdi diye halaya para vermeyecegim. Sayet hala verirse de.cocuklarin egitimine yardim ederim
tamam şimdi anladım.Para konusu.hic.dile gelmedi o esimin fikri ailede kim varsa maddi durumu cok ii dehi sadece erkekler calisiyor ve 1500 civari maaslari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?