organ icin 40 bin

Para karşılığı organ satmak yasaktır.. Böyle bi konuyu gören yetkililerin bile harekete geçeceğini düşünüyorum

vah yazık.
hala da böbrek vermek için bunu yapıyorsa.
Allah yokluklarını göstermesin 3 yeğen var bende.
canımı veririm, canımı...

Anlatamadim galiba!!!
Halalarin haberi yok bobrek uyar da ameliyat olurlarsa bi sure calisamayacaklar

Esim o surede gecinsinler bunu dert etmesinler diye para verelim diyor bana !

Allah korusun benim yeğenimin başına böyle bir şey gelse varımı yoğumu koyarım ortaya.. Bu nasıl halalık?

Anlatamadim galiba!!!

Evet anlatamadınız.
Başlığınız bile organ için kırk bin.
İnsanlar yanlış anlamakta haklılar.
O ünlemlerin gereği yok.
Eğer niyet çalışma süresi boyunca para yardımı yapmaksa da tek kardeş eşiniz değil.
Ailesiyle toplansınlar herkes kendince bir yardımda bulunsun.
Siz 10 verin, diğer abi belki 15 verebilir gibi.

Aynen, konu sahibi halanın suçlanmasına sebep oldu. Baştaki yorumları da düzeltmediği için böyle anlaşıldı.
Oysa halanın haberi bile yok.
Kadın 3 çocuğu olmasına rağmen gönüllü olmuş, bence bu meblağ çok değil.
Herkes elini vicdanına koysun, yeğenine hiç düşünmeden kim böyle bişeyi yapabilir? Başına gelmeden ben veririm demek kolay. Çocuğuna karısına kocasına bile organını bağışlamak istemeyen insanlar var. Ben halayı takdir ettim doğrusu.

Anlatamadim galiba!!!

O sürede geçinmeleri için niye direk 40 bin veriyorsunuz ki ? İhtiyaçlarını aylık olarak karşılarsınız yeterli olur.Hem siz de bir anda zor duruma düşmemiş olursunuz.

iyi de geçinmek için 40.000 tl çok fazla değil mi? hani yardım edilir falan da 40.000 tl nedir??*ameliyat sonrası çalışmasa da rapor alacak zaten,maaşı kesilmiyor.siz de aylık 1.000 tl gibi yardım ederseniz tamamdır..
diğer türlüsü çok fena..

Kızlar bende böbreğimi verdim, 40 bin tl böbrek için çok komik bir rakam, canından can veriyorsun aslında, bu iş paraya dökülecek olursa mümkün değil, ama istese kalbini bile vereceğin insanlar vardır ya o zaman hiçbir önemi yoktur paranın, tabiki maddi Yardımlar yapabilirsiniz durumunuz iyiyse masraflı bir iş sizinde bu hayırda katkınız olmuş olur.Rabbim kimseye vermesin çok zor bir hastalık ve her geçen gün zaman kaybı çocuk için..

Eşinizin düşüncesine katılmadığım bir nokta var. Kendi çocuğunun rıskından kısıp halanın çocukları için 40 bin lira vermek nedir? Borçları varsa ödersiniz yardımcı olursunuz ama arabanızı satarak verecekseniz bu parayı demek ki sizde çok rahat yaşamıyorsunuz.Bence onları da kırmadan çocukların eğitim masraflarını üstlenin. Şimdiden acil şifalar...

Anlatamadim galiba!!!

O zaman maaile her ay kim ne verebiliyorsa yardım etsin halaya,300 bir kardeş,500 diğeri vb şekilde yapılsın. 40 bin lira vermek abartı olur bence. Zaten belli bir süre sonra toparlayıp hayatına devam edebilir. Yıllarca yatmayacak en nihayetinde.

Rabbim şifa versin minik meleğe ..o halayıda ıslah etsin...
elinizden geldiğince yardım edin...

40 bin bu kolay bulunamaz nasıl bulacaksınız hem nasıl alacak o kadın o parayı ne günlere kaldık...
Rabbim şifasını versin inşallah...

Çok geçmiş olsun baba tarafında çokça var maalesef böbrek sorunu amcamın da 2 böbreği bitmişti 5 tane çocuğu var çocuklarının vermesini istemedi iş hayatlarına yansır diye Antalya'da çapraz böbrek nakli oldu. Amcamın eşi yani yengem bir hastaya verdi o hastanın eşi de amcama. Hala değil de anne ya da baba da verebilir bu şekilde. Ayrıca elinizden geldiğince yardımcı olmanız iyi olur durumunuz el verdiği sürece, eşiniz biraz fazla ince düşünmüş.

sanki kan veriyor ne kolay yazmissiniz bobregini vermiyor onlar dusunsun falan
yahu halanin bobregini vermeye yanasmamasini bencil bulanlar, amcanin 40 bin borca girmesini colugun cocugun rizkinin kesilmesi olarak gormus.
olay her durumda sacma ama cebinden vermek canindan vermekten zor gelmeye baslamis.
yuh yani.

kimse yargılanmaz bu konuda kim haklı söylenilemz bile beki hala belki çocuk belki senin eşin belkide sen doğrusun rabbim zor kararlara bırakmasın bizi yardımcınız olsun yaradan

Allah acil sifalar versin o yavrucaga, hastalik cok zor..

Benim anlamadigim bahsi gecen halalar zatn calismiyormus,
dolayisiyla ev ekonomisine katkilari yok zaten..
Eeee ameliyattan sonra maddi yardim neden..?
Ha halanin annesi gorumceler siz fln toplanir evini temizlersiniz cocuklarla ilgilenirsiniz o ayri..
Ama zaten tek maasla ve oda toplam 1500 ile gecinen bir aile 40bini ne yapicak..

Lafa gelince insan hayatina paha bicilemez ama malesef biciliyor iste. Kimbilir anne babasi o 40bine kizlarinin hayatini kurtarmak icin neler yaparlar. Cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…