Orgazm olamıyorum

bende üstte olamıyorum yaa, zıplasamda, ileri geri yapsamda aynı, yoruluyorum sadece yüz üstü uzandığım pozisyonda olabiliyorum, 2. yi olduğum çok ama çok nadir, tek ilişkide tek kere olabiliyorum.
En azindan oluyorsunuz, millet onu da olamiyor

Biz bir gecede 6dan sonrasini saymayi birakmistik

En azindan oluyorsunuz, millet onu da olamiyor

Biz bir gecede 6dan sonrasini saymayi birakmistik
aşko gecede altı mı!!! partnerin nasıl dayandı buna, ben kendimi düşündümde 6 dan sonra bayılırdım herhalde. güçlümü oluyorum nedir, 2 yi gördüğüm zaman bile yerimden kalkamıyom, ayak bileklerim bile kasılıp ağrıyo. senide cezb eden üstte olduğun anladığım kadarıyla.

Ahshd ben kolay olurum o yuzden sorun yok. Partnerim de gayet memnundu, bir dahakine bunu da aşacağız diye iddialasiyordu ahshd

Ustte altta hic fark etmez bana şanslıyım o konuda, vucudum cok guzel ayak uyduruyor.

Ahshd ben kolay olurum o yuzden sorun yok. Partnerim de gayet memnundu, bir dahakine bunu da aşacağız diye iddialasiyordu ahshd

Ustte altta hic fark etmez bana şanslıyım o konuda, vucudum cok guzel ayak uyduruyor.
hepsi aynı şiddetlemi oluyor, öyleyse ben güçlü oluyom valla o kasılmaları 6 falan kaldıramaz bi vücut gibi gelio

ben klitoral uyarım olmadan olamıyorum, kendim dokunmayı da dokundurmayı da sevmiyorum o yüzden üstte iyi oluyor
bende üstte olamıyorum yaa, zıplasamda, ileri geri yapsamda aynı, yoruluyorum sadece yüz üstü uzandığım pozisyonda olabiliyorum, 2. yi olduğum çok ama çok nadir, tek ilişkide tek kere olabiliyorum.

hepsi aynı şiddetlemi oluyor, öyleyse ben güçlü oluyom valla o kasılmaları 6 falan kaldıramaz bi vücut gibi gelio
ben de maxx 2.yi gördüm sonrasında bayılır uyurum net skfjd
belki kısa kısa sevisme olsa daha cok olur ama partnerler acısından sanslıyım sanırım akfjjdjsj hep cok uzun sürüyor zaten bittigimde pertim cıkmıs oluyor genelde

Ilkler daha hafif, sonlara dogru daha siddetli oluyor. Her defasinda 6yi bulmuyorum tabii simdi oyle anlasilmasin ama duzgun bir sevismede 2-3 garanti

Bende aynı durumu yaşıyorum aynı sizin gibi davranıyorum mutlu oluyorum ama hiçbir şekilde orgazm olamıyorum.En önemlisi de kendim kendimi dokununca fln oluyor ben de anlamadım bir çözüm bulursanız bana da yazar mısınız?

bende birden sonra eşimin kontrolüne giriyorum, nabarsa yapsın ben kendimden geçer gibi oluyom zaten

Valla benimki de her defasında farklı şeyler deniyor ben de hiç bu yaşıma kadar orgazm olamazdım ama olmucam gibi hissediyorum ama oluyorum yani bence iş partneriniz de bitiyor
uyarım noktaları değişebiliyor evet, bazen diz arkası tahrik edici gelirken bazen orası istenmiyor, bacak içine vb. kayabiliyor, oraları bulunca şanslı hissediyorum bende

aşko yüzüstü yat, eşin içindeyken sen klitorisini uyar bitaraftan, mast +penetrasyon olmuş olur böyle böyle aşarsın

Ilkler daha hafif, sonlara dogru daha siddetli oluyor. Her defasinda 6yi bulmuyorum tabii simdi oyle anlasilmasin ama duzgun bir sevismede 2-3 garanti
aşko peki orgazm olma hissiyatı gelince illa x pozisyona geçme ihtiyacın oluyormu? mesela ben oraya yaklaşınca illa yüzüstü olma ihtiyacı hissediyorum psikolojik sanırım. düzgün sevişmeden kastın süre olarakmı yoksa uyarım ve tercih edilen pozisyon bağlamınımı kastediyon?

Hayir hic pozisyon değiştirmiyorum, neyse o

Süreden ziyade karsimdakiyle olan iletisim ve etkilesimim onemli benim icin. Yoksa bes dakikalik sipsakta da olurum, bir saatlik uzun bir iliskide de...

Duzgun bir iliskide derken "2-3 seferi bulurum"u kastetmistim. Yani on dakikalikta da olurum ama bir kere mesela. Daha uzun bir iliskide 2-3 olur.

Pozisyona cok bagli degil benim icin.

Ben aştım gibi artık tabi erken konuşmamak da lazım. Eşimle paylaştığımdan beri daha rahat hissediyorum ve eskiye göre daha fazla ıslanıyorum bu da artık canımın yanmasını engelliyor haliyle daha uzun tutabiliyoruz sevişmeyi. Eşime söyledikten sonra bir kere de orgazm oldum ben de inanamadım eşim de şaşırdı bu kadar erken olmasını ve terapi almadan olmasını beklemiyorduk. Araya regl girdi şimdi tekrar olacak mı merak ediyorum. Size tavsiyem eğer eşiniz anlayışlı biriyle ona söyleyin ben bu zamana kadar söylemediğime çok pişmanım çok keyifli olan bir şeyden kendimi mahrum bırakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…