Orgazm

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
Herkese merhaba arkadaşlar
konudan anlayacağınız üzere bu da benim sorunum aslına bakarsanız 8 senelik evli ve bir kız çocuğu annesiyim cinselliktende zevk alırım ama açıkcası hiç orgazm yaşamadım benim gibi olanlar varmı aranızda bilmiyorum doktora gitmeyi de düşünmedim büyük bir sorun olarak görmedim aslına bakarsanız oldukça kültürlü ve modern de bir insanım sorun etmediğim için üzerine düşmedim herhalde yalız bu platformun sıcaklığı bu konuda aklıma takılan bir soru sorma ihtiyacı hissettirdi bana gerçekten bilmiyorum kadınlar erkekler gibi boşalırmı ?

Ewet boşalır we eşiniz bunu farketmedi mi hala sormadı mı sizee bunu neden boşalmıyorsun diye

8 senelik evli bir kadın orgazm olmayı boşalmak olarak tanımlıyorsa ben onun evliliğinden de cinsiyetinden de süphe ederim. Kusura bakmayın

[sıze=3]ewet boşalır we eşiniz bunu farketmedi mi hala sormadı mı sizee bunu neden boşalmıyorsun diye[/sıze]

aslına bakarsanız başlarda ben çaktırmadım sonralarda farketmiş olmaliki sordu bende itiraf ettim doktora gitmeyide önerdi ama dediğim gibi sonuçta zevk alıyorum ve açıkcası anormal birşey olduğunuda bilmiyordum açık konuşayım sadece erkeklerde o şekilde yaşandığını düşünüyordum taaki kız kardeşim evlenene kadar bi süre aklıma takıldı yine ama önemsemedim sadece çok özel bir durumda olmadığımı benim gibi kadınların olup olmadığını merak ediyorum

8 senelik evli bir kadın orgazm olmayı boşalmak olarak tanımlıyorsa ben onun evliliğinden de cinsiyetinden de süphe ederim. Kusura bakmayın

hayır yanlış anlamışsınız aslında çok açık konuşmak istemediğim için o şekilde ifade etmeyi tercih ettim

hayır yanlış anlamışsınız aslında çok açık konuşmak istemediğim için o şekilde ifade etmeyi tercih ettim

Bunun acık konusması kapalı konusması olmaz. Orgazm bir hazdır ve bir sıvı algılanır ama bir kadın orgazm olmanın erkekler gibi bosalmak demek olmadığını bilir. Bekarı da bilir, evlisi de.

muhtemelen eşinize rol yapıyorsunuz o zaman ,her kadın vajınal orgazm olamayabilir ,yapısal olarak yada ,kendini tam olarak adapte edemediği için ,lakin klitoral orgazm bir çok kadının yaşadığı ve bununla yetindiği bir tür ,bunuda eşiniz size çok rahat yapabilir ,dilerseniz netten araştırın.
ayrıca kadın boşalması erkeğinki gibi değildir ,sadece yaşanan büyük hazdır ,dışarı sıvı çıkışı olmaz ,sadece ıslaklık olur ..
peki birde benim anlamadığım şey ,elinizin altında internet var ,8 yıllık evlilik var ,neden şimdiye kadar hiç araştırma gereği duymadınız ,yada eşinizle bu durumu konuştunuzmu ben olmuyorum diye ..açıklamamı yapmış olamamla beraber bu da bana tuhaf geldi..

ben kadını anlıyorum gerek duymamış.cinselliğin onun için çok önemli bir şey oldugunu sanmıyorum çogu kadında oldugu gibi

Bunun acık konusması kapalı konusması olmaz. Orgazm bir hazdır ve bir sıvı algılanır ama bir kadın orgazm olmanın erkekler gibi bosalmak demek olmadığını bilir. Bekarı da bilir, evlisi de.

işin açıkcası sandığınız kadar bilinen birşey olduğunu düşünmüyorum çünki yorumlarada bakarsanız erkekler gibi olduğunu söyleyen de var sizin dediğiniz gib olmadığını söyleyende bide tavrınız gereğinden sert değilmi sizcede anlam veremedim

ben kadını anlıyorum gerek duymamış.cinselliğin onun için çok önemli bir şey oldugunu sanmıyorum çogu kadında oldugu gibi

hayat telaşına kapılmış bu konuyu es geçmiş yıllardır gibi duruyor evet ,kendiside diyor ya zaten büyük bir sorun olarak görmedim ,gerek duymadım üzerine gitmeye diye ,fakat yaşamayan kadınlar bunun ne denli birşey olduğunu bilseler ,hepsi bunu yaşamak için kolları sıvar eminim ,bilmeyende bilmediği ile kalıyor işte

Son düzenleme:

Allah allahhh döndüm tekrar okudum nesi sert? Sizin gibi yazmışım işte. Şu smiley işini öğrenmem gerekiyor.

Sıvı salgılanması ile boşalmak farklı seyler.

önceliekle klitoral konusunda belirgin bir acı hissediyorum cidden dokunulmasından hoşlanmıyorum ikincisi evet haklısınız zaten internetten araştırma yaptım ama bu konudada kafam karıştı çünki erkekler gibi olacağını söyleyenlerde var en basitinden burdada bir yorumcu arkadaşımız bu şekilde cevap vermiş ben uzun zamandır bu konuyu kafama takmamıştım daha öncede belirtiğim gibi kız kardeşim evlendiğinde ve bu konudaki konuşmalarımızdan sonra yeniden aklıma takıldı

Zewk alıyorsunuz ama orgazm olduğunuzu farketmiyorsunuz, ilginç ya ben anlamadım..
Zewk alınca hissetmen lazım kii...

Hayır bi dk
Erkekler gibi boşalır derken o şekilde demedim ben..
Kadınların ki daha farklıdır tabii..
Bi sıvı gelir ama erkeklerin ki gibi olmaz bu..
Ama kadının zewk aldığı zamanda bi anlık olan birşey bu..

Bu kadar modern ve kültürlüsün madem, neden gidip bir doktora sormak yerine bize danışıyorsun?

Bunların yanında çok da cesursun; hem böyle çok özel bir konuyu burda paylaşıp hem de profiline kendi resmini koyman takdire şayan.

elbet burada sana cinsellik eğitimi verecek değiliz ,eşin ile konuşarak ,hoşlandığın noktalardan bahsederek bu durumu aşman mümkün ,internette bir dünya bununla ilgili yazı ,video v.s var ,bir gününü ayır otur öğren ne nedir, nasıl yapılır ,nasıl aşılır v.s.

"kültürlü ve modern" bir insan olduğunuzu söyleyip akabinde "kadınlar boşalır mı?" gibi bir soru okuyunca şaşırdım.
Evet kadınlar orgazm olur ama maalesef "orgazm" olamayan çok kadın var.
Siz bu durumu sorun olarak görmediğinizi yazmışsınız ama benim şahsi fikrim bu bir sorun.
Her kadın bu muhteşem duyguyu tatmalı.
Bunun sorun için ise bir uzmanla görüşülmeli.

Son düzenleme:

tabiki sorman doğal ,bende zaten sorunu cevapladığımı düşünüyorum ,ama kk da cinsel içerikli konular genelde tepki alır ,buna hazır olman lazımdı ,yani kızkardeşinle ne konuştun bilemem ama erkekle kadın bir değil bunu unutma ,bence fazla da kurcalama ,netten araştır..

Herkese merhaba saçlarım en az 3 senedir röfleli koyu kumral ten kahve göz rengine sahibin kaşlarım oldukça siyah bu nedenle kaş rengimide açtırmak zorunda kalıyorum röfledende oldukça sıkıldım saç diplerim çıkmışken dip boya yada dip röfle yerine renk değiştirmeyi düşünüyorum aklımdaki balköpüğü ancak röfle üzerine nasıl olur kararsız kaldım bu konuda yardım rica ediyorum (kesinlikle koyu bir renk düşünmüyorum ama röfle sarısıda gerçekten oldukça açık makyaj zorunluluğu çok ve işin açıkcası yaşlı gösteriyor )

şu an arkadaşın mesajlarına baktım,erkek olsa bunu yazmazdı. bence kadın.
orgazm olayına gelince bir dsoktor size daha iyi bilgi verecektir.​

neden her kadın bunu yaşıyormuş da yaşamayan sayılı kadından biriyle karşılaşmışcasına şaşırıyorsunuz? evet bu işin yolunu ben de bilmiyorum. dert de ediyorum ama sırf bu sert tepkiler yüzünden hemcinslerimle paylaşamıyorum. işte bunlar hep toplumsal baskı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…