Herkese merhaba arkadaşlar
konudan anlayacağınız üzere bu da benim sorunum aslına bakarsanız 8 senelik evli ve bir kız çocuğu annesiyim cinselliktende zevk alırım ama açıkcası hiç orgazm yaşamadım benim gibi olanlar varmı aranızda bilmiyorum doktora gitmeyi de düşünmedim büyük bir sorun olarak görmedim aslına bakarsanız oldukça kültürlü ve modern de bir insanım sorun etmediğim için üzerine düşmedim herhalde yalız bu platformun sıcaklığı bu konuda aklıma takılan bir soru sorma ihtiyacı hissettirdi bana gerçekten bilmiyorum kadınlar erkekler gibi boşalırmı ?
konudan anlayacağınız üzere bu da benim sorunum aslına bakarsanız 8 senelik evli ve bir kız çocuğu annesiyim cinselliktende zevk alırım ama açıkcası hiç orgazm yaşamadım benim gibi olanlar varmı aranızda bilmiyorum doktora gitmeyi de düşünmedim büyük bir sorun olarak görmedim aslına bakarsanız oldukça kültürlü ve modern de bir insanım sorun etmediğim için üzerine düşmedim herhalde yalız bu platformun sıcaklığı bu konuda aklıma takılan bir soru sorma ihtiyacı hissettirdi bana gerçekten bilmiyorum kadınlar erkekler gibi boşalırmı ?
[sıze=3]ewet boşalır we eşiniz bunu farketmedi mi hala sormadı mı sizee bunu neden boşalmıyorsun diye[/sıze]
8 senelik evli bir kadın orgazm olmayı boşalmak olarak tanımlıyorsa ben onun evliliğinden de cinsiyetinden de süphe ederim. Kusura bakmayın
hayır yanlış anlamışsınız aslında çok açık konuşmak istemediğim için o şekilde ifade etmeyi tercih ettim
muhtemelen eşinize rol yapıyorsunuz o zaman ,her kadın vajınal orgazm olamayabilir ,yapısal olarak yada ,kendini tam olarak adapte edemediği için ,lakin klitoral orgazm bir çok kadının yaşadığı ve bununla yetindiği bir tür ,bunuda eşiniz size çok rahat yapabilir ,dilerseniz netten araştırın.
ayrıca kadın boşalması erkeğinki gibi değildir ,sadece yaşanan büyük hazdır ,dışarı sıvı çıkışı olmaz ,sadece ıslaklık olur ..
peki birde benim anlamadığım şey ,elinizin altında internet var ,8 yıllık evlilik var ,neden şimdiye kadar hiç araştırma gereği duymadınız ,yada eşinizle bu durumu konuştunuzmu ben olmuyorum diye ..açıklamamı yapmış olamamla beraber bu da bana tuhaf geldi..
Bunun acık konusması kapalı konusması olmaz. Orgazm bir hazdır ve bir sıvı algılanır ama bir kadın orgazm olmanın erkekler gibi bosalmak demek olmadığını bilir. Bekarı da bilir, evlisi de.
ben kadını anlıyorum gerek duymamış.cinselliğin onun için çok önemli bir şey oldugunu sanmıyorum çogu kadında oldugu gibi
işin açıkcası sandığınız kadar bilinen birşey olduğunu düşünmüyorum çünki yorumlarada bakarsanız erkekler gibi olduğunu söyleyen de var sizin dediğiniz gib olmadığını söyleyende bide tavrınız gereğinden sert değilmi sizcede anlam veremedim
muhtemelen eşinize rol yapıyorsunuz o zaman ,her kadın vajınal orgazm olamayabilir ,yapısal olarak yada ,kendini tam olarak adapte edemediği için ,lakin klitoral orgazm bir çok kadının yaşadığı ve bununla yetindiği bir tür ,bunuda eşiniz size çok rahat yapabilir ,dilerseniz netten araştırın.
ayrıca kadın boşalması erkeğinki gibi değildir ,sadece yaşanan büyük hazdır ,dışarı sıvı çıkışı olmaz ,sadece ıslaklık olur ..
peki birde benim anlamadığım şey ,elinizin altında internet var ,8 yıllık evlilik var ,neden şimdiye kadar hiç araştırma gereği duymadınız ,yada eşinizle bu durumu konuştunuzmu ben olmuyorum diye ..açıklamamı yapmış olamamla beraber bu da bana tuhaf geldi..
Zewk alıyorsunuz ama orgazm olduğunuzu farketmiyorsunuz, ilginç ya ben anlamadım..aslına bakarsanız başlarda ben çaktırmadım sonralarda farketmiş olmaliki sordu bende itiraf ettim doktora gitmeyide önerdi ama dediğim gibi sonuçta zevk alıyorum ve açıkcası anormal birşey olduğunuda bilmiyordum açık konuşayım sadece erkeklerde o şekilde yaşandığını düşünüyordum taaki kız kardeşim evlenene kadar bi süre aklıma takıldı yine ama önemsemedim sadece çok özel bir durumda olmadığımı benim gibi kadınların olup olmadığını merak ediyorum
işin açıkcası sandığınız kadar bilinen birşey olduğunu düşünmüyorum çünki yorumlarada bakarsanız erkekler gibi olduğunu söyleyen de var sizin dediğiniz gib olmadığını söyleyende bide tavrınız gereğinden sert değilmi sizcede anlam veremedim
önceliekle klitoral konusunda belirgin bir acı hissediyorum cidden dokunulmasından hoşlanmıyorum ikincisi evet haklısınız zaten internetten araştırma yaptım ama bu konudada kafam karıştı çünki erkekler gibi olacağını söyleyenlerde var en basitinden burdada bir yorumcu arkadaşımız bu şekilde cevap vermiş ben uzun zamandır bu konuyu kafama takmamıştım daha öncede belirtiğim gibi kız kardeşim evlendiğinde ve bu konudaki konuşmalarımızdan sonra yeniden aklıma takıldı
Bu kadar modern ve kültürlüsün madem, neden gidip bir doktora sormak yerine bize danışıyorsun?
Bunların yanında çok da cesursun; hem böyle çok özel bir konuyu burda paylaşıp hem de profiline kendi resmini koyman takdire şayan.[
ARKADAŞLAR BEN BÜYÜK BİR SORUN OLARAK GÖRMEDİĞİMİ VE DOKTORA GİTMEYE GEREK GÖRMEDİĞİMİ BELRTTİM ZATEN SADECE DİĞER BAYANLARINDA YAŞAYIP YAŞAMADIĞINI MERAK EDEREK SORDUM VE BU KONUYU AÇTIM YOKSA DOKTORDAN UTANDIĞIMDAN DEĞİL AYRICA YAZDIKLARIMDA YADA YORUMLARIMDA NİÇİN KENDİMİ GİZLEME İHTİYACI HİSSEDEYİM Kİ SİZCEDE MERAK EDİP SORUYOR OLMAK DOĞAL BİR HAK DEĞİLMİDİR AMA BİR AÇIKLAMA DAHA YAPMAK İSTİYORUM ÇÜNKİ YANLIŞ ANLAŞILDIM KIZKARDEŞİMDEN DE ERKEKLERE BENZER OLDUĞUNU DUYDUKTAN SONRA YENİDEN MERAK EDER OLDUM İNTERNETTEDE OLDUKÇA FARKLI YORUMLAR VAR BU KONUDA
"kültürlü ve modern" bir insan olduğunuzu söyleyip akabinde "kadınlar boşalır mı?" gibi bir soru okuyunca şaşırdım.Herkese merhaba arkadaşlar
ARKADAŞLAR BEN BÜYÜK BİR SORUN OLARAK GÖRMEDİĞİMİ VE DOKTORA GİTMEYE GEREK GÖRMEDİĞİMİ BELRTTİM ZATEN SADECE DİĞER BAYANLARINDA YAŞAYIP YAŞAMADIĞINI MERAK EDEREK SORDUM VE BU KONUYU AÇTIM YOKSA DOKTORDAN UTANDIĞIMDAN DEĞİL AYRICA YAZDIKLARIMDA YADA YORUMLARIMDA NİÇİN KENDİMİ GİZLEME İHTİYACI HİSSEDEYİM Kİ SİZCEDE MERAK EDİP SORUYOR OLMAK DOĞAL BİR HAK DEĞİLMİDİR AMA BİR AÇIKLAMA DAHA YAPMAK İSTİYORUM ÇÜNKİ YANLIŞ ANLAŞILDIM KIZKARDEŞİMDEN DE ERKEKLERE BENZER OLDUĞUNU DUYDUKTAN SONRA YENİDEN MERAK EDER OLDUM İNTERNETTEDE OLDUKÇA FARKLI YORUMLAR VAR BU KONUDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?