Orgazm

Ben kk da cinsel içerikli konuların tepki aldığını düşünmüyorum.
Her kadın cinselliği tam manasıyla bilecek diye bişey yok.
Bilmeyen bir arkadaşımız konu açar,bilenler yardımcı olmaya çalışır hepsi bu.
Yorumlarda tepki görmedim açıkcası.
Her arkadaşımız kendi anlatım tarzıyla açıklamaya çalışıyor.

yardımcı olmaktan ziyade bilmiyorsan doktora git biz ne yapak? tarzı yorumlar var. ha bu da bir yardımdır ama ihtiyaç duyulan bu değil.
zaten genel olarak bakıldığında bdv konularının çoğunluğu doktorluk konulardan oluşuyor. ama kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla konuşmak, dertleşmek, bilgi alışverişinde bulunmak bazen doktordan bile faydalı olabiliyor. bence....

Ben kk da cinsel içerikli konuların tepki aldığını düşünmüyorum.
Her kadın cinselliği tam manasıyla bilecek diye bişey yok.
Bilmeyen bir arkadaşımız konu açar,bilenler yardımcı olmaya çalışır hepsi bu.
Yorumlarda tepki görmedim açıkcası.
Her arkadaşımız kendi anlatım tarzıyla açıklamaya çalışıyor.

bence alıyor ,ama şöyle alıyor ,hemen konu sahibinin cinsiyeti ön plana çıkıyor ,erkeksin kesin deniliyor ,sonra profiline neden foto koyduğu gündeme geliyor ,biz ne yapalım doktora git deniliyor .düzgün cümlelerle izah etmek ,bilmediği bir şeyi anlatmak varken neden hemen sen erkeksin yaftası yapıştırılıyor onu anlamıyorum ,tepki derken bunu dile getirmek istedim ,zaten açıklayıcı yorumumu da yaptım ,ayrıca birde merak ettim sordum 8 yıllık bir evlilikte neden ihtiyaç duyulmadı daha önce diye ..

Bu platformda yeniyim merak ettiğim için sormak istemiştim ama bir arkadaşımız belirtti bu tarz konular hoş karşılanmıyormuş sanırım benim aceleciliğimden oldu :( ama harika bir platform bir arkadaşımız bayan yada erkek olduğumu teyit edebilmek için eski bir bağlantıma bakmış :) süper gerçekten çok hoşuma gitti :) aile gibi demekki burası konudan rahatsızlık duyanlarınız olduysa kusura bakmayın son olarak gerçekten kendi resmim çünki kimliğim bilinerek konuşamayacağım hiçbirşeyi peçe arkasındanda dile getirmem yorum yapan arkadaşlara teşekkürederim benim hatam başta tepki alabilirimdiye düşünerek direk ''boşalma'' kelimesi yerine orgazmı tercih etmem oldu bir ikinciside bu konuyu gündeme getirmek için aceleci davranmamdı sanırım henüz beni tanımaya zaman bırakmamış oldum sizlere :( kızkardeşim bunun erkekler gibi olduğunu söylediğinden dolayı aklıma takıldı birkaçgündür internettede çelişkili şeyler olunca ben sorun yapmıyordum ama acaba bir anormallikmi var diye düşündüm :( yorum yapan herkese teşekkürederim bulunduğum yerlerde kurallara uymayı bilirim ;)

Bu platformda yeniyim merak ettiğim için sormak istemiştim ama bir arkadaşımız belirtti bu tarz konular hoş karşılanmıyormuş sanırım benim aceleciliğimden oldu :( ama harika bir platform bir arkadaşımız bayan yada erkek olduğumu teyit edebilmek için eski bir bağlantıma bakmış :) süper gerçekten çok hoşuma gitti :) aile gibi demekki burası konudan rahatsızlık duyanlarınız olduysa kusura bakmayın son olarak gerçekten kendi resmim çünki kimliğim bilinerek konuşamayacağım hiçbirşeyi peçe arkasındanda dile getirmem yorum yapan arkadaşlara teşekkürederim benim hatam başta tepki alabilirimdiye düşünerek direk ''boşalma'' kelimesi yerine orgazmı tercih etmem oldu bir ikinciside bu konuyu gündeme getirmek için aceleci davranmamdı sanırım henüz beni tanımaya zaman bırakmamış oldum sizlere :( kızkardeşim bunun erkekler gibi olduğunu söylediğinden dolayı aklıma takıldı birkaçgündür internettede çelişkili şeyler olunca ben sorun yapmıyordum ama acaba bir anormallikmi var diye düşündüm :( yorum yapan herkese teşekkürederim bulunduğum yerlerde kurallara uymayı bilirim ;)

burası herkese açık bir platform ve gerçek resmini kullanman biraz riskli. iş arkadaşlarının, komşularının senin orgazm olamadığını bilmesini istemezsin değil mi:34:
ha bir de arkadaşın tepkisi "orgazm" kelimesine değil tam tersi "boşalma" kelimesineydi. gerçekten itici duruyor:36:

Bunun acık konusması kapalı konusması olmaz. Orgazm bir hazdır ve bir sıvı algılanır ama bir kadın orgazm olmanın erkekler gibi bosalmak demek olmadığını bilir. Bekarı da bilir, evlisi de.
Bu ne sert bir cikis boylee...konu sahibinin esi bile bunu bilmeyisine sizin kadar tepki gostermemis. Sakin lutfen

ne kaadar gereksızz bır konu yaa mılletın onca derdı varrr baskalarının derdı ne hos pek kafaya takmamıssın amaa maksat tantana olsun ıste ayıp ayıppp herkesın ozelı kendnee burası cınsel muhabbet köşesımıı

Kkda kimse cinsel içerikli konulara tepki vermiyor, bunun tespitini nasıl neye göre yaptınız bilemiyorum.

Evet doktora gitsin diye ben dedim, neden dediğimi de konu sahibinin açılış konuşmasındaki birkaç kelimeyi çizerek beyan ettim zaten.

Herkese açık bir platformda, ben orgazm olamıyorum deyip profiline de kendi fotoğrafını koyan arkadaşı alkışlarım bu sözümün de arkasındayım.

Konu sahibine yardımcı olunmamasından şikayet ederken bile x kişisinin y kişisinin yaptığı yorumla mücadele ediyorsunuz, madem o kadar düşüncelisiniz buyrun meydan sizin, kim ne demişle uğraşacağınıza asıl soruna odaklanın ve bu kültürlü arkadaşımızı biraz da siz bilgilendirin bi zahmet.

Kkda kimse cinsel içerikli konulara tepki vermiyor, bunun tespitini nasıl neye göre yaptınız bilemiyorum.

Evet doktora gitsin diye ben dedim, neden dediğimi de konu sahibinin açılış konuşmasındaki birkaç kelimeyi çizerek beyan ettim zaten.

Herkese açık bir platformda, ben orgazm olamıyorum deyip profiline de kendi fotoğrafını koyan arkadaşı alkışlarım bu sözümün de arkasındayım.

Konu sahibine yardımcı olunmamasından şikayet ederken bile x kişisinin y kişisinin yaptığı yorumla mücadele ediyorsunuz, madem o kadar düşüncelisiniz buyrun meydan sizin, kim ne demişle uğraşacağınıza asıl soruna odaklanın ve bu kültürlü arkadaşımızı biraz da siz bilgilendirin bi zahmet.

bu ne şiddet bu celal???
bu kadar içerlediğiniz durum nedir?
hangi yorumu kim yapmış diye bakmadım bile. genel havaya göre yorum yaptım. sizin yorumunuza müdahale de etmedim

Son düzenleme:
burası herkese açık bir platform ve gerçek resmini kullanman biraz riskli. Iş arkadaşlarının, komşularının senin orgazm olamadığını bilmesini istemezsin değil mi:34:
Ha bir de arkadaşın tepkisi "orgazm" kelimesine değil tam tersi "boşalma" kelimesineydi. Gerçekten itici duruyor:36:

uyarınızı dikkate aldım teşekkürederim

Bence fiziksel bir muayeneden geçin eğer fiziksel olarak bir sorunun yoksa rahatça olabilirsin demektir ki bu da psikolojik seçeneğine geri döndürür bizi o zaman cinsel terapi gibi seçenekleri düşünebilirsin :31: Bir de belki çevresel bir faktör ya da eşin etkiliyor olabilir mi diyeceğim, önceden normalken ilaç kullandığım dönemde ben de olamıyordum bıraktım sıkıntım çözüldü mesela... bunun gibi. :31:

kusura bakmayin ama bu kadinlar klubu tam cahiller, hazimsizlar,sitresliler kulubu olmus.
birisi burasi cinsellik kosesi mi ayip demis.
tum yorumlari okudum cogu oyle cahilce patavatsizca yorumlar varki.
burasi diyanet isleri baskanligi, yada rtuk degil ki ayip olsun.
arkadasimiz guzel bir uslupla derdini.anlatmis. hosuna gitmiyorsa okuma. hosuna gitmiyorsa yazma.
her konu burada tartisilabilir. yol gosterici olmak varken taslamak neyin fesatligi.
kendinizi cok yukarilarda gormeyin hanimlar.NEYDİM NE OLDUM NE OLQCAGİM demisler. bir gun sizde burda sizde boyle bir konuda yardim alabilirsiniz.
arkadasim sana gelince; hayatta bazi seyleri 20 yil sonrada ogrenebilirsin. sorun etme kendine. cinsellik gayet dogal bir durum. hayatin gercegi.
bazi arkadaslarin dedigi gibi.orgazm kadin ve erkekte sivisal olarak farklidir.
orgazm olmak icin bazi dusunceleri fantazileri kafada canlandirman o yogun duygulari esinin de yardimiyla yasamalisin. kendine dert etme insan merak ederse vucudunu kesfedebilir.
sevgiler saygilar

yıllardır burdasın ,cinsel içerikli konuların genelde geyiğe döndüğünü iyi bilirsin ,bu da dönmek üzere iken birkaç aklı başında yorum geldi de allahtan kızın derdi güme gitmedi ..elbette bu bir sağlık sorunu ise doktora gidilemsi gerekir burda elden birşey gelmez
daha önceki mesajımda dediğim gibi buradan cinsellik dersi verecek değiliz ama en azından biz nerden bilelim yahu ,git doktora yerine daha uygun bir üslup ile dile getirilse bu kızcağızda kendini kötü bişey yapmış gibi hiszetmez ,
bende sordum 8 yıldır neden dedim hiç araştırmadın ,cevabı gayet basit ,ihtiyaç duymadım dedi ..olabilir ,herkes sen ben değilki bunun bir ihtiyç olduğunu düşünsün ,gerek duymamış kadın ,ama şimdi şimdi demekki kafaya dank ettiyse araştıma haline bürünmüş
ne diyim çözer umarım kısa zamanda ..

bu ne şiddet bu celal???
bu kadar içerlediğiniz durum nedir?
hangi yorumu kim yapmış diye bakmadım bile. genel havaya göre yorum yaptım. sizin yorumunuza müdahale de etmedim

yorumumu tekrar okudum da, şiddet ve celal nerde inan bulamadım.
ben sadece yorumları okudum ve GENEL BİR YORUM yaptım, kişiye yönelik olsaydı alıntılayarak söylerdim, ki okuduğum yorumu kim yapmış diye nickine bakmadım.

yıllardır burdasın ,cinsel içerikli konuların genelde geyiğe döndüğünü iyi bilirsin ,bu da dönmek üzere iken birkaç aklı başında yorum geldi de allahtan kızın derdi güme gitmedi ..elbette bu bir sağlık sorunu ise doktora gidilemsi gerekir burda elden birşey gelmez
daha önceki mesajımda dediğim gibi buradan cinsellik dersi verecek değiliz ama en azından biz nerden bilelim yahu ,git doktora yerine daha uygun bir üslup ile dile getirilse bu kızcağızda kendini kötü bişey yapmış gibi hiszetmez ,
bende sordum 8 yıldır neden dedim hiç araştırmadın ,cevabı gayet basit ,ihtiyaç duymadım dedi ..olabilir ,herkes sen ben değilki bunun bir ihtiyç olduğunu düşünsün ,gerek duymamış kadın ,ama şimdi şimdi demekki kafaya dank ettiyse araştıma haline bürünmüş
ne diyim çözer umarım kısa zamanda ..

Her konu geyiğe dönme potansiyeline sahiptir, sadece cinsel içerikli konular değil :112:

Yapılan yorumları, yazan kişiyi de anlayarak (aa negatif yorum yapmış hurraaaaa demeden) okursanız, değinilmek istenen şeyin ne olduğunu daha net görürsünüz.

Evet orgazm olamıyor olabilir, evet çoğu kadın da olmuyor olabilir. Evet, kendisi gibi insanlarla konuşup rahatlamak istiyor da olabilir. Ama araya soktuğu "kültürlü ve modern bir insanım" sözünden sonra, madem o kadar kültürlüsün e bize sorana kadar doktora git demek de vacip oluyor kimse kusura bakmasın.

Lütfen olayı başka yere, polemiğe çekmesin kimse. Yardımcı olmak isteyen buyursun olsun, yaptığım yorum ve düşünce şeklim beni ilgilendirir (HAKARET ETMEDİĞİM SÜRECE), eğer site kurallarına aykırı bir yorum varsa KİB'leyerek de çözebilirsiniz.

İYİ FORUMLAR.

her konu geyiğe dönme potansiyeline sahiptir, sadece cinsel içerikli konular değil :112:

Yapılan yorumları, yazan kişiyi de anlayarak (aa negatif yorum yapmış hurraaaaa demeden) okursanız, değinilmek istenen şeyin ne olduğunu daha net görürsünüz.

Evet orgazm olamıyor olabilir, evet çoğu kadın da olmuyor olabilir. Evet, kendisi gibi insanlarla konuşup rahatlamak istiyor da olabilir. Ama araya soktuğu "kültürlü ve modern bir insanım" sözünden sonra, madem o kadar kültürlüsün e bize sorana kadar doktora git demek de vacip oluyor kimse kusura bakmasın.

Lütfen olayı başka yere, polemiğe çekmesin kimse. Yardımcı olmak isteyen buyursun olsun, yaptığım yorum ve düşünce şeklim beni ilgilendirir (hakaret etmediğim sürece), eğer site kurallarına aykırı bir yorum varsa kib'leyerek de çözebilirsiniz.

Iyi forumlar.

size 3 tür cevap vermiyorum niçin bu kadar takıldınız kültür ve modern kelimesine anlayamadım ben doktordan utanmayacağımı bunun bilincinde olduğumu belirtmek istedim!!!!!!! Ayrıca evet 2 üniversite mezunu bir devlet memuruyum kendimi kültürlü ve modern olarak tanımlayabilirim benimle benzer sorunu olanlarla görüş paylaşmak istedim ve emin olun eğer ciddi manada kafama taktığım bir sorun olsaydı gerektiği şekilde araştırıp tez yazacak bilgiyede sahip olurdum bilgi eksikliğinden ziyade kaç kadından kaçı ile benzer durumdayım bunu görmek istemiştim

size 3 tür cevap vermiyorum niçin bu kadar takıldınız kültür ve modern kelimesine anlayamadım ben doktordan utanmayacağımı bunun bilincinde olduğumu belirtmek istedim!!!!!!! Ayrıca evet 2 üniversite mezunu bir devlet memuruyum kendimi kültürlü ve modern olarak tanımlayabilirim benimle benzer sorunu olanlarla görüş paylaşmak istedim ve emin olun eğer ciddi manada kafama taktığım bir sorun olsaydı gerektiği şekilde araştırıp tez yazacak bilgiyede sahip olurdum bilgi eksikliğinden ziyade kaç kadından kaçı ile benzer durumdayım bunu görmek istemiştim

Hanımefendi, yorumları kaldıramayacaksanız konuyu açmayacaksınız. Kültürlü ve modern oluşunuza lafım yok, ne de güzel bir vasıf. Ben sadece bunu vurgulamanızın içerikle bağlantısını çözemediğim için takıldım, pilavın yanında makarna gibi olmuş söylediğiniz.

VE, yazarken ünlem koymak "!!!!!!" bağırmak anlamını taşır, üslubunuza dikkat ediniz.

kusura bakmayin ama bu kadinlar klubu tam cahiller, hazimsizlar,sitresliler kulubu olmus.
birisi burasi cinsellik kosesi mi ayip demis.
tum yorumlari okudum cogu oyle cahilce patavatsizca yorumlar varki.
burasi diyanet isleri baskanligi, yada rtuk degil ki ayip olsun.
arkadasimiz guzel bir uslupla derdini.anlatmis. hosuna gitmiyorsa okuma. hosuna gitmiyorsa yazma.
her konu burada tartisilabilir. yol gosterici olmak varken taslamak neyin fesatligi.
kendinizi cok yukarilarda gormeyin hanimlar.NEYDİM NE OLDUM NE OLQCAGİM demisler. bir gun sizde burda sizde boyle bir konuda yardim alabilirsiniz.
arkadasim sana gelince; hayatta bazi seyleri 20 yil sonrada ogrenebilirsin. sorun etme kendine. cinsellik gayet dogal bir durum. hayatin gercegi.
bazi arkadaslarin dedigi gibi.orgazm kadin ve erkekte sivisal olarak farklidir.
orgazm olmak icin bazi dusunceleri fantazileri kafada canlandirman o yogun duygulari esinin de yardimiyla yasamalisin. kendine dert etme insan merak ederse vucudunu kesfedebilir.
sevgiler saygilar

Buna siz hangi vasıfla karar veriyorsunuz? Rtük, TDK, KK Yüksek Hakem Heyeti?

Back
X