Evet kısa bir ayrilik yaşadık.Ilgisiz biri diyemem gün icerisinde sürekli arayip sorar merak eder bitanem hayatim gibi güzel sözlerde söyler fakat dediğim gibi bazi anlar olurki bisey beklerim yok soylemez ve sinir olurum bende buna.Bilmiyorum nedir abi ya
Karakter değişmez . O duygusallık yoksa sonradan eklenmesi zor gibi .
Daha önce kaybetme korkusu yaşadı mı ? Bi ihtimal yaşarsa belki kendini düzeltmeye çalışır ama zamanla yine eski haline dönecektir .
Ilgili biri.Gün icinde sürekli arar mesaj atar merak eder.zaman zaman kiskanirda.ama o baska bi ilde calisiyor ben onu ozledigimi söylüyorum filan o hic dile getirmiyor. Nitekim sordugumda da cvp vermek yerine bilmiyorum diyo.bu beni yaraliyo artik.bunu ona söylemek istiyorum fakat nasl soyliycegimi bilemiyorumDeğişeceğini sanmıyorum. .
" İlgi ilgi ilgi bekliyorum" yaz mesaj. .
En iyisi acik acik konusmak.ozlemiyosan beni oyalama dicem...Ben zamaninda kirildigimda cok cok uzun, icimdekileri disari dokermiscesine hislerle dolu bi mesaj yazardim. O uyurken yollardim. Kizmazdim. Ne kadar derinden yaralandigimi anlatirdim. Uzuldugumu anlatirdim. Kavga edip atismak yerine boylesi daha iyi oluyordu.
Oyle yani, benden daha fazla taktik bekleme. Belkide kavga edip disimi gostermedigimden dolayidir: cok kotu bi sekilde aldatildim..
O sekil..
Inanin mum isiginda yemekler surekli suprizler hediyeler beklemiyorum. Ya da günün her saati güzel sözlerde beklemiyorum. Ama bazi zamanlar olurki insan duymak ister.o zamanlarda bile söylemez. Her kadin nadirde olsa duymak ister diye düşünüyorum yaniliyomuyum?Benim eşim de romantik biri değil, ama birlikte çok gülüyoruz, eğleniyoruz bence birlikte aynı şeylere gülmek daha önemli. Romantizm çok geçici bişey ve ben pek yakıştırmıyorum erkeklere
Konusmayi düşünüyorum bu gece ama nasil konuscam bilmiyorum. Cünkü yanlış anlamakta üstüne yok.onun beni yanlis anlamamasi ve konuyu farkli yerlere cekmemesi icin sizce nasl konusmaliyim?Cidden odunmuş bilmiyorum ne be
Üzüldüğünü niye belli etmiyorsun ki sevgilin sonucta dikkat etsin biraz beklentiyi o kadar düşürme. "Özledim" demek romantiklik değil zaten, olması gereken bir şey. Bir insan sevgilisini nasıl özlemez ya
İsteyebilirsin tabi, ama insanları olduğu gibi kabullenirsen beklentin hiç olmaz, hem karşındaki de mecburiyetten değil içinden gelirse yapar.. Erkekler değişmiyor maalesef ben anlamıştım eşimin romantik kelimeler edicek biri olmadığını, ama sevgisini bununla ölçmedim, bana kendimi değerli hissettiren özledim, seviyorum vb lafları değil, hep yanımda olması,kalbimi kırmaması, alttan almaları, ne biliyim değişik tatlılar söyleriz, yarısını benim tabağıma koyar tatmadan:) ben böyle somut şeyleri seviyorum , laf silinir, hareketler kalırInanin mum isiginda yemekler surekli suprizler hediyeler beklemiyorum. Ya da günün her saati güzel sözlerde beklemiyorum. Ama bazi zamanlar olurki insan duymak ister.o zamanlarda bile söylemez. Her kadin nadirde olsa duymak ister diye düşünüyorum yaniliyomuyum?
Üstünden geçmiş artık bence bir şey deme şimdi bir dahaki sefere yine aynı şekilde konuşursa tepki gösterirsin üzüldüğünü belli edersin sıcağı sıcağına. Yani yanlış anlarsa da anlasın bence sen yanlış anlıyor musun diye düşünüyor mu o özledim bile diyemiyo. Yapıcak bir şey yok bence pek ya böyle kabullenceksin ya ayrılacaksın her zaman böyle duygusuzsa sevgisini göstermediyse değişmez yani.Konusmayi düşünüyorum bu gece ama nasil konuscam bilmiyorum. Cünkü yanlış anlamakta üstüne yok.onun beni yanlis anlamamasi ve konuyu farkli yerlere cekmemesi icin sizce nasl konusmaliyim?
Canım benim eşimde öyle maalesefMerhaba Hanımlar
Benim bir sevgilim var onu cok seviyorum ama cok cok odun.Odunluguna artik tahammül edemiyorum.Romantik biri değil baslarda sorun yapıp uzuluyodm fakat zamanla cok sevince onunda beni sevdigini bakislarindan hissedince huyunun böyle olduğunu kabullendim.Beklentilerimi minimuma indirdim.Her ne kadar beklentilerim min düzeyde desemde sonucta hepimiz kadiniz.Bazi zamanlar sevildigimizi hissetmeye ihtiyacimiz var ama böyle zamanlarda sevgilim yine odunluk yapıyor. Örnek vercek olursam dün gece konu konuyu açtı ve ben sakayla karisik hayatım cok sert görünüyosn dışardan bu güne kadar hic birini özledin mi diye sordum tabiki özledim dedi.Kimi özledin peki diye sordum BILMIYORUM dedi.Cevaba bakar mısınız bilmiyorum dedi. Sok oldum bisey söylemedim fakat rahatsz oldugumu fark etti.Buna rağmen seni özledim demedi.Espiriler yaparak soguk havayi dagitmaya çalıştı ama ben cok kirilmistim uyuycam deyip kapattim telefonu.Bugün ise bi ilgi bi ilgi sürekli arıyor. Fakat ben dün BILMIYORUM deyisini unutamıyorum. Bu gece onunla konusmak istiyorum üzüldüğümü anlatmak istiyorum sizce doğru mu yaparim anlatmakla?Birde erkek arkadasim lafi hep yanlis anlar kirildigimi soylerim ama büyük ihtimalle baska yerlere cekcektir.konuyu sabote etmeye calisacaktik.Üzüldüğümü sizce nasil ve hangi kelimelerle anlatmaliyim?
Hepinize şimdiden cok teşekkür ederim vaktinizi aldım hakkınızı helal edin...
Ya hem gülüyorum hem sinir oluyorum BILMIYORUM nedir yaa saka gibiÜstünden geçmiş artık bence bir şey deme şimdi bir dahaki sefere yine aynı şekilde konuşursa tepki gösterirsin üzüldüğünü belli edersin sıcağı sıcağına. Yani yanlış anlarsa da anlasın bence sen yanlış anlıyor musun diye düşünüyor mu o özledim bile diyemiyo. Yapıcak bir şey yok bence pek ya böyle kabullenceksin ya ayrılacaksın her zaman böyle duygusuzsa sevgisini göstermediyse değişmez yani.
Askim bitanem vs der havada ucusur bunlar ama farkli ilde o hic seni özledim demedi bugüne kadar artik sevgisinden suphe eder oldum canim sıkılıyorCanım benim eşimde öyle maalesefbeni kızımı çok önemser çok anlayışlı ilgilidir asla kırmaz her istediğimi alır ama asla aşkım falan demez çiçek almaz bi ara kavga ettim romantik değilsin diye parfüm aldı o da ben kırılmayayım diye sürprizden romantizmden anlamaz
Hahahhh anlamazki öküzOkuz yaz bosluk birak sevgiline gonder
O bosluktan kendini atsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?