Ama sevgiyle alakalı değil karakteri öyledir mesela seni sevdiğini hissettirecek ne yapar her erkeğin ilgisini gösterme şekli farklıdırAskim bitanem vs der havada ucusur bunlar ama farkli ilde o hic seni özledim demedi bugüne kadar artik sevgisinden suphe eder oldum canim sıkılıyor
Kelimelerle fazla takılma dürüst güvenilir mi seni ne kadar önemser hasta olsan koşar mı:)Askim bitanem vs der havada ucusur bunlar ama farkli ilde o hic seni özledim demedi bugüne kadar artik sevgisinden suphe eder oldum canim sıkılıyor
Hakli olabilirsiniz fakat insan ozlerse illaki bu diline vurur diye düşünüyorum. Demekki özlemiyor.Demekki yeterince sevmiyoİsteyebilirsin tabi, ama insanları olduğu gibi kabullenirsen beklentin hiç olmaz, hem karşındaki de mecburiyetten değil içinden gelirse yapar.. Erkekler değişmiyor maalesef ben anlamıştım eşimin romantik kelimeler edicek biri olmadığını, ama sevgisini bununla ölçmedim, bana kendimi değerli hissettiren özledim, seviyorum vb lafları değil, hep yanımda olması,kalbimi kırmaması, alttan almaları, ne biliyim değişik tatlılar söyleriz, yarısını benim tabağıma koyar tatmadan:) ben böyle somut şeyleri seviyorum , laf silinir, hareketler kalır
Evet güvenilir biri hasta oldugumda ilgilenirde ama böyle odunluk yaptiginda sevgisinden kusku duyuyorumKelimelerle fazla takılma dürüst güvenilir mi seni ne kadar önemser hasta olsan koşar mı:)
Bir yılı geçti. Akrep burcu.ne zamandır birliktesiniz bu oduncukla ?
ve de tabii sormadan edemem Burcu ne ?
Bir yılı geçti. Akrep burcu.
Aman ciceklerle gelmesin kapima yeterki soylenmesi gereken yerde gerek seyi soylesn yeter bana:)))en fenasıymış zordur karakter olarak.
bende bir odunla birlikteyim anlıyorum seni ama biz biraz çözdük o beni anlıyo artık sanırım şuan şunu söylemeliyim der söyleralıştım artık.
hiçte beklemiyorum kapıma çiçeklerle gelcekte süpriz yapcakta ohooo.
Aman ciceklerle gelmesin kapima yeterki soylenmesi gereken yerde gerek seyi soylesn yeter bana:)))
Seninki gene parfum almis aman masallah diyelim de nazar degmesinCanım benim eşimde öyle maalesefbeni kızımı çok önemser çok anlayışlı ilgilidir asla kırmaz her istediğimi alır ama asla aşkım falan demez çiçek almaz bi ara kavga ettim romantik değilsin diye parfüm aldı o da ben kırılmayayım diye sürprizden romantizmden anlamaz
az önce konuştum rahatsız oldugumu artik üzüldüğümü söyledim.sevginden şüphe ediyorum dedim.Özür diledi beni sevdiğini filan söyledi dikkat etcegini soyledi bende konuyu kapattim.Cok fazla üstüne gidip sıkmak istemedm hatalı olduğunu kabullenmesi bile yeter bana :)Canım benimki de odun ama şömineye attın mı gürül gürül yanar.
Demek istediğim, ilgi pası vermelisin adama, iltifat bekleme, iltifat ettir.
Evli olduğum için örneklerim farklı olabilir ama uyarlarsın.
Mesela yemek yaparım:
"Ay hayatım nasıl iştahla yiyorsun yemeklerimi, senin yemek yiyişini yerim yaaa çok mu beğendin?" vb.
Canım desene kocalarımız odunlukta yarışıyorlarSeninki gene parfum almis aman masallah diyelim de nazar degmesin
Bizde o da yok
Bence yillar once ölmüsler bunlarCanım desene kocalarımız odunlukta yarışıyorlar
Bunları uyandırmak lazım ama nasıl
Merhaba Hanımlar
Benim bir sevgilim var onu cok seviyorum ama cok cok odun.Odunluguna artik tahammül edemiyorum.Romantik biri değil baslarda sorun yapıp uzuluyodm fakat zamanla cok sevince onunda beni sevdigini bakislarindan hissedince huyunun böyle olduğunu kabullendim.Beklentilerimi minimuma indirdim.Her ne kadar beklentilerim min düzeyde desemde sonucta hepimiz kadiniz.Bazi zamanlar sevildigimizi hissetmeye ihtiyacimiz var ama böyle zamanlarda sevgilim yine odunluk yapıyor. Örnek vercek olursam dün gece konu konuyu açtı ve ben sakayla karisik hayatım cok sert görünüyosn dışardan bu güne kadar hic birini özledin mi diye sordum tabiki özledim dedi.Kimi özledin peki diye sordum BILMIYORUM dedi.Cevaba bakar mısınız bilmiyorum dedi. Sok oldum bisey söylemedim fakat rahatsz oldugumu fark etti.Buna rağmen seni özledim demedi.Espiriler yaparak soguk havayi dagitmaya çalıştı ama ben cok kirilmistim uyuycam deyip kapattim telefonu.Bugün ise bi ilgi bi ilgi sürekli arıyor. Fakat ben dün BILMIYORUM deyisini unutamıyorum. Bu gece onunla konusmak istiyorum üzüldüğümü anlatmak istiyorum sizce doğru mu yaparim anlatmakla?Birde erkek arkadasim lafi hep yanlis anlar kirildigimi soylerim ama büyük ihtimalle baska yerlere cekcektir.konuyu sabote etmeye calisacaktik.Üzüldüğümü sizce nasil ve hangi kelimelerle anlatmaliyim?
Hepinize şimdiden cok teşekkür ederim vaktinizi aldım hakkınızı helal edin...
o odundan bende de var yontulmuyor arkadaş zormalayın seviyorsan öyle kabul edeceksin maalesef yoksa triplere girince hayatı kendimize zehir etmekten başka birşey yapmıyoruz odun bir adamı sadece ısınmakta kullanıcaksın ayy ne kadar iyi bir adam içimi ısıttı deyip kendini mutlu etmeye çalışacaksın... desem dee kendimde başaramıyorum kızlar bulursanız bir çare bana da deva olun allah rızası içinteşhisi koymuşsun zaten adam bariz odunodunu ne yaparlar yontarlar burda iş sana düşüyo ince ince yontacaksın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?