Ormantik sevgili

Bende eşime ormantik derim hep sen yine şukret ki seninki daha ormantiklige geçmemiş sınırda. Bilmiyorum dedi deyince benimde aklıma acaba eski sevgilisini ozlemisti falan onun için mi söylemek istemedi diye düşündüm yoksa seni özledim demek niye zor olsun

Yaa bnm oduncugumda sürer arar mesaj atar hakkını yemiyim:))hediye degilde insan arada güzel sözler duymak ister ozlendigini filan hissetmek ister kac defa soyledim onasa inatla soylemiyo soylemiyo

Ayyy zaten bende ona sinir oldum yaaa

valla bende 5 senedir beraberim değişmediiiiii

Bazı erkekler bu tarz ısmarlama sevgi sözlerinden hoşlanmaz..
Örn "beni seviyor musun" deyince "çooo.. K seviyorum, şöyle ölüyorum böyle bitiyorum sana" densin isteriz... Demezler..
Bu soru ile de siz size bişeyler söylesin istemişsiniz ama bu da o gruptan olduğu için dememiş.
Odunsu yapısını kabul edip ilişkinize devam edin..
Veya yontmaya çalışın biraz biraz

Onu çok sevdiğinizi, mutlu olduğunuzu ama fıtrat gereği daha fazla ilgiye, hoş söze, romantizme ihtiyacınız olduğunu söyleyin.o şekilde daha huzurlu bir ilişkimiz olur deyin.. Onu siz tanıyorsunuz, yolunu bulun, içindeki ince ruhlu erkeği çıkarın ;-)

valla huydur bu değişmeeezzz....kendini değiştirirsin onu değiştiremezsin.evlenince iyice salar kendini.ya kabulleneceksin huyunu suyunu ya da ormantik biriyle evleneceksin.aklıma bi söz geldi sıfır beklenti sonsuz mutluluk diye

Bu durumdan çok rahatsızsan ya herro ya merro diyerek bi risk alacaksın ve dan dan dan açıkça söyle. Ben senin bana olan duygularından şüphe etmeye başladım tarzı konuş. Erkekler öyle imadan falan anlamaz düz mantıktır onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…