Orta yaş bunalımı?

24 üm gelecek kaygısından geçmişi özlemeye vaktim olmadı henüz. 18 le 23 arasında çok büyük farklar yok bence. O zaman yaptığınız şimdi yapamayacağınız bir şey yoktur en azından.

Burada vakit geçirmek yerine çocuklarınızla ilgilenseniz onlarla oyun falan oynasanız bunalım falan kalmaz bence :işsiz:

Gecenin 23ünde mi oyun oynayacak?
Gerçekten ne ilginç insanlar var.
Konu saçma gelebilir, kızadabilirsiniz de anneliğinden vurmak ne kadar doğru?
Nasıl bir anne nereden biliyorsunuz?
Belaltı vurmal denir buna.
Konu sahibi çocuklar küçükse yaşıtlarına özenmeniz normal. Ben 30larda anne oldum bana bile bazen ağır geliyor sorumluluk.
Biraz erken anneliğe girmişsini gezip tozan gençlere özenmeniz normal.
Daha gençsiniz.
Bence arada büyükanne ve babaya bırakıp bir befes almalısınız arkadaşlarınızla. O zaman işte sıkıntı dln kalmaz

Konu sahibi çocuklar küçükse yaşıtlarına özenmeniz normal. Ben 30larda anne oldum bana bile bazen ağır geliyor sorumluluk.
Daha gençsiniz.
Bence arada büyükanne ve babaya bırakıp bir befes almalısınız arkadaşlarınızla. O zaman işte sıkıntı dln kalmaz

Evet biri 2 yaşında diğeri 1 aylık

Daha gençsiniz.
Size ne? Konu sahibi siz misiniz işinize bakın!

Evet biri 2 yaşında diğeri 1 aylık
Ay hele bir aylık bebekle çok normal. Ben emzirme bitene kadar hayatım kaydı bittm mahvoldum diye gezmiştim😁😁
En zor zamanındasınız ikisinin de hatta zor zamanlarındasınız.
Normal hisleriniz.
Arasa bırakacağınız güvenilir biri varsa arkadaşla kahveye, yürüyüşe, eşle sinemaya gidin genç olduğunuzu göreceksiniz

Ay hele bir aylık bebekle çok normal. Ben emzirme bitene kadar hayatım kaydı bittm mahvoldum diye gezmiştim😁😁
En zor zamanındasınız ikisinin de hatta zor zamanlarındasınız.
Normal hisleriniz.
Arasa bırakacağınız güvenilir biri varsa arkadaşla kahveye, yürüyüşe, eşle sinemaya gidin genç olduğunuzu göreceksiniz

Moral oldu bana teşekkür ederim 😊

Size ne? Konu sahibi siz misiniz işinize bakın!

Sizin işiniz ne tam olarak?
Bir konuda eskaza anne görünce dur anneliğinden vurayım demek mi?
Henüz bir aylık bebeği olan lohusalıktan çıkmamış kadına ters yorum yazana ben bana ne diyemem. Empat denen bir duygu var sizde yok belli ama bende var.
Siz işinize bakın bence. Kimsenin nerede ne kadar vakit geçirdiği, çocuğuyla ne kadar oynadığı sizin üstünüze vazife değil. Kendinize dönüp işime bakayım diyebilirsiniz

Tüm vaktim çocuklarımla merak etmeyin ☺ Fırsatım oldukca bakıyorum buralara.
Çok güzel... kitap okuyun erken yaşta az zaman aralıklı çocuk sahibi olmak zordur. Çocuk yetiştirmek daha da zor. İlla ki öğreneceğiniz şeyler vardır. Sizinki orta yaş bunalımı değil çünkü...

Çok güzel... kitap okuyun erken yaşta az zaman aralıklı çocuk sahibi olmak zordur. Çocuk yetiştirmek daha da zor. İlla ki öğreneceğiniz şeyler vardır. Sizinki orta yaş bunalımı değil çünkü...

Evet cok zor sanırım o yüzden yaşlanmıs hissettim.

Orta yaş bunalımı değil de, sorumsuz zamanlarınızı özlüyor olabilirsiniz.
23 yaşında, iki çocuk annesi olmak... Sorumluluk üstüne sorumluluk. :110:

Ben de hemen hemen 23-24 yaş civari bu panige kapilmistim. 26 yasimdayim tabi ki yaşlı degilim ama ben de 18 yasima geri dönmeyi cok isterim tabi mumkun degil. Alişiyorsun yapacak birsey yok.
Zaman durmuyor, ne kadar "insanin ruhu genc olsun" deselerde gençlikle bir olmaz asla.

Sizin işiniz ne tam olarak?
Bir konuda eskaza anne görünce dur anneliğinden vurayım demek mi?
Henüz bir aylık bebeği olan lohusalıktan çıkmamış kadına ters yorum yazana ben bana ne diyemem. Empat denen bir duygu var sizde yok belli ama bende var.
Siz işinize bakın bence. Kimsenin nerede ne kadar vakit geçirdiği, çocuğuyla ne kadar oynadığı sizin üstünüze vazife değil. Kendinize dönüp işime bakayım diyebilirsiniz
Terbiyenizi takının okuduğunuzu anlamadan bana da yazmayın. Konu sahibine tavsiyemi verdim geçtim sizi ilgilendiren bir şey yok...

Ben de hemen hemen 23-24 yaş civari bu panige kapilmistim. 26 yasimdayim tabi ki yaşlı degilim ama ben de 18 yasima geri donmeyi cok isterim tabi mumkun degil. Alişiyorsun yapacak birsey yok.
Zaman durmuyor, ne kadar "insanin ruhu genc olsun" deselerde gençlikle bir olmaz asla.

Kesinlikle. Demek ki yalnız değilmişim.

Kızlar 23 yaşındayım ama 17 yaşımı özlüyorum sanki yaşlanmış hissediyorum kendimi. 18 yaşındakileri görünce özeniyorum o yaşıma. Bide abla dediklerinde. Orta yaş bunalımına erken mi girdim:110: 18 gibi gösteriyorum hala ama böyle bakınca yıllar çok hızlı geçiyor diyip bidaha bunalıma giriyorum :KK70: ay sinirlerim bozulduu:KK48:
Orta yaş bunalımı mı:))
Akışına bırakıp düşünmezseniz yıllar hızlı akıyor gibi gelmez..
Bu güzel yılların tadını çıkarın derim.. ;)

Canım seni çoook iyi anlıyorum :KK43: bende 21 yaşındayım ve 17-18 yaşlarımı çok özlüyorum zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi her doğum günü kaçına giriyorsun diyenlerden kaçıyorum resmen çünkü gittikçe yaşlanıyoruz Bi bakmışız 30 Bi bakmışız 40 derken..

Canım seni çoook iyi anlıyorum :KK43: bende 21 yaşındayım ve 17-18 yaşlarımı çok özlüyorum zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi her doğum günü kaçına giriyorsun diyenlerden kaçıyorum resmen çünkü gittikçe yaşlanıyoruz Bi bakmışız 30 Bi bakmışız 40 derken..

Sanırım çoğumuzda oluyo bu

Back
X