- 2 Mart 2017
- 1.229
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi Gidiyorumm
Orta yaş bunalımı derken bende 50 civarı sandım..hadi 30 olsun 23 te ne yaş bunalımı Qllahaskina

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir![]()
Çocuklarınızın yaşlarına baktım; biri iki yaş diyorsunuz ki yeni yeni uykularınız düzene giriyordur belki, daha curcunası dinmeden ikinci çocuk, o da 1 aylıkmış, daha lohusasınız da... Eh, siz bunalmayıp ne yapacaksınız?
Bir de genç anne olmak, kendini belki tam yaşamadan, kendinin farkına varmadan iki çocuk ve bol fedakarlık içeren bu yola giriş... Bunların hepsi kendi içinde sıkıntı-sorgu sebebi olabilecek şeyler.
Aynı jenarasyondayiz yaşını sabitleyecek halin yok sanırım 30 da nalları dikersin yoksa.![]()
Nick bile niloya ☺ yahu ne bunalı mı daha benim gibi 40 olun bi bunalırsınız ki ben bunalmıyorum
Ben öyle dediğimde bana git işine demişlerdiKeşke sabitlesem30 a 7 yıl kaldı
![]()
Kızlar 23 yaşındayım ama 17 yaşımı özlüyorum sanki yaşlanmış hissediyorum kendimi. 18 yaşındakileri görünce özeniyorum o yaşıma. Bide abla dediklerinde. Orta yaş bunalımına erken mi girdim18 gibi gösteriyorum hala ama böyle bakınca yıllar çok hızlı geçiyor diyip bidaha bunalıma giriyorum
ay sinirlerim bozulduu
![]()
23 yasinda çocukLAR'in varsa bunalimlara girmen,hayatının akip gittigini dusunmen normal.
ama daha cook gencsin. Ve eger baska cocugun olmazsa birkac sene sonra,bebeler buyuyunde emin ol ki cook rahatlayacaksin.
Orta yas bunalımı deyince otuzlarin bitti sandim bende.
Ben 28 yasindayim. Hayatimin daha yeni başladığını hissediyorum. En guzel yaslar. Okul bitmis, is bulunmus, kendi kararlarini verme cagindasin,dünya büyük...
Çok güzel anlattınız![]()
Zaman hızlı geçiyor hiç bir yaşım tadına doyamadan daha alışamadan diğer yaşa geçiyoruzSanırım çoğumuzda oluyo bu
e üniversitede dirsek çürütmek , kariyer fırsatları kovalamak yaşında çocuk"lar" olursa yaşlı hissedersin tabi, abla da derler.Çocuklardan hiç bir şeye vaktim yok![]()
Terbiyenizi takının okuduğunuzu anlamadan bana da yazmayın. Konu sahibine tavsiyemi verdim geçtim sizi ilgilendiren bir şey yok...
Sormayın çok yaşlanmışsınızCanım seni çoook iyi anlıyorumbende 21 yaşındayım ve 17-18 yaşlarımı çok özlüyorum zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi her doğum günü kaçına giriyorsun diyenlerden kaçıyorum resmen çünkü gittikçe yaşlanıyoruz Bi bakmışız 30 Bi bakmışız 40 derken..