- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
Son cümleye çok ama çok katılıyorumEşiniz, işsiz , ipsiz sapsız haliyle genç kadınların kendisine aşık olup kendisini uzun seneler besleyecegini filan mi sanıyor. Hahay güleyim bari
Bu coğrafyada bütün erkekler mi boşanırken aynı şeyleri söylüyor.
-Yalnız öleceksin
-Bana bi şey olmaz ,sana olur
-Evlenip çocuk yapacağım vs hep aynı laflar...
Bu ortadoğu erkeklerinin stratosfer tabakasını zorlayan üstün kendilerini begenmişlikleri ve "ben buna değerim" zihniyetlerini hem çılgınlar gibi öfkeleniyorum ve hem de cahil cesaretlerine acıyorum.
O kadar zavallı bir adamdan boşanıyorsunuz ki aslında.
Bu coğrafyanın erkeklerinden nefret ediyorum.
Eşiniz, işsiz , ipsiz sapsız haliyle genç kadınların kendisine aşık olup kendisini uzun seneler besleyecegini filan mi sanıyor. Hahay güleyim bari
Bu coğrafyada bütün erkekler mi boşanırken aynı şeyleri söylüyor.
-Yalnız öleceksin
-Bana bi şey olmaz ,sana olur
-Evlenip çocuk yapacağım vs hep aynı laflar...
Bu ortadoğu erkeklerinin stratosfer tabakasını zorlayan üstün kendilerini begenmişlikleri ve "ben buna değerim" zihniyetlerine hem çılgınlar gibi öfkeleniyorum ve hem de cahil cesaretlerine acıyorum.
O kadar zavallı bir adamdan boşanıyorsunuz ki aslında.
Bu coğrafyanın erkeklerinden nefret ediyorum.
Insanlar orta yasta neler atlatiyor bosanmak basit kalir, o adami bosayin kendinize yeni bir hayat cizin, bu kadar zaman durmaniz hata ama hatadan dönmek icin asla gec degil43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Çocuk ben çok istedim. Vitaminler kullandım, tüp bebek vs olmadı. Zaten 15 yıllık evliliğimiz boyunca bir kaç kez kavga dövüş dışında doğal yoldan denemeye de ikna edemedim. (Ayrıntıya girmeyeyim ama doğal yoldan korunuyordu desem anlarsınız sanırım) Tüp bebek süreci boyunca da kötü davrandı. Randevulara gelmek istemedi, ihtiyaç olursa gelirim dedi vs. Dış gebelik oldu, hiç yanımda olmadı. Şimdi düşünüyorum ki olmadığı iyi olmuş. 40 yaşında bıraktım denemeyi zaten.
Şu an boşanma aşamasına geldik ama 43 yaşında, bu kadar şeyden sonra boşanmak beni gerçekten çok üzüyor. 15 yılımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Benden sonra genç kadın alıp inadına 10 tane çocuk yapacakmış. Zaten online olarak kadınlarla yazıştığını biliyorum. Hiç bir sosyal medya hesabında birlikte resmimiz yok. Hiç olmadı. Sanki hiç evli değildik. Evliliğimiz boyunca birlikte tatile bile bir kaç kez, o da benim ısrarımla gittik.
Bu evlilik uzun zaman önce bitmişti ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Neden daha önce boşanmadım diye kendime kızıyorum. Bana kimse seni istemez, yalnız öleceksin diyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hep kendi ailem olsun istedim ama istemek yetmiyormuş.
Benim yaşlarımda boşananlar, süreci nasıl atlattınız? Genç olsam çok daha kolaydı ama şu an cidden çok canım yanıyor.
Siz o varkende yanlızsınız43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Çocuk ben çok istedim. Vitaminler kullandım, tüp bebek vs olmadı. Zaten 15 yıllık evliliğimiz boyunca bir kaç kez kavga dövüş dışında doğal yoldan denemeye de ikna edemedim. (Ayrıntıya girmeyeyim ama doğal yoldan korunuyordu desem anlarsınız sanırım) Tüp bebek süreci boyunca da kötü davrandı. Randevulara gelmek istemedi, ihtiyaç olursa gelirim dedi vs. Dış gebelik oldu, hiç yanımda olmadı. Şimdi düşünüyorum ki olmadığı iyi olmuş. 40 yaşında bıraktım denemeyi zaten.
Şu an boşanma aşamasına geldik ama 43 yaşında, bu kadar şeyden sonra boşanmak beni gerçekten çok üzüyor. 15 yılımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Benden sonra genç kadın alıp inadına 10 tane çocuk yapacakmış. Zaten online olarak kadınlarla yazıştığını biliyorum. Hiç bir sosyal medya hesabında birlikte resmimiz yok. Hiç olmadı. Sanki hiç evli değildik. Evliliğimiz boyunca birlikte tatile bile bir kaç kez, o da benim ısrarımla gittik.
Bu evlilik uzun zaman önce bitmişti ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Neden daha önce boşanmadım diye kendime kızıyorum. Bana kimse seni istemez, yalnız öleceksin diyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hep kendi ailem olsun istedim ama istemek yetmiyormuş.
Benim yaşlarımda boşananlar, süreci nasıl atlattınız? Genç olsam çok daha kolaydı ama şu an cidden çok canım yanıyor.
Ne yaşamışsın ki hakaret ve eziyetten başka ?O da sizin bu korkularınıza güvenip tepenize çıkmış, vasıfsız herif.Koy ki.... tekmeyi gitsin siradakini hamile bıraksın, halen acaba demeyin yaÇok teşekkür ederim. Bütün yazdıklarınızı tek tek okudum. Aslında bunları ben de biliyorum ama bunca yılın yaşanmışlığı, pişmanlıklar işin içine girince duygular karmaşık bir hale geliyor. Aslında çok avantajım var. Yaşımdan oldukça genç gösteriyorum, ailem her konuda maddi manevi arkamda ama işte bunlara şükretmeyip insan kaybettiğine odaklanıyor bir an.
İlk mesajı ağlayarak bu soğukta bir parkta oturup yazmıştım. Şu an biraz daha iyiyim. Umarım bu süreci atlatıp buraya mutluluğumu da yazabilirim.
Erkek istemedikçe kaza olmaz ,o kaza erkeğin rahat olmasıdır, mümkün değil benceKocanız deli boşayın gitsin. Söylediği şeyler de palavra… Asıl kendi yalnız ölür diye düşünüyorum. Gençsiniz de yaşınızda ne varmış? İnsanlar 1.2. 3. Çocuğunu 45te doğuruyor artık.
Yalnız konudan bağımsız biraz da bağımlı şu olay fark ediliyor adam çocuk istemiyorsa yanlışlıkla da olsa genelde olmuyor. Daha bugün bir konu vardı aldatılıp hemen hamile kalan sürpriz oldu diyordu ya. Bu sürpriz konusu konularda canımı sıktığı için ilgimi çekti.
Sizin konuya dönersek sizi dine çekmesine izin vermeyin sus işsiz, parasız, vasat, tipsiz herif evden git deyin
Eee leş evliliklerine hatta aldatıldıkları evliliklerine çocuk getiren kadınlar var sürpriz oldu diye. Onlar çok da takmayıp bizi yiyorlar o zaman. İstese onlar da çift bile korunur. İnsan istemediğine emin olduğu şeyi karşıdakine bırakmaz bence.Erkek istemedikçe kaza olmaz ,o kaza erkeğin rahat olmasıdır, mümkün değil bence
Orasi öyle canimEee leş evliliklerine hatta aldatıldıkları evliliklerine çocuk getiren kadınlar var sürpriz oldu diye. Onlar çok da takmayıp bizi yiyorlar o zaman. İstese onlar da çift bile korunur. İnsan istemediğine emin olduğu şeyi karşıdakine bırakmaz bence.
Hoş o tür konularda sevişme olmamalı ki korunma olsun o ayrı da:)
Dikkatimi çekti işte cinsiyet arasındaki fark
Çocuklar kaç yaşındaydı, ne tür zorluklar yaşadınız?Kurtulun bu asalaktan, ezikligi sebebiyle size oyle davraniyor. Belki bosanip hayatinizin askiyla karsilasacaksiniz, neden bu firsati tepesiniz? Ben de 37 yasinda 2 kucuk cocukla bosandim, hic pisman olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?