Orta yaşta boşanmak

Siz bu adami bosarsaniz afedersiniz mal gibi ortada kalir. Sırtını size dayamis sizden aldığı cesaretle size hakaret ediyor utanmaz. Bu adami bosayarak size ettiği hakaretleri bir güzel yedirin ona. Kalsın öyle dimdizlak ortada görsün bakalim dünya kaç bucakmis öyle internetten kız tavlamaya benziyormuymus.

Son cümleye çok ama çok katılıyorum

%100
Kadınlara şiddet bir noktadan sonra toplumun genetiğine işledi sanırsam Kadınlara sürekli sözlü şiddet var, aşağılama, tehdit sen kimseyi bulamazsın şu bu.. kulak asanlar var asmayanlar var. Bu adamınki safi kafa zırıltısı, boşanmış tekmeyi yemiş bu ortayaşlı hödüğü de genç bekar kızlar kucak açmış bekliyordur eminim sonra ne oluyor derseniz bir orda bir burda köpek gibi sürünüyorlar yüzlerine bakan olmuyor pişman oluyorlar ama çok geç oluyor.

Insanlar orta yasta neler atlatiyor bosanmak basit kalir, o adami bosayin kendinize yeni bir hayat cizin, bu kadar zaman durmaniz hata ama hatadan dönmek icin asla gec degil

Siz o varkende yanlızsınız
Varlığı size bir faydası yok, aksine zarar
Boşayın gitsin…
Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza belki evlat hasretiniz diner belki dinmez ama en azından huzurla yaşarsınız
İllaki biride olmak zorunda değil hayatınızda bence siz tek başına onsuz daha mutlu olacaksınız.
15 yıllınız yanmış bi 15 yılınızı daha harcamayın bu herife

Ne yaşamışsın ki hakaret ve eziyetten başka ?O da sizin bu korkularınıza güvenip tepenize çıkmış, vasıfsız herif.Koy ki.... tekmeyi gitsin siradakini hamile bıraksın, halen acaba demeyin ya

Kocanız deli boşayın gitsin. Söylediği şeyler de palavra… Asıl kendi yalnız ölür diye düşünüyorum. Gençsiniz de yaşınızda ne varmış? İnsanlar 1.2. 3. Çocuğunu 45te doğuruyor artık.
Yalnız konudan bağımsız biraz da bağımlı şu olay fark ediliyor adam çocuk istemiyorsa yanlışlıkla da olsa genelde olmuyor. Daha bugün bir konu vardı aldatılıp hemen hamile kalan sürpriz oldu diyordu ya. Bu sürpriz konusu konularda canımı sıktığı için ilgimi çekti.
Sizin konuya dönersek sizi dine çekmesine izin vermeyin sus işsiz, parasız, vasat, tipsiz herif evden git deyin

2 yengem de 50'li yaşlarında boşandı. Ailemin erkekleri malesef ki egodan ibaret oldukları için yengeler yerden göğe kadar haklı diyorum. Şimdi ikisi de hayatlarını yasıyor. Baştan ayağa değiştiler, bir tanesi sevgili bile yaptı 43 de yaş mi? Eşiniz kompleksli biri, maddi manevi evliliği ayakta tutan sizsiniz. Bensiz ne yapar nasıl geçinir diye düsünmeyin sakın. Elbette boşanmak sancılı bir süreç. Ama yeniden doğuş da sancısız olmaz. Belki sizi sevecek biriyle yolunuz kesişir, belki anne olursunuz, sadece biraz cesaret..

Erkek istemedikçe kaza olmaz ,o kaza erkeğin rahat olmasıdır, mümkün değil bence

Erkek istemedikçe kaza olmaz ,o kaza erkeğin rahat olmasıdır, mümkün değil bence
Eee leş evliliklerine hatta aldatıldıkları evliliklerine çocuk getiren kadınlar var sürpriz oldu diye. Onlar çok da takmayıp bizi yiyorlar o zaman. İstese onlar da çift bile korunur. İnsan istemediğine emin olduğu şeyi karşıdakine bırakmaz bence.
Hoş o tür konularda sevişme olmamalı ki korunma olsun o ayrı da:)
Dikkatimi çekti işte cinsiyet arasındaki fark

Yeni bir başlangıç yapma zamanı gelmiş bence..Bazı kişiler bunu başarabilirken bazıları ise bu süreçten daha yorgun ve yıpranmış çıkabiliyor.Tabiki kolay değil ,bu süreci kabullenememe, yaşanan pişmanlık, , gelecekle ilgili kaygılar , ve en önemlisi de ne yapacağını bilememek ve bunun verdiği korku. Ama lütfen kendinizi sevin veee güçlü bir kadın olduğunuzu hissedin, hissettirin.
Gelecekle ilgili ,hayallarinizle ilgili yepyeni planlar yapın, yaşamdan zevk almaya bakın.Ne güzel aileniz de size destekken neler yapabileceğinizi düşünün.
Boş verin .Size kıymet verenlerin yanında olun.
Böyle bir eş sizin layikiniz olamaz

Orasi öyle canim kadınlara bahane çokkkkkk.Ben normal giden ,guven duygusu olan evliliklerde diyorum 2.cocuk icin 8 sene hem istedim hem korktum.Millet kaza dedikçe ben de bir kaza olursa dedim bekledim vallahi olmadı. Boşa bekledim .Geri cekilmeymis, bilmem takvimmis, öyle korunmamı olur be.Saatlerce nöbetçi eczane aradi kocam ,bilmediğimiz sehirdeotele girmeden ,bir de arabayi surttuk, yıllar önce navigasyon yaygın değilken korunma öyle olur

43 yaş gencecik bir yaş. Ne yapmış bu adam size farkında mısınız? Sanki 80+ yaştasınız da kalan ömrünüzü boşanmaya değer mi değmez mi diye değerlendiriyor gibisiniz. Resmen ruhunuzu emmiş sizin. Boşayın bunu, hayatınızın tadını çıkarın. Faydasız herif, sürekli sizin özgüveninizi zedelemiş ki dikkatinizi onun değil kendi üstünüzde tutun. Sonra bir de diyorlar kadınları anlamak zor. Bunların çakal gözlerinden anlamak elbette zor. Taktikler, manipülasyonlar. Ne ararsan var bu erkeklerde.

Kurtulun bu asalaktan, ezikligi sebebiyle size oyle davraniyor. Belki bosanip hayatinizin askiyla karsilasacaksiniz, neden bu firsati tepesiniz? Ben de 37 yasinda 2 kucuk cocukla bosandim, hic pisman olmadim
Çocuklar kaç yaşındaydı, ne tür zorluklar yaşadınız?

Bir yakınım 30 yıllık evliliğini bitirdi. İşe girdi. Çocuklarıyla birlikte gayet güzel yaşıyor. Turlara katılıyor, arkadaşlarıyla görüşüyor. Evliyken yaşayamadığı hayatı yaşıyor. Siz de yaşayın. Zaten işiniz varmış, belli bir çevreniz de vardır. Tatilinize de gidin, gönlünüzce yaşayın.

Böyle bir adama 15 senenizi vererek kendi kul hakkınıza girmişsiniz resmen. Hiçbir şey için geç değil. Emek dediğiniz şey tek taraflı, sizin tarafınızdan gösterilen fedakarlık sadece. Onun dışında ben ne bir evlilik görüyorum ortada ne de "koca" sıfatına uyumlanan bir adam. 15 seneniz heba olmuş ama bugünden itibaren 1 gününüzü dahi vererek göreceğiniz güzel günleri de mahvetmeyin.

15 yıl çöp olmuş (sizin deyiminizle) bir onbeş yıl daha mi çöp olsun bence on beş dakika bile çöp olmasın hayat çok güzel neden tek seçenek ona mahkum olasınız daha güzellerini neden haketmeyesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…