- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.652
- 448
15 yıl boyunca böyleyse yanlış anlamayın ama suç sizde. Bide çocuk yapmış istemişsiniz bu adamdan iyi ki olmamış bence şükredin birde çocuğun psikolojisi ile uğraşırdınız. Tabi ki çocuk güzel bir şey aile için en değerli varlık fakat dikkat ediniz aile için diyorum siz aile olamamışsınız. Bu arada anneminde ikinci evliliği hatta üçüncü olabilir boşanacak gibiler oda aynı kavgayı normalleştirdiği için kendisiyle çok kavga ediyoruz ben suçu onda buluyorum mesela. Sizi ön yargı ile eleştirdiğimi düşünmeyin lütfen bir tanesi de benim başımda biz çocuklar neler çekiyoruz her gün kavga hakaret ile büyümenin verdiği o özgüvensizlik, stres asla anlatılamaz. Ben zaten mutsuz olan evliliklerin direk bitmesinden yanayım çocuğu bile bahane etmelerini doğru bulmuyorum. Ama ne yapacağım ben diye düşünmeyin sadece artık hödük, kaba, saygısız kişilerden uzak durun belki düzelir çocuk yapayım iyi olur diye sakın düşünmeyin asla değişmiyorlar değişemezler. O zaman tek başınıza da olsanız mutlu olursunuz emin olun. Ben 25 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı insanlar aaa nasıl ya niye kii diye merak ediyor üzülüyor ama ben gerçekten mutluyum memnunum çünkü gerek karşıma çıkan saygısız tipler gerekse çevremde gördüğüm seviyesiz ilişkilerden dolayı uzak kaldım eğer birine bile değişir düşüncesiyle yaklaşsaydım birde nasıl ayrılacağım diye düşünürdüm. Hiç kiminle ne zaman olurum ki diye düşünmeyin . Hayırlı olsun bu arada :)43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Çocuk ben çok istedim. Vitaminler kullandım, tüp bebek vs olmadı. Zaten 15 yıllık evliliğimiz boyunca bir kaç kez kavga dövüş dışında doğal yoldan denemeye de ikna edemedim. (Ayrıntıya girmeyeyim ama doğal yoldan korunuyordu desem anlarsınız sanırım) Tüp bebek süreci boyunca da kötü davrandı. Randevulara gelmek istemedi, ihtiyaç olursa gelirim dedi vs. Dış gebelik oldu, hiç yanımda olmadı. Şimdi düşünüyorum ki olmadığı iyi olmuş. 40 yaşında bıraktım denemeyi zaten.
Şu an boşanma aşamasına geldik ama 43 yaşında, bu kadar şeyden sonra boşanmak beni gerçekten çok üzüyor. 15 yılımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Benden sonra genç kadın alıp inadına 10 tane çocuk yapacakmış. Zaten online olarak kadınlarla yazıştığını biliyorum. Hiç bir sosyal medya hesabında birlikte resmimiz yok. Hiç olmadı. Sanki hiç evli değildik. Evliliğimiz boyunca birlikte tatile bile bir kaç kez, o da benim ısrarımla gittik.
Bu evlilik uzun zaman önce bitmişti ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Neden daha önce boşanmadım diye kendime kızıyorum. Bana kimse seni istemez, yalnız öleceksin diyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hep kendi ailem olsun istedim ama istemek yetmiyormuş.
Benim yaşlarımda boşananlar, süreci nasıl atlattınız? Genç olsam çok daha kolaydı ama şu an cidden çok canım yanıyor.
Kendini yasli mi goruyorsun43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Çocuk ben çok istedim. Vitaminler kullandım, tüp bebek vs olmadı. Zaten 15 yıllık evliliğimiz boyunca bir kaç kez kavga dövüş dışında doğal yoldan denemeye de ikna edemedim. (Ayrıntıya girmeyeyim ama doğal yoldan korunuyordu desem anlarsınız sanırım) Tüp bebek süreci boyunca da kötü davrandı. Randevulara gelmek istemedi, ihtiyaç olursa gelirim dedi vs. Dış gebelik oldu, hiç yanımda olmadı. Şimdi düşünüyorum ki olmadığı iyi olmuş. 40 yaşında bıraktım denemeyi zaten.
Şu an boşanma aşamasına geldik ama 43 yaşında, bu kadar şeyden sonra boşanmak beni gerçekten çok üzüyor. 15 yılımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Benden sonra genç kadın alıp inadına 10 tane çocuk yapacakmış. Zaten online olarak kadınlarla yazıştığını biliyorum. Hiç bir sosyal medya hesabında birlikte resmimiz yok. Hiç olmadı. Sanki hiç evli değildik. Evliliğimiz boyunca birlikte tatile bile bir kaç kez, o da benim ısrarımla gittik.
Bu evlilik uzun zaman önce bitmişti ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Neden daha önce boşanmadım diye kendime kızıyorum. Bana kimse seni istemez, yalnız öleceksin diyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hep kendi ailem olsun istedim ama istemek yetmiyormuş.
Benim yaşlarımda boşananlar, süreci nasıl atlattınız? Genç olsam çok daha kolaydı ama şu an cidden çok canım yanıyor.
Yazarsiniz inanın.Çok teşekkür ederim. Bütün yazdıklarınızı tek tek okudum. Aslında bunları ben de biliyorum ama bunca yılın yaşanmışlığı, pişmanlıklar işin içine girince duygular karmaşık bir hale geliyor. Aslında çok avantajım var. Yaşımdan oldukça genç gösteriyorum, ailem her konuda maddi manevi arkamda ama işte bunlara şükretmeyip insan kaybettiğine odaklanıyor bir an.
İlk mesajı ağlayarak bu soğukta bir parkta oturup yazmıştım. Şu an biraz daha iyiyim. Umarım bu süreci atlatıp buraya mutluluğumu da yazabilirim.
Ay yapmayın yaa saçmalamayın lütfen bu adam sizi aşağı çekmiş yıllarca ve siz de aynı haksızlığı kendinize yapıyorsunuz parası yok pulu yok genç kadın alsa ne olacak 10 çocuk yapsa nasıl bakacak totosunu kaldırmaya mecali yok belli ki genç kız ne yapsın patates çuvalı gibi herifi? Siz önce bi spora başlayın bence hormonal ve zihinsel yapınızı dengeler düzenler size enerji ve azim verir bakın igde çok cüzi ücretlere zoom üzerinden online ders veren spor hocaları var bunu mutlaka yapın. Sonra gerisi gelir zaten inanın kilo vermeseniz de sıkılaştıkça kendinize güveniniz artacak umut da peşinden gelecek siz kendinizi sevdikçe. 43 yaş da geç değil 5 sene içinde birini tanısanız yine bebek yaparsınız siz de ailenizi kurarsınız bunlar dert değil siz kendinizi bunalıma sokup strese girdikçe herşey kötü gider basın tekmeyi gitsin o dış gebelikte tüp bebek sürecinde takındığı tavır bile yeter kapının önüne koymaya. Dehleyin gitsin yaa43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Genç kadınlar hep o ipsizi bekliyordu on çocuk yapmak için43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Bana da çok tanıdık geldi bu konu kocası olacak herif yüklūkte kalıyordu çocuk yoktu kediler vardı hatta o zaman kediler kimde kalıcak kavgası vardı yıllar geçmiş ama birşey değişmemiş sanırım umarım bu sefer kurtarır kendisini bu davardan çok sinirleniyorum böyle konuları okuyuncaDaha öncelerde de KK da konunuz,hesabınız var mıydı?
Nick hatırlarsam yazarım .
Zararın neresinden dönsen kardır isterse 1 yıl olsun o bir yılı ondan kurtulmuş geçirin..doğal yolla çocuk yapmamış ki tüp bebeğe gidilmiş ayrıca evet bende size kızdım çocuk yokken bu kadar uzatmanızın manası yokmuş,bir bağınız olmayacaktı sevgiliden ayrılmak gibi bi şey bundan sonrasıniçin üzülmeyin kurtardığınız yıllarınıza sevinin43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Bi de yalnız ölecekksin demiş heyballahım ya bu lafları duymaktansa... Yalnızlık o kadar da korkulacak bir şey değil.. Güzel yanları da var... Siz bu adama katlanmışsınız onca yıl, inanın atlatacak güç ve sabır var si
Bu arada unuttum.İnanın hala gençsiniz.Bunu hiç aklınızdan çıkartmayın.40 yaş nedir...Zaten yalnızsınız ...siz diyorsunuz bunu..(Evli yalnız) sizin bunu görüp kabul etmenize kalmış iş.Birisi çok güzel yazmış...15 yılı değil geri kalanı kurtaracaksınız diye.Eşiniz (aslında o bile değil) sizi bu sözlerle provoke etmeye çalışıyor.Adam rahata alışmış ev sorumluluğu sizde.Onun yaşadığı hayata karışan eden yok.Sizden ayrılmak ister mi.Onun için sizi bu laflarla vuruyor biliyormusunuz. Siz de bu beş para etmez (kusura bakmayın) adamın laflarını ciddiye alıp kendinizi üzüyorsunuz.
Önce siz bir ayağa kalkın dik durun ben önümdeki senelerimi bu adamla geçirmek istiyormuyum istemiyormuyum diye düşünün.Elbette hayır olmalı.Hemen gidip bir avukatla anlaşın konuşun. Eve geldiğinizde de avukatla görüştüğünüzü boşanma işlemlerine başlayacağınızı iletin.Bakın sadece iletin diyorum.Onun görüşünüz almayın ...
İnanın bu adamdan boşandıktan sonra iyi ki boşandım ah ne güzelmiş bu hayat diyeceksiniz. ....Lütfen bu adamlara daha fazla değer verip tepenize çıkartmayın...(Bu arada evliyim çok saygıdeğer bir eşe sahibim.Ancak kadın sorunları ilgimi çeker onların her zaman dik durmasını ezilmemesini isterim çaba gösteririm)
Gerçek hayat sosyal medyaya benzemez laflara bak sanki 20 lik citirlar pesinden kosacak boşanınca :)))43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Çocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, küfür ağzından hiç eksik olmadı. Bir kez bile benden özür dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde çalıştım. Eşimin düzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs üç beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha önceden evin masraflarını ödediğim için. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey söyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, çirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, çok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?