Orta yaşta boşanmak

15 yıl boyunca böyleyse yanlış anlamayın ama suç sizde. Bide çocuk yapmış istemişsiniz bu adamdan iyi ki olmamış bence şükredin birde çocuğun psikolojisi ile uğraşırdınız. Tabi ki çocuk güzel bir şey aile için en değerli varlık fakat dikkat ediniz aile için diyorum siz aile olamamışsınız. Bu arada anneminde ikinci evliliği hatta üçüncü olabilir boşanacak gibiler oda aynı kavgayı normalleştirdiği için kendisiyle çok kavga ediyoruz ben suçu onda buluyorum mesela. Sizi ön yargı ile eleştirdiğimi düşünmeyin lütfen bir tanesi de benim başımda biz çocuklar neler çekiyoruz her gün kavga hakaret ile büyümenin verdiği o özgüvensizlik, stres asla anlatılamaz. Ben zaten mutsuz olan evliliklerin direk bitmesinden yanayım çocuğu bile bahane etmelerini doğru bulmuyorum. Ama ne yapacağım ben diye düşünmeyin sadece artık hödük, kaba, saygısız kişilerden uzak durun belki düzelir çocuk yapayım iyi olur diye sakın düşünmeyin asla değişmiyorlar değişemezler. O zaman tek başınıza da olsanız mutlu olursunuz emin olun. Ben 25 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı insanlar aaa nasıl ya niye kii diye merak ediyor üzülüyor ama ben gerçekten mutluyum memnunum çünkü gerek karşıma çıkan saygısız tipler gerekse çevremde gördüğüm seviyesiz ilişkilerden dolayı uzak kaldım eğer birine bile değişir düşüncesiyle yaklaşsaydım birde nasıl ayrılacağım diye düşünürdüm. Hiç kiminle ne zaman olurum ki diye düşünmeyin . Hayırlı olsun bu arada :)

Çocuk yokken,işiniz de varken neden katlandınız dicem ama sebebini az çok tahmin ediyorum.Bir kız ailede sevgi gördüyse daha azıyla yetinmiyor.İlişki bitirmekten korkmuyor.Burada sorunlu ilişkisini bitiremeyen kim varsa kendi ailesinden sevgiye doymamış olanlar.Ben de dahil.
Ondan önce siz açın davayı.Kurtulun sırtınızdaki kamburdan.Bu çapsızla geçireceğiniz her dakika zarar

Kendini yasli mi goruyorsun ben 40 yasindayim ve yeni bosandim. Hayat simdi basliyooor

Yazarsiniz inanın.
Eski eşim geldi aklıma sana kim bakar çocuklu siskoya demişti. Düğün dernekle bekar kız alacagim demişti. ( Bendugun istemedim).
Ben yeniden evlendim çok şükür keyfim yerinde. O annesiyle hala.
Dipnot: Teoman in dediği gibi çok kadın hiç kadındır. Şu saatten sonra ister se 1000 kere evlensin siz yolunuza bakin.

Ay yapmayın yaa saçmalamayın lütfen bu adam sizi aşağı çekmiş yıllarca ve siz de aynı haksızlığı kendinize yapıyorsunuz parası yok pulu yok genç kadın alsa ne olacak 10 çocuk yapsa nasıl bakacak totosunu kaldırmaya mecali yok belli ki genç kız ne yapsın patates çuvalı gibi herifi? Siz önce bi spora başlayın bence hormonal ve zihinsel yapınızı dengeler düzenler size enerji ve azim verir bakın igde çok cüzi ücretlere zoom üzerinden online ders veren spor hocaları var bunu mutlaka yapın. Sonra gerisi gelir zaten inanın kilo vermeseniz de sıkılaştıkça kendinize güveniniz artacak umut da peşinden gelecek siz kendinizi sevdikçe. 43 yaş da geç değil 5 sene içinde birini tanısanız yine bebek yaparsınız siz de ailenizi kurarsınız bunlar dert değil siz kendinizi bunalıma sokup strese girdikçe herşey kötü gider basın tekmeyi gitsin o dış gebelikte tüp bebek sürecinde takındığı tavır bile yeter kapının önüne koymaya. Dehleyin gitsin yaa

Genç kadınlar hep o ipsizi bekliyordu on çocuk yapmak için verilmiş sadakan varmış ardına bakmadan kaç bu adamdan, hiç vakit kaybetme

Bunlar çok hastalıklı dusunceler "seni kimse almaz"tezgahta limon musunuz?İnsansınız hayatınızda hiç kimse bile olmasa sadece hakaret duymamak için bile bu adamdan kurtulmaya değer.Kazanciniz bu olur.Yani yalnız kalmaktansa adamın size sistematik tacizlerine göz yummak bu düşünce işte hastalik.Yahu hayat bir kere kesin atın kanserli hucreyi

Daha öncelerde de KK da konunuz,hesabınız var mıydı?
Nick hatırlarsam yazarım .
Bana da çok tanıdık geldi bu konu kocası olacak herif yüklūkte kalıyordu çocuk yoktu kediler vardı hatta o zaman kediler kimde kalıcak kavgası vardı yıllar geçmiş ama birşey değişmemiş sanırım umarım bu sefer kurtarır kendisini bu davardan çok sinirleniyorum böyle konuları okuyunca

Zararın neresinden dönsen kardır isterse 1 yıl olsun o bir yılı ondan kurtulmuş geçirin..doğal yolla çocuk yapmamış ki tüp bebeğe gidilmiş ayrıca evet bende size kızdım çocuk yokken bu kadar uzatmanızın manası yokmuş,bir bağınız olmayacaktı sevgiliden ayrılmak gibi bi şey bundan sonrasıniçin üzülmeyin kurtardığınız yıllarınıza sevinin

Esiniz demeyim de hayatınızdaki adam resmen size psikolojik şiddet uygulayarak baskılamis sizi ve ozguveninizi yok etmiş.Bosanmaktan değil boşanıp ayakta duramamaktan korkuyorsunuz onun sözlerinden dolayı ama bu kocaman bir yalan.Calisan ayağı yere basan bir kadınsıniz ayakları yere basmayan nerden tutsan elde kalan bomboş bir insan olan o,asıl o ayakta kalamayacak.Yaşın bir önemi yokki mutluluk için.Bu ayak bağından biran önce kurtulun sizi sevmiyor zaten sömürüyor.

Parasız, pulsuz hali ve bu üslupla genç kadın alıp, 10 çocuk yapabilecekse yapsın. Bu adamı sevdiğinize inanmak istemiyorum. Hayata bir defa geliyoruz, 15 senenizi çöpe atmışsınız zaten. Geriye kalan yıllarınızı kurtarmaya bakın.

Onu kim ne yapacakmış acaba kendi eksikliklerini sizi aşağılayarak bastırmaya çalışıyor. Vasfı ne ki ne işe yarıyor sizin hayatınızda???
Daha 43 yaşındasınız ne orta yaşı? Kurtulun ondan hayatınız yeniden başlayacak buna inanın.

Zaten yalnızsınız ...siz diyorsunuz bunu..(Evli yalnız) sizin bunu görüp kabul etmenize kalmış iş.Birisi çok güzel yazmış...15 yılı değil geri kalanı kurtaracaksınız diye.Eşiniz (aslında o bile değil) sizi bu sözlerle provoke etmeye çalışıyor.Adam rahata alışmış ev sorumluluğu sizde.Onun yaşadığı hayata karışan eden yok.Sizden ayrılmak ister mi.Onun için sizi bu laflarla vuruyor biliyormusunuz. Siz de bu beş para etmez (kusura bakmayın) adamın laflarını ciddiye alıp kendinizi üzüyorsunuz.
Önce siz bir ayağa kalkın dik durun ben önümdeki senelerimi bu adamla geçirmek istiyormuyum istemiyormuyum diye düşünün.Elbette hayır olmalı.Hemen gidip bir avukatla anlaşın konuşun. Eve geldiğinizde de avukatla görüştüğünüzü boşanma işlemlerine başlayacağınızı iletin.Bakın sadece iletin diyorum.Onun görüşünüz almayın ...
İnanın bu adamdan boşandıktan sonra iyi ki boşandım ah ne güzelmiş bu hayat diyeceksiniz. ....Lütfen bu adamlara daha fazla değer verip tepenize çıkartmayın...(Bu arada evliyim çok saygıdeğer bir eşe sahibim.Ancak kadın sorunları ilgimi çeker onların her zaman dik durmasını ezilmemesini isterim çaba gösteririm)

Bu arada unuttum.İnanın hala gençsiniz.Bunu hiç aklınızdan çıkartmayın.40 yaş nedir...

Bütün kadınlar o ipsiz sapsızı mı bekliyormuş
10 yaş küçüğü alıp neyle bakacakmış ?

Fazla hatta çok çok fazla sabretmişsin

Ama neden ?

Neden kendine bu kötülüğü yaptın ?

Bu arada 43 yaş anne olmak için geç değil

Artık yumurta dondurma diye bir şey var

Gerçek hayat sosyal medyaya benzemez laflara bak sanki 20 lik citirlar pesinden kosacak boşanınca :)))
Yazılanlara katılıyorum bence geri kalan zamanınızı çöpten kurtaracaksınız. Düzenli işiniz var miss gibi boşayın spora yazılın sosyalleşin mutlu olun ... sizi kimsenin istemeyeceğini ne biliyormuş işinde gücünde bakımlı mutlu hangi yaşta olursa olsun her kadin beğenilir... buyuk ihtimal keşke daha önce boşansaymışım diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…