• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortada bırakırmış

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
108
34
yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)

Her zaman derim...
Aşk ve sevgi tabiki gerekli ama saygı hayatımın sonuna kadar aranacak olan...

İnsanlar evlenmeden önce veya beraber yaşamadan,
her zaman birbirlerine iyi yanlarını gösteririler ki;Bu kendini EMPOZE etme çabasıdır.
Bir gün öyle birşey olur ki ONU tanımamışım dersin,
Bunu görmen, senin şansın mı / şanssızlıgın mı

Bunu senin atmış oldugun adım belirleyecek....

Son düzenleme:
yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)

Tabi ki soyledigi laf hos degil ama bir anlik sinirle soylenmis bisey. Basit bir olay icin 4 sene cope atilmamali. Bu tavirlari surdururse o zaman ciddi ciddi dusunursunuz.

evlilik öyle basit lay lay lom bir şey değil sorumlulukları sorunları olan bir yapı. daha evlenmeden bunları söyleyebildiyse devamı gelir, evlilikte çok daha üzülürsün. gitme bir yere.

ortada bırakırımdan kastı ne? neden ortada kalacakmışsınıki....

Adamda ki özgüvene bak.
Ne mecburiyetiniz var ?
Lafı g.tnden anlıyorsun diyerek te iyice batırmış.
S*çmış sıvıyo maalesef..
Kimse için hayatınızı yönlendirmeyin daha güvenmıyosunuz bile..

Bu da sana ders olsun, birisi için hayatını komple değiştirmenin çok büyük bir hata olacağını gördün. Saçmalamak değil bu, adam değer vermiyor sana. Ben daha kötü 'saçmalardım' bu laflardan sonra. :ssz:

Ortada kalmak neymis birak gorsun ya. Iyi bi korkut salagi. Uyuz oldum cok cirkin bi kelime. Kendini ne saniyo. O olmasa baskasi olamaz gibi bi tavir.

Seni aramam b.k gibi ortada kalırsın

"beni aramazsan b.k gibi ortada kalırım" diyor bence bilinçaltı :ssz:

bir anlık sinirle 4 senenizi çöpe atmayın

ben de nişanlımın "karı" kelimesini kullanmasından hoşlanmıyordum, bana küfür gibi geliyordu :50:

çok kez ikaz ettim, şimdi resmen yutuyor kelimeyi, dilinin ucuna gelince yutkunuyor ve kullanmıyor :1::1:

konuşarak halledebilirsiniz :34:

biranlık ağzından çıkmış bir laf bence fazla takmayın, zaten bir müddet görüşmeyerek haddini bildirmişsiniz ama yani bu yüzden 4 seneyi heba etmek saçma geliyor bana,biranlık sinirden çıkmış bir laf

okumama gerek yok ortada bırak olsun bitsin..böyle özgüven patlaması olan dingillere oneo diyesim geliyor..:32:

Her insanın bir karanlık tarafı vardır, alt benlik ego.. Bunlar saklanan taraflarıdır.. Şimdi bunları göstermeye başlamış, bence insanlar bu yanlarını başta gösterse aslında daha iyidir, kabul edilip edilmeyeceği anlaşılır. Sizler bence henüz yeni tanışıyorsunuz:ssz:

biranlık ağzından çıkmış bir laf bence fazla takmayın, zaten bir müddet görüşmeyerek haddini bildirmişsiniz ama yani bu yüzden 4 seneyi heba etmek saçma geliyor bana,biranlık sinirden çıkmış bir laf

bende 2 gün konuşmayınca hatasını anlayacak özür dileyecek sanıyodum ama maleseff.
Önce 2 gündür neden telefonlarını açmadığımı sordu,
o cümlenin üstüne söyleyecek bir şey bulamadım dedim,
Özür dilemesini beklerken 'bi laf bu kadar mı uzatılır, lafı g.tünden anlıyorsun' dedi. sonrasında ne dediğini dinlemeden 'daha fazlasını kaldıramıcam yeter' diyerek yüzüne kapattım..

"beni aramazsan b.k gibi ortada kalırım" diyor bence bilinçaltı :ssz:

bir anlık sinirle 4 senenizi çöpe atmayın

ben de nişanlımın "karı" kelimesini kullanmasından hoşlanmıyordum, bana küfür gibi geliyordu :50:

çok kez ikaz ettim, şimdi resmen yutuyor kelimeyi, dilinin ucuna gelince yutkunuyor ve kullanmıyor :1::1:

konuşarak halledebilirsiniz :34:

nasıl bi konuşma yaptın? ben kabuğuma çekildim bu sefer.. ne yapacağımı bilmiyorum

Her zaman derim...
Aşk ve sevgi tabiki gerekli ama saygı hayatımın sonuna kadar aranacak olan...

İnsanlar evlenmeden önce veya beraber yaşamadan,
her zaman birbirlerine iyi yanlarını gösteririler ki;Bu kendini EMPOZE etme çabasıdır.
Bir gün öyle birşey olur ki ONU tanımamışım dersin,
Bunu görmen, senin şansın mı / şanssızlıgın mı

Bunu senin atmış oldugun adım belirleyecek....

beynim tam olarak yazdıklarını düşünürken ben hala ne yapacağımı bilemiyorum. hep derim küfür ve dayak affedemeyeceğim şeyler... pekı bu laflar küfürün başlangıcı değil mi? ona bu kadar alışmışken onu kendim gibi görürken..

bi yanım o düşünmedi 4 yılı böyle konuşabildi de sen mi düşünceksin diyor...
diğer yanım onun da bu ara hayatı sıkıntılı bi süre ikimizin de zamanı ihtiyacı var biraz ara vermek en iyisi diyor...
sonra tekrar her sıkıntılı döneminde benimle böyle mi konuşacak diyorum..
içimden kendi kendime konuşuyorum resmen...

Bence ortada kalırsın derken seni ortada bırakırım böyle yaparsan demek istememiş konunun detayını neden ne durumda kaldı da bunu dedi anlatmamışsınız ama arkadaş ortamında bir durum olduysa yalnız kalırsın böyle olursa anlamında demiş olabilir. Evet tabirler kötü ama normalde böyle bir dil alışkanlığı yokmuş kaldı ki o söz için de özür dilemiş bir daha bunun tekrarlanmamasını rica edip devam edebilirsin.

nasıl bi konuşma yaptın? ben kabuğuma çekildim bu sefer.. ne yapacağımı bilmiyorum

bu kelimenin ağzına hiç yakışmadığını söyledim, o ne biçim ifade öyle hiç hoşuma gitmedi fln diye..:19:

"ne yapayım ağız alışkanlığı bizim ailede kullanırlar böyle" dedi..

ben de "yok öyle bir dünya, ailemin yanında ağzından kaçırırsın hiç hoş karşılamazlar rencide olursun utanırsın, şimdiden bu kelimeyi kullanmamaya alış" dedim..:20:

günlük hayatta konuşmanın akışına kapılıp tam kelimeyi söylerken ağzına vururdum elimin tersiyle hafifçe :15:

hatta bir kere arkadaşlarının yanında yaptım :51:

sonra gözlerimi devirip "ama aşkımmmm" diyince tepki de veremedi, anladı neden yaptığımı :33:

o zamandan beri maşallah diyorum nazar değmesin :nazar:

darısı başınıza, herşey bizim elimizde unutmayın, eğitim şart :4:

umarım başarılı olursunuz..

Back
X