• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortada bırakırmış

Annen mi baban mı ? Nesi vazgeçilmez olsun ki
Ne ortada kalması
Ben olsam ardıma bakmaz, ayrılırdım.

Bu ''sevgili'' sıfatındakilerin problemi nedir anlamadım:19: etrafımda kendi yeğenimde dahil çok var.. Sevgili sıfatındaki kişilerin sadece çeyrek çeyreği söz hakkı olabilir hayatında olduğu kişinin.. Kendilerini neden bu kadar vaz geçilmez sanırlar hiç anlamam.. Lütfen iyi düşün doğru karar ver.. Azöncede yazdım, daha yeni tanıyorsun..Daha insanlar gerçek yüzlerini evlenince dört duvar arasında gösteririler.. Şimdikiler reklam turudur.. Belki şimdiye kadar hep nazik yanını gördün çünkü değer verdiğinden kaybetmek istemediğindendir.. Ama tanıdıktan, aynı hayatı paylaşmaya başlayınca artık anlarsın.. Kabul edip eymemek kendi insiyatifindedir, belkide biraz bu yönüyle tanıman gerekiyor.. Ölçüp tartıp karar vermen.. Ortada bırakmak saçma ötesi iğrenç bi laf, kendine aşırı güven iyide bu kadarı insanın aklında başka soru işaretleri getiriyor :19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslara katiliyorum Ortada kalirsin ne demek ya siz sahipsiz misiniz. Daha evlenmeden bunlari diyiyorsa evlenince daha neler der. Tabi tercih sizin.
Bana kalsa ben böyle birine katlanmazdim. Aninda ayrilirdim. Bu hakaretleri çekmek zorunda degilsiniz.

Bence ortada kalırsın derken seni ortada bırakırım böyle yaparsan demek istememiş konunun detayını neden ne durumda kaldı da bunu dedi anlatmamışsınız ama arkadaş ortamında bir durum olduysa yalnız kalırsın böyle olursa anlamında demiş olabilir. Evet tabirler kötü ama normalde böyle bir dil alışkanlığı yokmuş kaldı ki o söz için de özür dilemiş bir daha bunun tekrarlanmamasını rica edip devam edebilirsin.

yok telefonda konuşurken yaptığı bişeye moralim bozulmuştu, trip atma dedi, moralim bozuldu napabilirim derken gerisi anlattığım gibi... gayette sinir ve yüksek bi sesle söyledi.. anlamadım dedim duydun işte diyerek geçiştirdi. b.k gibi ortada kalırım öyle mi kalayım bakalım diyerek kapattım. aksamda orda saçmaladım tamam da kendi kusurunu hiç görmüyosun vs diyerek beni suçladı...
canımı sıkan da bu ya; söylediği gayet sıradan bişeymiş gibi görüyor.

Bu ''sevgili'' sıfatındakilerin problemi nedir anlamadım:19: etrafımda kendi yeğenimde dahil çok var.. Sevgili sıfatındaki kişilerin sadece çeyrek çeyreği söz hakkı olabilir hayatında olduğu kişinin.. Kendilerini neden bu kadar vaz geçilmez sanırlar hiç anlamam.. Lütfen iyi düşün doğru karar ver.. Azöncede yazdım, daha yeni tanıyorsun..Daha insanlar gerçek yüzlerini evlenince dört duvar arasında gösteririler.. Şimdikiler reklam turudur.. Belki şimdiye kadar hep nazik yanını gördün çünkü değer verdiğinden kaybetmek istemediğindendir.. Ama tanıdıktan, aynı hayatı paylaşmaya başlayınca artık anlarsın.. Kabul edip eymemek kendi insiyatifindedir, belkide biraz bu yönüyle tanıman gerekiyor.. Ölçüp tartıp karar vermen.. Ortada bırakmak saçma ötesi iğrenç bi laf, kendine aşırı güven iyide bu kadarı insanın aklında başka soru işaretleri getiriyor :19:

bende anlayamıyorum bu özgüveni nerden geliyor? daha gencim, iyi bi işim iyi bi maaşım var, sözlü değilim nişanlı değilim, ileri boyutta bişey yaşamadım... ortada kalmak nedir? sanki ekmeğimi suyumu o veriyo.. eğer gerçek karakteri buysa ve ben yeni tanıyorsam ben bu adamı tanımayı istemiyorum :19:

ki bu insan bana 'sen hayatımdasın ya inanamıyorum sen benim karım olcaksın düşünebiliyomusun? yemek yapmayı bilmesen nolcak seninle olayım da yemekmiş temizlikmiş hepsi boş' diyerek beni insan üstü varlıkmışım gibi gören biriydi.. şimdi insan üstü varlık olarak kendisini görüyo sanırım

bende anlayamıyorum bu özgüveni nerden geliyor? daha gencim, iyi bi işim iyi bi maaşım var, sözlü değilim nişanlı değilim, ileri boyutta bişey yaşamadım... ortada kalmak nedir? sanki ekmeğimi suyumu o veriyo.. eğer gerçek karakteri buysa ve ben yeni tanıyorsam ben bu adamı tanımayı istemiyorum :19:

Bazı insanlar zaman kaybıdır, bazıları ise harcadığın zamana değer.. Yorma kafanı, üzme kendini, burada yazanları fikir edin, ama kendini doldurup karar verme.. Artı ve eksileri düşün, ne kadar kabul edebilirsin düşün.. Öyle karar ver..

Ortada bırakırım deyince çok farklı anlaşılıyor sanki ondan hamilesin filan da bak seni bu halinle bırakırım diye tehdit ediyor gibi

ağzı çok bozukmuş sen onu ortada bırak ta görsün gününü.

Adam önce ... gibi ortada bırakırım demiş , iki gün sonra lafı .... anlıyorsun diye küfretmiş .
Bu durumda bir anlık sinirden bahsedemeyiz .

yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)
Bak tatlım,şurdaki konularda hakaret küfür yiyen ve sesini çıkarmayanları okudukça,senin bu tavrını taktir ettim.En güzel hareketi yapmışsın.Bir insana baştan tavrını koymadıkça,alışkanlığa döner.Özrü kabahatinden büyük.Bu zaman kadar etmemiş olması,hiç etmeyeceğinin garantisi değil.Zamanla senin sevginden emin olmuştur,onunla doğuya gidecek olman bile güven vermiştir ve daha rahat davranmaya başlamıştır.Hee bir insan sinirlenir,bi laf eder ama,ortada kalırsın ne demek.Zihniyetini dışarı vurmuş.Sevgi 3 gündür,mutsuzluk ömür boyu.Taviz verme.Kimse için hayatından fedakarlık etme.Doğuya gitme konusunu iyi düşün.Gitmeye bile karar vermiş olsan,fikrimi değiştirdim düşünmek istiyorum de.

Bak tatlım,şurdaki konularda hakaret küfür yiyen ve sesini çıkarmayanları okudukça,senin bu tavrını taktir ettim.En güzel hareketi yapmışsın.Bir insana baştan tavrını koymadıkça,alışkanlığa döner.Özrü kabahatinden büyük.Bu zaman kadar etmemiş olması,hiç etmeyeceğinin garantisi değil.Zamanla senin sevginden emin olmuştur,onunla doğuya gidecek olman bile güven vermiştir ve daha rahat davranmaya başlamıştır.Hee bir insan sinirlenir,bi laf eder ama,ortada kalırsın ne demek.Zihniyetini dışarı vurmuş.Sevgi 3 gündür,mutsuzluk ömür boyu.Taviz verme.Kimse için hayatından fedakarlık etme.Doğuya gitme konusunu iyi düşün.Gitmeye bile karar vermiş olsan,fikrimi değiştirdim düşünmek istiyorum de.

olur da hatasını anlarsa doğu görevini yaptıktan sonra olur artık o evlilik. ona ne kadar tavrımı koymuş olsam da canım çok yanıyor. hastaydı doktora randevusu vardı ne oldu çok merak ediyorum ama konuşamıyoruz bile. benim hatalı olduğumu bi lafın bu kadar uzatılmayacağını düşünüyor. çok kırgınım, gururum çok kırıldı, kendimi çok değersiz hissediyorum.

beynim tam olarak yazdıklarını düşünürken ben hala ne yapacağımı bilemiyorum. hep derim küfür ve dayak affedemeyeceğim şeyler... pekı bu laflar küfürün başlangıcı değil mi? ona bu kadar alışmışken onu kendim gibi görürken..

bi yanım o düşünmedi 4 yılı böyle konuşabildi de sen mi düşünceksin diyor...
diğer yanım onun da bu ara hayatı sıkıntılı bi süre ikimizin de zamanı ihtiyacı var biraz ara vermek en iyisi diyor...
sonra tekrar her sıkıntılı döneminde benimle böyle mi konuşacak diyorum..
içimden kendi kendime konuşuyorum resmen...

Küfür dimek haksızlık olur argo evet ama küfür değil. Ben de eşim de argo komuşuruz arada normslleştirmek için söylemiyorum ama insanlık hali arada ağızdan çıkıyor. Küfür bambaşka bi şey eşimtrafikte çok küfrederdi konuşa konuşa azalttım epey. Yine de arada ağzından kaçıyor bence abartmayın işi ayrılığa görüşmemeye vardırmayın. Yeni de değilsiniz 4 yıllık ilişkiyi saçma sapan iki laf içşn çöpe mi atacaksınız?

Trip atmak bana da çok saçma geliyor bu arada konuşun probleminizi anlatın eminim daha dikkatli olacaktır

helal olsun bacım istikrarlı hanımları görünce gururlanıyorum idolümsün...asla taviz verme bu tavrından..haklısın affedip kötü söz söylemesini meşrulaştırma lütfen..:31:

Küfür dimek haksızlık olur argo evet ama küfür değil. Ben de eşim de argo komuşuruz arada normslleştirmek için söylemiyorum ama insanlık hali arada ağızdan çıkıyor. Küfür bambaşka bi şey eşimtrafikte çok küfrederdi konuşa konuşa azalttım epey. Yine de arada ağzından kaçıyor bence abartmayın işi ayrılığa görüşmemeye vardırmayın. Yeni de değilsiniz 4 yıllık ilişkiyi saçma sapan iki laf içşn çöpe mi atacaksınız?

Trip atmak bana da çok saçma geliyor bu arada konuşun probleminizi anlatın eminim daha dikkatli olacaktır

küfür değil ama küfürden bi adım öncesi. eğer buna ses çıkarmazsam bunun arkası küfür sonrası dayaktır. şuan sorarsan döver mi diye hayatta dövmez derim. ama böyle konuşabilceğine de hayatta ihtimal vermezdim. sonucunda ayrılık olur mu bilmiyorum ama hatasını anlaması gerek bi özür dilemesi gerek. ben kedi yavrusu değilim ki ortada bırakılmayla tehtit ediliyorum. 4 yıllık ilişkisine yakıştırdığı tabir b.k gibi ortada bırakmak. bilmiyorum canım çok yanıyor. eve gidiyorum annem onu soruyor, işe geliyorum bi şekilde ondan konu açılıyor sanki herşey onu hatırlatıyo bana.. hemen arkasından da söylediklerini... bi başkası dese belki umursamazdım ama benim canım dediğim kişi bana bu cümleleri kurmamalıydı...

Forumda o kadar çok bu konunun birebir aynısı olay var ki;

Ve o kadar çok yorum.

Sonları hep aynı, forumu okuyun biraz örnek alın....

Gelecege not: Sende bu forumda yaşanmışlıklarını paylaşanlardan feyz almayacaksın ve üzüleceksin...
Kendime not:Ben uyarmıştım demem umarım.(Yıllar sonra bir daha bu konu hakkında konuşmaman ümidi ile)

Son düzenleme:
Saygısızlık! Erkek arkadaşınızın yaptığı bu. Daha evlenmeden böyleyse evlilik sürecinde ki kaos ortamında ağzından daha neler duyarsınız kim bilir. İnsanız hepimiz sinirleniyoruz ancak ben bu tarz fütursuz konuşmaları çok yanlış buluyorum. Bende çok sinirli bir yapıya sahibimdir öfke kontrolüm yok sesimi yükseltirim hemen, ama bugüne kadar hiç kimseyle bu üslupla konuşmadım. Erkek arkadaşınızla aramızda cinsiyet farkı var ama saygının cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum biz bayanlar nasıl dikkat ediyorsak erkeklerde dikkat etmeli. Taviz vermeyin burnu sürtsün.

Back
X