Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özür dileyesim yok suan. S..ktr git aldıgım yemekte zehir zıkkım olsun demesine gerek yoktu. Neyse anladım birdaha da karısmam ona zaten laftan anlayan biri değil cocukkende böleydi. Herkesin bir karakteri var.

evet herkesin bi karakteri var. sen kardeşinin karakterini bildiğin halde neden fotoğrafını çekip arkadaşına atıp dalga geçiyosun kardeşinle?

çocukkende böyle diye yazıp durmuşsun; dalga geçme hakkını verir mi?

bende küçük kardeş pozisyonundayım ve ne o yaşlarda ne de şu an ablamlar bu şekilde konuşamaz sevgilim hakkında (olduğu zaman).
bende birini sevdiğimde aşık olduğumda sürekli sevgilim hakkında konuşurum ve herşey çok güzel görünür bazen salaklaşırım. olur öyle.
kimse kardeşine böyle terbiyesizlik yapamaz. siz o hakkı nerden gördünüz kendinizde?

yazmayacaktım; yazanlar yazmış zaten düşüncemi ta ki siz şu yorumu yapana kadar.

Arkadasım cocugu tanımıyor bile.. Ona atma sebebim de suydu hani.ben öküz ve ruhsuz musum ya bakalım bakkaları ne düşünüyor böle bi hediye için diyip atmıştım baska bir.niyet yoktu.
Sizin erkek arkadaşınız var mı
Kusura bakmayın ya çok kıskançsınız ya da saygısız
Arkadaşınıza foto atarken sordunuz mu kardeşinize
Bence çok karıştınız ona. Bu da taşıran son damla

Çok merak ettim şu hediyeyi keşke buraya atsaydiniz arkadaşınıza değil.

Kardesın çok haklı nasıl böyle bir gaflette bulundunuz ...Kardeşinden özür dileyip gönlünü almalısın ama onun yerine sen daha çocukça tepkiler vermişsin hatalısın kabul et.

Son düzenleme:
Kardeşinizin sevgilisi çokta güzel yapmış bence yanında olamadığı her doğumgünü için hediye almış valla bana göre çok romantik çok ince düşünülmüş bir hediye. Dalga geçilip alay edilecek bir konu değil hatta imrenilecek bir şey bu kimsenin aklına gelmeyecek özel bir şey yapmış işte çocuk demekki kardeşinize çok değer veriyor.

Siz dalga geçerek kardeşinizin kalbini kırıp,hata yapmışsınız sanırım kıskandınız.

Bu kadar insan hatalı davrandığınızı belirttigi halde, hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Biz de iki kızkardeşiz, birbirimize takılırız. Ama ikimiz de haddimizi biliyoruz çok şükür, hayatımızdaki özel insanlarla makara yapmak, hele ki buna üçüncü şahısları da dahil etmek bir ablanın bile haddi değil. Bir süre sonra bu şakalaşmadan çıkıp, çenesi kuvvetli olanın diğerini ezmesine dönüşüyor. Şekil A'da görüldüğü gibi.

Kardeşinizin ilişkisini kıskandığını düşünüyorum.
Abla kardeş arasında tatlı atışmalar olur da siz abartıp arkadaşınıza yollamışsınız, kardeşinin sevgilisini resmen rencide etmişsiniz. Kardeşinin tepkisi gayet normal şakayı dozunda bırakmamışsın.

Be bu şekilde hediye verildiğini duymuştum ayrı geçirilen her doğumgünü için hediye.. belki çocuk bir yerden duydu hoşuna gitti sevdiği kıza uyguladı. Sizin yaptığınız dalga geçmek bu da yetmemiş teyit edilmek için arkadaşınıza söylemişsiniz o da yetmedi galiba burda bizim sizi onaylamamızı bekliyorsunuz. Bide kardeşinizin hiç bir şey olmamış gibi davranmasını bekliyorsunuz. Bence çok üstüne gittiğiniz için patladı kız..

Bence hediyeler çok komik ve çocuksu. İlerde kardeşin de buna güler. Ayrıca hepimiz komik bulduğumuz şeyleri en yakınlarımizla paylaşıp geyik yapmıyor muyuz? Önemli bir mevzu değil o kadar da. Zaten kız 19 yaşında. Şimdi aşkını inanılmaz uçlarda yaşar bir o kadar da çabuk bitirir ve unutur. Hediyelerin ona göre bugün manevi değeri olabilir ama emin olun yakında çöpe giderler.
Daha önemli bir konuda manevi değerleri tartışmayı tercih ederim. Boşver canım yakında barisirsiniz.

Kardeşinizin sevgilisinin aldığı hediye sizi hiç ilgilendirmez dalga geçmeye hakkınız yok. Arkadaşınızı ise hiç mi hiç ilgilendirmez kendisi dış kapının dış mandalı oluyor bu durumda çünkü. Hangi hakla aşağıladığını da anlamadım bence kardeşiniz haklı

Yardan gelen bir kibrit çopu degerlidir kimine gore. Bir ise yaramasi gerekmez. Her seyde araç-amaç mantigi aramaya da luzum yok. Illa bi ise yarama durumu ariyorsaniz, soyleyeyim: kardesinizi gulumsetmis,sevindirmis. Kalbini oksamis ve mutlu etmis.
Cocuksu veyahut degil, ince dusunulmus bir sey bir kalbi nasil isitirsa , bir soz de oylece kirabilir. Basligi acarken bile ' ortada bir sey yokken...' demissiniz. Kardesinizin hislerini anlayamiyorsunuz gibime geldi. Umarim ozur dilersiniz.

Niya dalga geçiosunuz ki? Bozulmuş olabilir, anlayışla karşılayacağınız yerde hala eleştiriyorsunuz. Rahat bırakın kızı

Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi
en yakınım kizkardesim demişsiniz de bariz aşağılamışsınız. Ayrıca siz en yakın arkadaşınızı başka biriyle bir olup dalga konusu yapar misiniz?
23 yaşındasınız. aynı yaş farkıyla bir abim var bugune bugun boyle bir seyini görmedim. görsem aynı tepkinin 3 katını verirdim.kendiniz şakasını yapsaniz tamam. baskasiyla bir olup dalga gecmek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…